Chabarovsk – Čerepovec 1:3 (kon.) | Vladivostok – Atlant 2:3 (kon.) | Novokuzněck – Jaroslavl 1:2 (kon.)
Novosibirsk – Petrohrad 4:0 (kon.) | Čeljabinsk – Riga 2:5 (kon.) | Magnitogorsk – CSKA Moskva 3:1 (kon.)
Ufa – HC Slovan 4:2 (kon.) | Nižněkamsk – Lev 1:4 (kon.) | N.Novgorod – Barys 7:2 (kon.)
Viťaz – Jekatěrinburg 1:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Chanty-Mansijsk 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
SKA Petrohrad
Čtvrtek 09.01.2014, 13:00 • Ice Sports Palace Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Sibir právě vstřelil branku!
    V poslední vteřině dnešního zápasu je dokonán debakl druhého Petrohradu! Přes celé hřiště vypálil JORI LEHTERÄ, který neomylně trefil odkrytou branku SKA – 4:0! Bez asistence.
     
    49:36
    Sibir právě vstřelil branku!
    A hned první střela ve třetí třetině na branku Alexandera Saláka znamená zřejmě rozhodující branku dnešního zápasu! Nenápadná útočná akce Monji skončila na obráncích Petrohradu, těm však bleskově odebral puk JORI LEHTERÄ, který bekhendem na přední tyč prostřelil českého brankáře – 3:0! Bez asistence.
     
    27:37
    Sibir právě vstřelil branku!
    A to je další rána pro hostující hráče! Novosibirsk přidává vzápětí druhou branku, když po propadnutí obrany Petrohradu poslal Kugryšev puk na brankoviště na ALEXEJE KOPEJKINA, jenž pouze nastavil svoji čepel a umístil ho do hostující klece – 2:0! Asistence: Dmitrij Kugryšev.
     
    23:20
    Sibir právě vstřelil branku!
    Nyní již ani český brankář nestačil. Po faulu Čudinova měli domácí hokejisté dlouhou výhodu, v šesti lidech kombinovali v útočné třetině a nakonec se dočkali vedoucí branky. DMITRIJ KUGRYŠEV dostal nabito k levému mantinelu a tvrdou ranou do horní poloviny petrohradské klece otevírá střelecký účet dnešního zápasu – 1:0! Asistence: Alexander Kutuzov.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 24. Kugryšev (Kutuzov), 28. Kopejkin (Kugryšev), 50. Lehterä, 60. Lehterä


    HC Sibir Novosibirsk: Bespalov (Koskinen) – Plechanov, Kudroc, Alexejev, Kutuzov, Lekomcev, Ožiganov, Karavajev – Moňja, Lehterä, Enlund – Kugryšev, Kopejkin, Koskiranta – Karamnov, Romanov, Ignatuškin – Gubin, Šumakov, Sannikov – Butuzov
    SKA Petrohrad: Salák (Ježov) – Dallman, Kalinin, Kutějkin, Čudinov, Rjasenskij, Alexandrov, Judin – Kovalčuk, Ketov, Šipačjov – Tichonov, Kučerjavenko, Panarin – Martensson, Červenka, Skačkov – Ponikarovskij, Makarov, Sigarjov.

    Rozhodčí: Buturlin, Gusev – Misjur, Raming
    bahis siteleri