Chabarovsk – Čerepovec 1:3 (kon.) | Vladivostok – Atlant 2:3 (kon.) | Novokuzněck – Jaroslavl 1:2 (kon.)
Novosibirsk – Petrohrad 4:0 (kon.) | Čeljabinsk – Riga 2:5 (kon.) | Magnitogorsk – CSKA Moskva 3:1 (kon.)
Ufa – HC Slovan 4:2 (kon.) | Nižněkamsk – Lev 1:4 (kon.) | N.Novgorod – Barys 7:2 (kon.)
Viťaz – Jekatěrinburg 1:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Chanty-Mansijsk 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
Lev Praha
Čtvrtek 09.01.2014, 16:00 • SCC Arena Petrochemist • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:45
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    JAROSLAV ALŠEVSKIJ se nakonec dočkal, nutno říct že po zásluze. Bělov vyslal přesnou přihrávku na zadní tyč na nikým nekrytého Jaroslava, který si tak připisuje jedinou branku domácích. Asistence: Nikolaj Bělov, Vitalij Šulakov.
     
    55:51
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Paráda v podání druhé formace lvů. Oystrick zrychlil hru přihrávkou na Zackrissona, který v první okamžitě poslal kotouč na JIŘÍHO SEKÁČE. Ten už jen zasunul puk za Sudnicina, který zůstal stát u druhé tyče. Asistence: Nathan Oystrick, Patrick Zackrisson.
     
    23:45
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Azevedovu střelu Dalton jen vyrazil do mezikruží, kde si puk našel LUKÁŠ CINGEL a neomylně vypálil k pravé tyčce. Asistence: Justin Azevedo, Ondřej Němec.
     
    20:56
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Tak to bylo opravdu rychlé. Mikko Mäenpää nalezl úžasnou přihrávkou na levém křídle rozjetého MARTINA THÖRNBERGA, který s trochou štěstí Daltona překonává. Asistence: Mikko Mäenpää, Martin Ševc.
     
    19:25
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Lvi těží z tlaku až po konci přesilovky. Ridderwall zlomil při střele hokejku, i tak se ale puk dostal až k PETRU VRÁNOVI, který se před Daltonem dobře zorientoval a dorazil kotouč mezi betony domácího branáře: Asistence: Calle Ridderwall, Jakub Klepiš.

    Karolína Antošová

    Branky a nahrávky: 59. J. Alševskij (Bělov, Šulakov) – 20. Vrána (Ridderwall, Klepiš), 21. Thörnberg (Mäenpää, Ševc), 24. Cingel (Azevedo, Němec), 56. Sekáč (Oystrick, Zackrisson)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Dalton (24. Sudnicin) – Bělov, Jarullin, Mamašev, Berezin, Kosmačjov, Romanov, Šulakov, Beljakov – Chochrjakov, Milovzorov, Netík – Tolpeko, Rybin, Polygalov – Taratuchin, Truňov, Belousov – Kulikov, J. Alševskij, S. Alševskij
    Lev Praha: Engren (Lukáš) – Ševc, Mäenpää, Němec, Oystrick, Jaakola, Gragnani, Nakládal – Azevedo, Novotný, Ullström – Sekáč, Zackrisson, Thörnberg – Klepiš, Vrána, Ridderwall – Řepík, Cingel, Pacovský – Matai

    Rozhodčí: Anisimov, Bělov – Koršak, Černyšjov

    Diváci: 4000
    bahis siteleri