Hr. Králové – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | K. Vary – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Warriors Brno – Třinec 1:4 (kon.)
HC Plzeň – Písek 6:2 (kon.) | Olomouc – Zlín 2:10 (kon.) | HC Litvínov – Letňany 1:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:10 (0:2, 0:2, 2:6)
Berani Zlín
Čtvrtek 09.01.2014, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Zlínští dorostenci dali Olomouci pořádnou lekci z produktivity, když se prosazovali nejen v pěti, ale také ve vlastním oslabení. Olomouc sice výsledek ještě zkorigovala dvěma góly v poslední třetině, Zlínští byli ale o mnoho produktivnější a svého soupeře přestříleli. Zaslouženě si tak z Hané odváží tři body. (19:42:37)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Počet inkasovaných branek Mory se zaokrouhlil na nelichotivém čísle. ŠTĚPÁN FRYŠARA se dočkal hattricku, když střelou po zemi překonal Schejbala.
     
    57:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští hráči se dál cpali před olomouckou bránu. JAN MIKULEC jen nahazoval na olomouckou bránu, olomoučtí hráči si ho ale pravděpodobně do sítě srazili sami.
     
    57:00
    Richterova rána od modré jen prolétla kolem olomoucké brány.
     
    53:53
    Zlín má k dispozici přesilovku. Pěcha (OLO) byl za totiž za svůj prohřešek odeslán na trestnou lavici.
     
    53:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc usazená před bránou Zlína to zkoušela tak dlouho dál, až se JOSEFU PODLAHOVI podařilo kotouč nasměrovat za záda zlínského gólmana. Asistence: Martin Urban.
     
    52:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Olomoucké naděje ale netrvaly dlouho. PATRIK KOTEK po přihrávce od Karafiáta mířil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Jiří Karafiát.
     
    51:10
    Olomouc se nevzdává a zkouší skóre ještě alespoň upravit. Michal Urban dojel až do útočného pásma, tam ale neměl komu přihrát a o puk přišel.
     
    50:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se přece jen prosazují, a to v přesilové hře. Olomoucký obránce LIBOR JANKŮ pokazil střelou zblízka brankáři Zlína čisté konto. Asistence: Josef Podlaha.
     
    49:05
    Kotek (ZLN) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    48:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    ŠTĚPÁN FRYŠARA se zapisuje mezi střelce už podruhé. Na jeho střelu zblízka a do růžku Urban nedosáhl. Asistence: Jan Mikulec
     
    46:35
    Hosté kontrolují hru a domácí k ničemu nepouští.
     
    43:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    O půl minuty později znovu zvedají ruce nad hlavu hosté. DANIEL DLABAJA tvrdou ranou nasměroval kotouč kolem pravé tyče za brankovou čáru. Urban neměl šanci zasáhnout. Asistence: Patrik Kotek, Jiří Karafiát.
     
    43:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté udeřili už popáté. První střelec, JAN MIKULEC, nabral rychlost a kousek před olomouckou bránou mířil přesně k pravé tyči. Asistence: Vojtěch Krejčiřík, Miroslav Gába.
     
    42:40
    Olomoučtí kombinovali před zlínskou brankou, kotouč se dostal až před Šimonů, který jej pro jistotu před dorážejícími hráči schoval.
     
    41:00
    Hra se o něco uklidnila, Zlínští se nikam neženou a hraje se především ve středním pásmu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ani druhá třetina nepřinesla domácím více štěstí. Po třetím gólu byl nucen domácí brankář střídat, jeho parťák ale téměř v závěru prostřední periody také inkasoval. Zlínští tak vedou nad Olomoucí už o čtyři branky a Kohouti se budou mít co ohánět, aby se pokusili s hostujícím celkem srovnat krok.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 51. Janků (Podlaha), 54. Podlaha (Urban) – 5. Mikulec (Urbanec), 16. Nevřela (Kotek, Kenša), 25. Karafiát (Krejčiřík), 38. Fryšara (Dlabaja), 44. Mikulec (Krejčiřík, Gába), 44. Dlabaja (Kotek, Karafiát), 49. Fryšara (Mikulec), 53. Kotek (Karafiát), 58. Mikulec, 60. Fryšara


    HC Olomouc: Schejbal (od 24. Urban T.) – Beutl (C), Štreit, Janků, Mader, Galvas, Holiš, Murla – Hubáček, Horký, Hajšman – Urban M., Pěcha, Skopal – Dajčar, Podlaha, Spatharis – Wolf, Beier, Husták.
    Berani Zlín: Šimonů (Kořenek) – Gába, Richter, Kowalczyk, Jenáček, Klauda, Vodák, Budil, Fridrich – Kotek, Fryšara, Václavek – Chytil, Mikulec, Nevřela – Kenša, Krejčiřík, Karafiát – Bainar, Dlabaja (C), Urbanec.

    Rozhodčí: Kika – Štreitová, Dopitová
    bahis siteleri