Hr. Králové – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | K. Vary – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Warriors Brno – Třinec 1:4 (kon.)
HC Plzeň – Písek 6:2 (kon.) | Olomouc – Zlín 2:10 (kon.) | HC Litvínov – Letňany 1:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:10 (0:2, 0:2, 2:6)
Berani Zlín
Čtvrtek 09.01.2014, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Zlínští dorostenci dali Olomouci pořádnou lekci z produktivity, když se prosazovali nejen v pěti, ale také ve vlastním oslabení. Olomouc sice výsledek ještě zkorigovala dvěma góly v poslední třetině, Zlínští byli ale o mnoho produktivnější a svého soupeře přestříleli. Zaslouženě si tak z Hané odváží tři body. (19:42:37)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Počet inkasovaných branek Mory se zaokrouhlil na nelichotivém čísle. ŠTĚPÁN FRYŠARA se dočkal hattricku, když střelou po zemi překonal Schejbala.
     
    57:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští hráči se dál cpali před olomouckou bránu. JAN MIKULEC jen nahazoval na olomouckou bránu, olomoučtí hráči si ho ale pravděpodobně do sítě srazili sami.
     
    57:00
    Richterova rána od modré jen prolétla kolem olomoucké brány.
     
    53:53
    Zlín má k dispozici přesilovku. Pěcha (OLO) byl za totiž za svůj prohřešek odeslán na trestnou lavici.
     
    53:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc usazená před bránou Zlína to zkoušela tak dlouho dál, až se JOSEFU PODLAHOVI podařilo kotouč nasměrovat za záda zlínského gólmana. Asistence: Martin Urban.
     
    52:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Olomoucké naděje ale netrvaly dlouho. PATRIK KOTEK po přihrávce od Karafiáta mířil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Jiří Karafiát.
     
    51:10
    Olomouc se nevzdává a zkouší skóre ještě alespoň upravit. Michal Urban dojel až do útočného pásma, tam ale neměl komu přihrát a o puk přišel.
     
    50:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se přece jen prosazují, a to v přesilové hře. Olomoucký obránce LIBOR JANKŮ pokazil střelou zblízka brankáři Zlína čisté konto. Asistence: Josef Podlaha.
     
    49:05
    Kotek (ZLN) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    48:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    ŠTĚPÁN FRYŠARA se zapisuje mezi střelce už podruhé. Na jeho střelu zblízka a do růžku Urban nedosáhl. Asistence: Jan Mikulec
     
    46:35
    Hosté kontrolují hru a domácí k ničemu nepouští.
     
    43:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    O půl minuty později znovu zvedají ruce nad hlavu hosté. DANIEL DLABAJA tvrdou ranou nasměroval kotouč kolem pravé tyče za brankovou čáru. Urban neměl šanci zasáhnout. Asistence: Patrik Kotek, Jiří Karafiát.
     
    43:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté udeřili už popáté. První střelec, JAN MIKULEC, nabral rychlost a kousek před olomouckou bránou mířil přesně k pravé tyči. Asistence: Vojtěch Krejčiřík, Miroslav Gába.
     
    42:40
    Olomoučtí kombinovali před zlínskou brankou, kotouč se dostal až před Šimonů, který jej pro jistotu před dorážejícími hráči schoval.
     
    41:00
    Hra se o něco uklidnila, Zlínští se nikam neženou a hraje se především ve středním pásmu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ani druhá třetina nepřinesla domácím více štěstí. Po třetím gólu byl nucen domácí brankář střídat, jeho parťák ale téměř v závěru prostřední periody také inkasoval. Zlínští tak vedou nad Olomoucí už o čtyři branky a Kohouti se budou mít co ohánět, aby se pokusili s hostujícím celkem srovnat krok.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:00
    Domácí se hnali za gólem, ani přes Šimonů ležícího téměř mimo brankoviště a odkrytou klec se jim ale prosadit nepodařilo. Zato se do sebe pustilo hned několik hráčů. Ty od sebe po chvíli oddělili rozhodčí, tresty ale uloženy nebyly.
     
    37:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Olomouc dostala další ránu. ŠTĚPÁN FRYŠARA ze spodní části kruhu překonal Urbana střelou mezi tyč a vyrážečku. Asistence: Daniel Dlabaja.
     
    36:18
    Budil (ZLN) potrestán dvouminutovým trestem za podražení a osobním trestem za nesportovní chování. Menší trest odpyká Urbanec.
     
    35:55
    Zčista jasna se před bránou objevil Kotek, ten ale vymíchal spíš sám sebe. Olomoucký brankář sice už odklouzal mimo tři tyče, Kotek ale netrefil odkrytou bránu.
     
    34:21
    Po střele hostů z levého kruhu Urban jen máchl lapačkou a puk ukryl.
     
    Chybělo málo a oslabení se povedlo využít i domácím. Hajšman dosprintoval s pukem až k bráně, tam se mu však puk zamotal mezi brusle bránícího hráče.
     
    32:52
    Hubáček (OLO) vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    31:00
    Hajšman si vyvezl puk před zlínskou svatyni a zkoušel beckhendem překonat Šimonů, jeho pokus ale nebyl přesný a o kousek minul bránu.
     
    30:12
    Richter (ZLN) potrestán dvěma minutami za hákování.
     
    29:25
    Aktivní Horký se dostal k nepovedené přihrávce zlínských. Ti od mantinelu posílali puk zpět před vlastní bránou, s pozorným Hajšmanem ale nepočítali. Ten do přihrávky vložil hůl a snažil se puk nasměrovat mezi tři tyče, betony gólmana Šimonů ale byly nepropustné.
     
    28:38
    Moru trápí nepřesnost. Michal Horký posílal před zlínskou bránou kotouč svým spoluhráčům, ti ho ale nezachytili.
     
    27:43
    Od dalšího gólu teď domácí zachránila jen pravá tyč.
     
    26:50
    Kotek ujel domácím hráčům, zcela sám před bránou ale minul.
     
    24:08
    Tři inkasované branky vyznaly Adama Schejbala z branky. Jeho místo přebral Tobias Urban.
     
    24:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hostům očividně oslabení svědčí. JIŘÍ KARAFIÁT podporovaný svými spoluhráči vyrazil k olomoucké bráně a Schejbalovi nedal šanci. Asistence: Vojtěch Krejčiřík.
     
    23:50
    Klauda (ZLN) znovu potrestán. Tentokrát ovšem za sekání a větším trestem za nesportovní chování. Menší trest odpyká Gába.
     
    21:46
    Olomouc má k dispozici další přesilovku. Klauda (ZLN) si jde odpykat menší trest na lavici hanby.
     
    21:10
    O pár chvil později se nastěhovali před zlínskou bránu olomoučtí hráči. Horký ale netrefil puk. Ten se pak odrazil k Hajšmanovi, kterému se ho už v leže podařilo vyšťourat a poslat svým spoluhráčům. Ti o něj ale brzo přišli.
     
    20:20
    Hosté pokračují v aktivitě, první střelu druhé třetiny totiž likvidoval zalehnutím kotouče Schejbal.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Zlínští zatím dokazují domácím, že k nejlepším týmům nepatří bezdůvodně. Mladým Kohoutům se nedaří najít recept na hostující obranu. Naopak Ševci na tu domácí vyzráli dvakrát, když skóre otevřel Mikulec a pár minut před koncem první dvacetiminutovky ho napodobil Nevřela. Další třetina začne přibližně v 18:15.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    Těsně před závěrečnou sirénou to zkoušel od modré Karafiát. Vysokou střelu Schejbal ukryl do lapačky.
     
    18:20
    Pěknou střelou od levého kruhu se prezentoval Horký, pozorný Šimonů ale jeho pokus vyrazil.
     
    17:00
    Modrožlutí dál obstřelují bránu, přesnou mušku ale nemají.
     
    15:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    A hosté navyšují. Před bránou Mory stál zcela nehlídaný RADEK NEVŘELA. Toho si sice domácí hráči nakonec všimli, na jakýkoliv zásah už ale bylo příliš pozdě. Útočník Ševců mířil, tak jako jeho předchůdce, k levé tyči. Asistence: Patrik Kotek, Michal Kenša.
     
    13:55
    Olomoučtí se s pukem dostali až k bráně. Zlínská obrana ale zatím pracuje velmi dobře, a tak Kohouti puk ke gólmanovi neprocpali.
     
    12:33
    Od modré střílel Beutl, Šimonů ale na puk dobře viděl a jen jej vyrazil holí.
     
    11:20
    Beier zkoušel své štěstí, před jeho střelou ale Šimonů stihl sklapnout betony. Puk se pak odrazil k Martinovi Urbanovi, ten ale netrefil poloodkrytou bránu.
     
    09:43
    Bíločerveným se zatím nedaří přejít střední pásmo.
     
    09:13
    Domácí v plném počtu.
     
    07:29
    Před olomouckou bránou bylo v jeden moment pořádně horko, když Schejbalovi po střele jednoho z hostů vypadl puk. Gólman Kohoutů ale naštěstí pro domácí puk rychle našel a ukryl pod lapačku.
     
    07:13
    První vyloučení také na straně Olomouce. Hajšman je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    06:05
    Hráči v modrém, nakopnutí prvním gólem, se usadili před bránou Kohoutů a dotírali. Olomouckým se na chvíli podařilo osvobodit, jejich vyhození ale skončilo na zakázaném uvolnění a vhazuje se znovu před Schejbalem.
     
    04:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci se prosazují ve vlastním oslabení. JAN MIKULEC i přes dotírání dvou domácích hráčů vyvezl puk až před olomouckou bránu. Tam byl domácími ještě faulován, přesto v pádu mířil svou střelu přesně k bližší tyči. Asistence: Tomáš Urbanec.
     
    03:31
    Karafiát (ZLN) je odeslán na dvě minuty na trestnou lavici za pád pod nohy.
     
    02:44
    Hra se na chvíli přesunula před bránu Ševců. V nahození na bránu Hajšmanovi trochu pomohli i hostující hráči, když mu klepli do hole tak nešťastně, že musel kotouč zastavovat až Šimonů.
     
    01:10
    O chvíli později se až k bráně domácích dostal zcela sám Dlabaja, při svém úniku byl ale faulován a bylo nařízeno trestné střílení. Hostující útočník ale mířil jen do betonů připraveného Schejbala.
     
    00:20
    Po úvodním buly se kotouče ujali domácí a vyrazili s ním ke zlínské bráně, jejich snažení ale přerušil hvizd rozhodčích.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Olomouc: Schejbal (Urban T.) – Beutl (C), Štreit, Janků, Mader, Galvas, Holiš, Murla – Hubáček, Horký, Hajšman – Urban M., Pěcha, Skopal – Dajčar, Podlaha, Spatharis – Wolf, Beier, Husták.

    PSG Zlín: Šimonů (Kořenek) – Gába, Richter, Kowalczyk, Jenáček, Klauda, Vodák, Budil, Fridrich – Kotek, Fryšara, Václavek – Chytil, Mikulec, Nevřela – Kenša, Krejčiřík, Karafiát – Bainar, Dlabaja (C), Urbanec.

    Rozhodčí: Kika – Štreitová, Dopitová.
     
    Pokud chcete vědět, jak utkání dopadne, sledujte náš online přenos.
     
    To hostující Ševci se s 56 body drží na druhém místě a za vedoucím Třincem zaostávají pouze o čtyři body. V posledních třech kolech nejprve těsně padli s Přerovem 2:3, poté ale v dohrávce 17. kola porazili ve venkovním utkání Hodonín 8:1. Stejným poměrem si pak poradili i s Vítkovicemi před vlastními fanoušky.
     
    Kohoutům se během posledních tří zápasů nejprve podařilo rozstřílet Hodonín 14:1, poté ale postupně nestačili ve venkovních zápasech na Havířov (4:5) a Třinec (2:6). S 34 body jim tedy patří páté místo v extraligové tabulce. Oproti svému konkurentovi ze Zlína ale odehráli pouze 21 kol.
     
    V rámci 23. kola ELIOD extraligy mladšího dorostu se tentokrát střetnou celky domácí Olomouce a hostujícího Zlína .
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 51. Janků (Podlaha), 54. Podlaha (Urban) – 5. Mikulec (Urbanec), 16. Nevřela (Kotek, Kenša), 25. Karafiát (Krejčiřík), 38. Fryšara (Dlabaja), 44. Mikulec (Krejčiřík, Gába), 44. Dlabaja (Kotek, Karafiát), 49. Fryšara (Mikulec), 53. Kotek (Karafiát), 58. Mikulec, 60. Fryšara


    HC Olomouc: Schejbal (od 24. Urban T.) – Beutl (C), Štreit, Janků, Mader, Galvas, Holiš, Murla – Hubáček, Horký, Hajšman – Urban M., Pěcha, Skopal – Dajčar, Podlaha, Spatharis – Wolf, Beier, Husták.
    Berani Zlín: Šimonů (Kořenek) – Gába, Richter, Kowalczyk, Jenáček, Klauda, Vodák, Budil, Fridrich – Kotek, Fryšara, Václavek – Chytil, Mikulec, Nevřela – Kenša, Krejčiřík, Karafiát – Bainar, Dlabaja (C), Urbanec.

    Rozhodčí: Kika – Štreitová, Dopitová
    bahis siteleri