Hr. Králové – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | K. Vary – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Warriors Brno – Třinec 1:4 (kon.)
HC Plzeň – Písek 6:2 (kon.) | Olomouc – Zlín 2:10 (kon.) | HC Litvínov – Letňany 1:3 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
6:2 (2:0, 2:0, 2:2)
IHC Králové Písek
Čtvrtek 09.01.2014, 17:00 • ČEZ Aréna, Plzeň • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:52
    Písek právě vstřelil branku!
    A TOMÁŠ SCHWAMBERGER se povedenou bekhendovou kličkou prosazuje a snižuje na 2:6 z pohledu svého týmu.
     
    58:02
    Písek právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH MAREK ujel plzeňským hráčům, kteří nechali v obraně další okénko, trefil nejdříve sice tyč, ale zvládl ještě puk doklepnout za Krasanovského, který tak přišel o čisté konto necelé dvě minuty před koncem zápasu!
     
    53:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    PETR KODÝTEK sice před brankou nezamířil přesně a nevyužil tutovou šanci, puk ale zůstal na holích domácích, kteří jej znova poslali před branku, a plzeňský kapitán se tentokrát šikovnou tečí už prosadit dokázal! Asistence: Matyáš Kantner, Marek Rubner.
     
    40:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A domácím se podařilo tlak z úvodu třetiny rychle přetavit v branku. Pátý gól svého týmu vstřelil MATYÁŠ KANTNER. Asistence: Marek Rubner, Petr Kodýtek.
     
    35:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MARTIN STRAKA přidává čtvrtou branku domácího týmu. Linhart nezachytil nahozený puk, ten propadl za jeho záda, kde se jej ujal Straka, který v plném sprintu zakončil nechytatelnou střelou o tyč!
     
    30:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byl opravdu kuriózní gól a musím se přiznat, že doteď nemám zcela jasno o tom, jak se puk dostal do branky! Domácí tak dlouho obléhali branku hostí, až nakonec puk za Hausera protlačil PETR KODÝTEK! Asistence: Matyáš Kantner.
     
    18:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí v závěru třetiny navyšují své vedení na dvě branky. MATYÁŠ KANTNER se dostal před brankou k odraženému puku a ten i s notnou dávkou štěstí propasíroval za gólmana hostí! Asistence: Marek Rubner, Petr Kodýtek.
     
    16:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí početní výhodu bleskově využívají! JAN BEDNÁŘ dostal po jednoduché souhře puk na modrou, nikdo z bránících hráčů proti němu nevystoupil, a tak plzeňský bek napřáhl a s pomocí tyčky dopravil puk do sítě! Asistence: Josef Roubal, Petr Eret.

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 17. Bednář (Roubal J., Eret), 19. Kantner (Rubner, Kodýtek), 31. Kodýtek (Kantner), 36. Straka, 41. Kantner (Rubner, Kodýtek), 54. Kodýtek (Kantner, Rubner) – 59. Marek, 60. Schwamberger


    HC Plzeň 1929: Krasanovský – Kačena, Bednář, Staněk, Kvasnička, Váchal, Sysel, Čechura, Erhart, Krystl, Hanzlík, Krásný, Rubner, Kantner, Kodýtek, Eret, Straka, Roubal D., Kovařík, Roubal J., Pour
    IHC Králové Písek: Hauser – Kopenec, Linhart, Řehoř, Kozák, Rákosník, Novotný, Rákosník, Vostarek, Káník, Strnad, Pecka, Schwamberger, Váňa, Marek, Tejko, Duchoň, Matiášek, Hakl

    Rozhodčí: Jelínek – Malý, Kotyza
    bahis siteleri