Washington – Buffalo 1:2 (0:1 po s.n.) | Dallas – NY Islanders 2:4 (kon.) | Toronto – New Jersey 3:2 (1:0 po s.n.)
Chicago – Edmonton 5:3 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 4:1 (kon.) | Nashville – Minnesota 0:4 (kon.)
Anaheim – Detroit 1:0 (kon.)
konec
Dallas Stars
2:4 (2:0, 0:1, 0:3)
New York Islanders
Pondělí 13.01.2014, 00:05 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Domácí to ještě zkouší bez brankáře, času jim ale již mnoho nezbývá.
     
    59:09
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto, to je pro Stars, kteří ještě pět minut před koncem drželi jednobrankový náskok, studená sprcha. Hosté pečetí svoji dnešní výhru střelou do prázdné brány, trefil se BROCK NELSON. Asistence: Josh Bailey.
     
    58:55
    Není na co čekat, domácí to zkusí v šesti bez brankáře!
     
    58:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté v samotném závěru obrací vývoj utkání a dostávají se minutu a půl před koncem do vedení. JOHN TAVARES si najel za záda domácí obrany na přesný pas od svého spoluhráče a šikovnou tečí nedal gólmanovi Ellisovi šanci. Asistence: Calvin de Haan, Thomas Vanek.
     
    55:44
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující celek srovnává stav duelu čtyři minuty před koncem třetí třetiny! Na pravém kruhu napřáhl KYLE OKPOSO, švihem se trefil přesně ke vzdálenější tyči, od které se puk odrazil do domácí branky. Rozhodčí museli celou situaci ještě nechat zkontrolovat brankovým rozhodčím, který potvrdil, že se nejednalo jen o tyčku, která byla slyšet, ale o regulérní gól. Je srovnáno a můžeme tak začínat znovu. Asistence: Calvin de Haan.
     
    53:03
    Tavares se protlačil až před domácího brankáře, sám před Ellisem ale trefil jen jeho náruč.
     
    52:38
    Přesilová hra pro hostující Islanders, jedna z větších šancí srovnat stav dnešního duelu! Za držení je vyloučen Garbutt (DAL).
     
    49:37
    Tavares se pokusil vymotat zpoza brány až před domácího Ellise, puk mu však poslal jen do náruče. Branky hosté nedosáhli ani z následujícího závaru kolem brankoviště Dallasu.
     
    39:20
    Aktivní Ničuškin před hostující bránou, jeho dvě střely z bezprostřední blízkosti Poulina ale dokázal hostující brankář zlikvidovat. Možná klíčové zákroky brankáře Islanders pro zbývající vývoj zápasu!
     
    33:35
    Ve vlastním oslabení mohl srovnat hostující Grabner, v tváří tvář domácímu brankáři snad ale ani nezakončil, domácí brankář ho totiž dokázal vybruslit a jeho samostatný nájezd zcela eliminovat.
     
    33:04
    Hostující MacDonald je vyloučen za hákování, přesilovka pro Dallas.
     
    32:29
    První hostující formace byla znovu blízko vstřelené brance, Vanek však odmítl vyrovnání a netrefil poloprázdnou část domácí brány.
     
    30:47
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí propadli v útočném pásmu, hosté rychle otočili hru a v přečíslení tří proti dvěma se dostali do kontru. Puk se po kombinaci všech tří hráčů první hostující formace dostal až na střed ke KYLEMU OKPOSOVI, který sice nedostal puk přesně na hůl, i tak ale dokázal v pádu prostřelit domácího Ellise. Hosté se tak chvilku po polovině utkání dostávají na dostřel a snižují náskok Stars na rozdíl jediné branky. Asistence: Thomas Vanek, John Tavares.
     
    21:15
    Cole unikl celé hostující obraně, sám před brankářem Islanders se chtěl pokusit o machrovinku, puk po jeho bekhendu ale narazil jen do břevna hostující brány!
     
    19:47
    Goligoski přenechal křižným pasem na pravém křídle puk volnému Colemu, který ovšem v jasné šanci nedokázal trefit volnou část hostující brány. Poulin se přesouval od tyče k tyči a sotva by proti jeho střele dokázal zasáhnout lapačkou.
     
    18:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí před první sirénou přidávají ještě jednu branku! SERGEJ GONČAR se díky neúnavnému forčekinku dostal v útočném pásmu na puk, sjel si na pravý kruh pro vhazování, odkud se švihem trefil nechytatelně k levé tyči hostující brány. Poulin byl na jeho pumelenici bez šance. Bez asistence.
     
    15:44
    Obrovská šance hostí ve vlastním oslabení! Do samostatného úniku se utrhl Clutterbuck, jelikož byl ale rychle pronásledován, zvolil jen střelu bez žádné kličky, kterou dokázal Ellis udržet ve výstroji.
     
    14:25
    Přesilovka tentokrát pro domácí. Za napadení je vyloučen McDonald (NYI).
     
    12:03
    První přesilovka je zde a zahrají si ji hned hosté. Vyloučen je Eric Cole (DAL) za držení.
     
    11:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí se v první třetině dostávají do vedení! Na přihrávku zpoza brány si z levého kruhu sjel RAY WHITNEY a střelou z první se trefil přesně ke vzdálenější tyči. Miska vah se tak na úvod převažuje na stranu domácího celku. Asistence: Alex Chiasson, Vernon Fiddler.
     
    07:32
    Eakin se po pasu od Whitneyho zjevil sám mezi kruhy před hostující bránou, nikým neatakovaný však poslal puk jen do hostujícího brankáře.
     
    00:07
    Hned zajímavá šance domácího celku. Ihned po buly se před hostujícím brankářem objevil Francouz Roussel, jeho bekhend ale skončil ve výstroji pozorného Poulina.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 12. Whitney (Chiasson, Fiddler), 19. Gončar – 31. Okposo (Vanek, Tavares), 56. Okposo (de Haan), 59. Tavares (de Haan, Vanek), 60. Nelson (Bailey)


    Dallas Stars: Ellis – Goligoski, Daley, Jordie Benn, Dillon, Connauton, Gončar – Jamie Benn, Seguin, Cole – Roussel, Eakin, Garbutt – Ničuškin, Horcoff, Chiasson – Whitney, Fiddler, Peverley.
    New York Islanders: Poulin – Strait, MacDonald, de Haan, Hamonic, Donovan, Hickey – Vanek, Tavares, Okposo – Bailey, Nielsen, Nelson – Grabner, Strome, Clutterbuck – Martin, Cizikas, McDonald.

    Rozhodčí: Charron, O'Rourke – Galloway, Gibbs
    bahis siteleri