Washington – Buffalo 1:2 (0:1 po s.n.) | Dallas – NY Islanders 2:4 (kon.) | Toronto – New Jersey 3:2 (1:0 po s.n.)
Chicago – Edmonton 5:3 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 4:1 (kon.) | Nashville – Minnesota 0:4 (kon.)
Anaheim – Detroit 1:0 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
5:3 (1:1, 3:1, 1:1)
Edmonton Oilers
Pondělí 13.01.2014, 01:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:19
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nahození BRENTA SEABROOKA od modré čáry sice nebylo nijak prudké, ale Dubnyk měl zakrytý výhled a kotouč byl před ním pravděpodobně ještě tečován a zapadl tak za jeho záda – 5:3.
     
    45:17
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hráči Chicaga se nechali odtáhnout na pravou stranu svého obranného pásma, čehož využil Aleš Hemský, jenž z modré čáry adresoval křížný pas na Justina Schultze. Zadák Oilers se neunáhlil a přesně nahrál před odkrytou branku TAYLORU HALLOVI, který nemohl nedat. Asistence: Justin Schultz a Aleš Hemský.
     
    37:32
    Chicago právě vstřelilo branku!
    4:2 pro Chicago! Domácí vybojovali ve středním pásmu puk a vrhli se do rychlého protiútoku. Na jeho konci nahrál Sharp před branku JONATHANU TOEWSOVI, který na Dubnyka vytáhl bekhendovou kličku a prostrčil puk do branky pod jeho betonem. Asistence: Patrick Sharp a Marián Hossa.
     
    31:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilovku 5 na 3 využívají a bleskově si berou vedení zpět. Keith našel v ideální střelecké pozici MARIÁNA HOSSU a ten z voleje nedal Dubnykovi šanci – 3:2. Asistence: Duncan Keith a Patrick Kane.
     
    31:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Při signalizovaném vyloučení hostujícího Arcobella Raanta opustil klec, aby pustil do hry šestého hráče. Přihrávku Patricka Kana však na modré nezachytil žádný z hráčů Chicaga a puk proklouzal přes celé hřiště až do prázdné branky Blackhawks! Gól připsán BOYDOVI GORDONOVI, který se dotkl kotouče z hostujících hráčů jako poslední.
     
    22:36
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks jdou do vedení! Saad našel zpětnou přihrávkou ANDREWA SHAWA a ten z levého kruhu zápěstím vymetl vzdálenější horní růžek Dobnykovy branky. Asistence: Brandon Saad a Patrick Kane.
     
    14:26
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Hosté ztratili ve svém obranném pásmu kotouč, který se následně dostal na modrou čáru k Niklasovi Hjalmarssonovi a jeho nahození před Dubnykem nechytatelně tečoval BEN SMITH. Asistence: Niklas Hjalmarsson a Markus Krüger.
     
    06:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Pěknou individuální akci předvedl ALEŠ HEMSKÝ, který na útočné modré přebral puk, přebruslil obránce a od brankové čáry se natlačil až před Raantu, kterého bekhendem překonal. Asistence: Jeff Petry.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 15. Smith (Hjalmarsson, Krüger), 23. Shaw (Saad, Kane), 32. Hossa (Keith, Kane), 38. Toews (Sharp, Hossa), 55. Seabrook – 7. Hemský (Petry), 32. Gordon, 46. Hall (J. Schultz, Hemský)


    Chicago Blackhawks: Raanta (Crawford) – Seabrook, Keith, Oduya, Hjalmarsson, Brookbank, Leddy – Hossa, Toews, Sharp – Kane, Krüger, Bickell – Versteeg, Handzuš, Saad – Smith, Shaw, Bollig. Trenér: Joel Quenneville
    Edmonton Oilers: Dubnyk (Bryzgalov) – J. Schultz, Ference, Bělov, N. Schultz, Marinčin, Petry – Gagner, Nugent-Hopkins, Hall – Eberle, Arcobello, Jakupov – Hemský, Gordon, Perron – Jones, Smyth, Gazdic. Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: Dwyer, Furlatt – Nowak, Pancich

    Diváci: 21424
    bahis siteleri