Jaroslavl – Viťaz 1:0 (kon.) | CSKA Moskva – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Atlant – N.Novgorod 4:5 (kon.)
Petrohrad – Kazaň 3:1 (kon.) | Riga – Vladivostok 2:5 (kon.) | HC Slovan – Novosibirsk 2:1 (2:1 po s.n.)
Lev – Novokuzněck 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Atlant Moskevská oblast
4:5 (2:0, 1:4, 1:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 13.01.2014, 16:30 • Arena Mytišči - Ice Palace Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Atlant právě vstřelil branku!
    IGOR RADULOV střílí hattrick, naznačil Kovalovi střelu a poté kličkou do forhendu překonává gólmana hostů, když se trefuje k pravé tyčce hostující klece. Bez asistence – trestné střílen.
     
    52:40
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Vyloučení Ivana Radulova trestná hostující útočník JARKKO IMMONEN. Puk se po střele druhého finského hráče Salminena odrazil před gólmana Děmidova, kde ho sebral centr první lajny Torpéda a zvyšuje vedení hostů již na dva góly. Pátý gól je Novgorodu padl zásluhou finských hokejistů. Asistence: Juuso Hietanen, Sakari Salminen.
     
    39:12
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Immonen se prosmýkl kolem branky Galimova, přihrál puk na SAKARIHO SALMINENA, který se nacházel na druhé straně a finský šikula posílá svůj tým opět do vedení. Asistence: Jarkko Immonen.
     
    35:21
    Atlant právě vstřelil branku!
    Jenže vedení vydrželo hostům pouze osmadvacet vteřin. Hned po buly zavezli domácí puk před Děmidova, Engqvist vystřelil a jeho pokus – pokud jsem dobře viděl – tečoval za bezmocného gólmana hostů IGOR RADULOV. Asistence: Andreas Engqvist, Maxim Majorov.
     
    34:43
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Protiútok Nižného Novgorodu zakončuje po oku lahodícím sólu ze středního pásma. ROMAN LJUDUCHIN. Ten se ujal v neutrálním pásmu puku, prodral se až před Galimova a bez problémů posílá svůj tým do vedení. Bez asistence.
     
    29:01
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Útok Nižného Novgorodu byl tentokrát poněkud více kostrbatější než předchozí pohledné akce, přesto se hosté radují ze srovnání. Immonen přihrál puk na útočnou modrou SERGEJI BERNACKÉMU, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jarkko Immonen.
     
    22:24
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Po ubráněném oslabení se hosté prosazují, a to díky finské kombinaci. Jarkko Immonen dostal puk do útočného pásma, Sakari Salminen se s ním dostal k brance a na mezikruží našel WOJTEKA WOLSKIHO, který se dnes po několika šancích poprvé trefuje. Asistence: Sakari Salminen, Jarkko Immonen
     
    09:54
    Atlant právě vstřelil branku!
    Arťuchin se krásně protáhl po pravé straně do útočného pásma, dostal se za branku Děmidova, poté zpoza klece viděl najíždějícího SERGEJE ŠMĚLJOVA, který si poradil jako starý mazák a bez problémů překonal gólmana Novgorodu. Asistence: Jevgenij Arťuchin,Vitalij Aťušov.
     
    01:08
    Atlant právě vstřelil branku!
    Druhou svojí příležitost ale už domácí využívají. Po přihrávce Majorova se dostal do blízkosti branky IGOR RADULOV a poprvé prostřelil Děmidova v brance Atlantu. Asistence: Maxim Majorov, Vitalij Aťjušov.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Radulov (Majorov, Aťjušov), 10. Šmeljov (Arťuchin, Aťušov), 36. Radulov (Engqvist, Majorov), 60. Radulov – 23. Wolski (Salminen, Immonen), 30. Bernackij (Immonen), 35. Ljuduchin, 40. Salminen (Immonen), 53. Immonen (Hietanen, Salminen)


    Atlant Moskevská oblast: Galimov (Borisov) – Niskala, Batiršin, Aťušov, Rukavišnikov, Velikov, Novopašin, Levickij – Jašin, Kablukov, Kolcov – Radulov, Engkvist, Majorov – Haataja, Trubačov, Michnov – Sošnikov, Arťuchin, Kadějkin – Šmeljov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Děmidov (41. Koval) – Hietanen, Makarov, Bernatskij, Valentěnko, Grigorjev, Děnisov, Tverdochlebov, Belochvostikov – Wolski, Immonen, Salminen – Galuzin, Krasnoslobodcev, Grigorjev – Ljuduchin, Potapov, Kuljomin – Dvurečenskij, Badjukov, Žarkov

    Rozhodčí: Gusev, Čerenkov – Aleksej, Šichanov

    Diváci: 5200
    bahis siteleri