Jaroslavl – Viťaz 1:0 (kon.) | CSKA Moskva – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Atlant – N.Novgorod 4:5 (kon.)
Petrohrad – Kazaň 3:1 (kon.) | Riga – Vladivostok 2:5 (kon.) | HC Slovan – Novosibirsk 2:1 (2:1 po s.n.)
Lev – Novokuzněck 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
SKA Petrohrad
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Ak Bars Kazaň
Pondělí 13.01.2014, 16:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Puk sice v brance neskončil, rozhodčí ale ukazuje na branku, jedná se o technický gól! ILJA KOVALČUK se dral za vyhozeným pukem, zbývalo mu ho jen doklepnout do prázdné brány, v rozhodujícím okamžiku byl ale faulován. Branka ale platí, domácí vítězí o dvě branky! Bez asistence.
     
    59:10
    Až teď, Garipov prchá na střídačku a hosté to zkusí v šesti.
     
    52:59
    Vyloučen je ale i Ketov (PET) za sekání a Stapleton (KZN) ještě za krosček.
     
    52:59
    Přesilovka hostí je u konce, za podražení je vyloučen hostující Stapleton.
     
    51:03
    Přesilová hra pro hosty, Barabanov je vyloučen za vystřelení puku mimo hru. To je dobrá možnost pro hosty srovnat stav dnešního duelu.
     
    45:13
    Hosté jdou do čtyř. Obrovský Svitov dohrál u mantinelu domácího Barabanova – asi o hlavu menšího – který se složil k ledu jako kupička z karet. Hostující hráč je vyloučen za vražení na hrazení.
     
    39:38
    Obrovská šance domácích ke třetí brance! Skačkov se mezi kruhy dostal k vyraženému puku, Garipov byl navíc hodně dezorientovaný, takže na domácího střelce zívala prakticky prázdná brána. Puk se ovšem domácímu útočníkovi postavil nepřesně na hůl a ten tak vystřelil vysoko nad. Aby to domácí celek nakonec ještě nemrzelo.
     
    36:29
    Na druhé straně ovšem musel své přednosti předvést i Salák. Stapleton napřáhl z velké blízkosti českého brankáře, který však nepříjemný puk dokázal zkrotit ve své výstroji.
     
    34:11
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí se vrací zpátky do vedení! Od modré vystřelil Čudinov, trefil ale jen před bránou clonícího ALEXANDRA KUČERJAVENKA. Ten ovšem zůstal na puku a rychlou střelou z otočky zamířil přesně k tyči Garipovy brány. Asistence: Maxim Čudinov.
     
    28:41
    Martensson na ledě a hned ve velké šanci! Z pravého křídla si vybruslil před hostující bránu, jeho střela ke vzdálenější tyči ale minula hostující svatyni.
     
    26:30
    Těrešenko ve velké šanci na druhé straně, po pasu z pravého křídla ale nemířil přesně. Byl ale faulovaný, hosté tak budou hrát alespoň přesilovou hru.
     
    24:41
    Martensson ihned v další zajímavé šanci před Garipovem, puk však přes jeho beton do brány nedotlačil.
     
    23:44
    Velká šance domácích v oslabení! Kovalčuk prchal v přečíslení dva na jednoho s domácím Šipačjovem, přihrávka se mu však do gólové situace nezdařila.
     
    21:51
    Za nedovolení bránění je vyloučen domácí Kučerjavenko. Přesilovka pro Kazaň.
     
    21:24
    Varnakov se z levého křídla vymotal až před domácího brankáře, před Salákem byl chvíli sám, nadvakrát ho nedokázal ale překonat. Ani v pádu.
     
    17:03
    Za držení je vyloučen domácí Ketov. Přesilovka pro Kazaň.
     
    15:13
    Zmatky zase na druhé straně, Svitov ovšem nedokázal puk ze závaru dotlačit za záda Saláka.
     
    14:26
    Kovalčuk našel křižným pasem za zády hostující obrany zapomenutého obránce Alexandrova, který z první napálil jen betony přesouvajícího se Garipova!
     
    14:02
    Přesilovka je u konce. Hostující Stapleton je vyloučen za sekání. Hraje se 4 na 4.
     
    13:33
    Vyloučen je nakonec domácí Ketov za vysokou hůl. Přesilovka pro Kazaň.
     
    09:36
    Kazaň vstřelila branku!
    Tlak domácího celku skončil a hosté srovnávají brankový stav dnešního duelu! ARTJOM LUKOJANOV šikovně tečoval nahození Tokranova od modré čáry a puk zaplul přesně kolem pravé tyče do Salákovy brány. Český gólman na puk moc dobře neviděl, měl totiž hodně zakrytý výhled. Asistence: Vasilij Tokranov, Denis Golubev.
     
    04:04
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí úroční svůj skvělý nístup do zápasu a v přesilové hře střílí úvodní branku. Kovalčuk individuálně zavezl puk na hranici brankoviště, z velké závaru se nakonec dokázal prosadit DIMITRIJ KALININ, který si od modré sjel mezi kruhy a volný puk doklepl do hostující branky. Asistence: bez asistence.
     
    03:44
    Za nedovolené bránění je vyloučen hostující Medvěděv, tlak domácích bude moci ještě pokračovat.
     
    03:39
    Šipačjov nic moc nenaznačoval, rozhodl se pro okamžitou střelu, kterou ovšem Garipov poslal vyrážečkou mimo své tři tyče.
     
    03:39
    Domácí jsou zatím jednoznačně lepší! Sám za hostující obranou se zjevil Šipačjov, dostal puk, sám proti Garipovi si ale svoji kličkou do bekhendu nepočínal úspěšně. Bude ale nařízeno trestné střílení, domácí útočník byl faulován!
     
    00:42
    Ketov nahodil puk od pravého mantinelu, vyražený puk se před Garipovem snažil dorazit ještě Kovalčuk. Domácí začali aktivně a brankář Kazaně má plné ruce práce!

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 5. Kalinin, 35. Kučerjavenko (Čudinov), 60. Kovalčuk – 10. Lukojanov (Tokranov, Golubev)


    SKA Petrohrad: Salák (Ježov) – Kalinin, Dallman, Kutějkin, Čudinov, Rjasenskij, Alexandrov, Judin – Kovalčuk, Ketov, Šipačjov – Tichonov, Kučerjavenko, Panarin – Martensson, Červenka, Skačkov – Malyšev, Ponikarovskij, Barabanov.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Barulin) – Kornějev, Heshka, Panin, Medvěděv, Zacharčuk, Tokranov – Pesonen, Těreščenko, Petrov – Stapleton, Varankov, Burmistrov – Svitov, Tokranov, Obuchov – Petružálek, Golubev, Tkačjov, Lukojanov.

    Rozhodčí: Bulanov, Ravodin – Medvěděv, Šeljanin
    bahis siteleri