Omsk – Záhřeb 4:3 (1:0 po s.n.) | Magnitogorsk – Ufa 3:4 (0:2 po s.n.) | Barys – Spartak Moskva 4:2 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Minsk 6:0 (kon.) | Nižněkamsk – Čeljabinsk 3:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
Avangard Omsk
4:3 (2:0, 0:2, 1:1 - 0:0)
Medveščak Záhřeb
Úterý 14.01.2014, 13:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Avangard Omsk.
    Rozhodující branku dává SERGEJ ŠIROKOV, který se s ničím dlouho nepáral a prostřelil nechytatelnou ranou překvapeného Brusta. Domácí si tak připisují druhý bod.
     
    48:37
    Medveščak právě vstřelil branku!
    RYAN VESCE dokázal využít obrovské chyby v domácí obraně, když vybojoval puk na modré a pádil se Švarným na Mezinovu bránu. Vesce už byl pod tlakem a musel zakončit, nakonec to zkusil bekhendem a vracející se obránce Avangardu zavetl kotouč i s Mezinem do sítě. Opět smolná branka, ale je vyrovnáno. Bez asistence.
     
    42:16
    Avangard právě vstřelil branku!
    I zde je přesilovka využita a domácí znovu jdou do vedení. Popov poslal za obranu zkušeného ALEXANDRA PĚREŽOGINA, který si brankáře Brusta krásně položil, udělal mu kličku a poslal kotouč potřetí do sítě. Parádní akce a Omsk tak potřetí v duelu vede. Asistence: Alexander Popov.
     
    38:47
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využita velice rychle a bleskově. Pořádný závar si vytvořila hostující pětice, která na Mezina vyslala několik pokusů, až se ujal ten, který poslal MATT MURLEY. Nejprve střílel z těžkého úhlu, poté se ale i s pomocí odrazu Mezinova ramena dostal touš do sítě. Smolná branka, ale gól samozřejmě platí. Bez asistence.
     
    20:51
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Do druhé části vstoupil hosté velice dobře. Neuběhla ani minuta a obrana Omsku nechala za sebou HUGHA JESSIMANA. Ten si najel mezi kruhy a svižnou střelou nad Mezinovu lapačku dostává svůj tým zpátky do hry. Bez asistence.
     
    13:41
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí hráči a diváci jsou u vytržení. Omsku se povedla další velice rychlá a blesková akce. Širokov mířil do přečíslení po levé straně hřiště, před bránu si najel ANDREJ IVANOV a pro něj to už nebylo nic složitého. Brust se natahoval ke vzdálenější tyči marně. Asistence: Sergej Širokov.
     
    12:14
    Avangard právě vstřelil branku!
    Je zde první gól zápasu a domácí tak ze svého tlaku vytěžili parádní branku. Omsk perfektně rozebral obranou soupeře, na vrcholek kruhů si najel obránce DENIS KULJAŠ a jeho tvrdá pumelice zapadla přesně do Brustovy brány. Ten dělal co mohl, ale proti takové ráně nešlo zasáhnout. Asistence: Sergej Kosticyn.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 13. Kuljaš (Kosticyn), 14. Ivanov (Širokov), 43. Pěrežogin (Popov), rozh. náj. Širokov – 21. Jessiman, 39. Murley, 49. Vesce


    Avangard Omsk: Mezin (Kostin) – Kuljaš, Pivcakin, Baranka, Blaťák, Ljamin, Gončarov, Polesčuk – Kalinin, Semin, Kosticyn – Růžička, Popov, Pěrežogin – Kurjanov, Širokov, Gončarov – Kazionov, Berdnikov, Rasskazov, Machonovskij.
    Medveščak Záhřeb: Brust (Dekanich) – Popovič, Martinovič, Švarný, Klubertanz, Foster, Katič, O´Connor – Thomas, Ryan, Murley – Linglet, Cheechoo, Vesce – Kane, Jessiman, Ellison – Nyström, Glumac, Bjorkstrand, Murray.

    Rozhodčí: Cherenkov, Kiseljov – Golovjov, Morozov

    Diváci: 7860
    bahis siteleri