Burundi – DR Kongo 1:2 (kon.) | Mauritánie – Gabon 2:4 (kon.)
konec
Mauritánie
2:4 (1:1)
Gabon
Středa 22.01.2014, 18:00Africké mistrovství národů
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Gabun právě vstřelil branku!
    Penaltu odpískanou za faul v pokutovém území proměnil BONAVENTURE SOKAMBI TATY, když míč uklidil přízemní střelou k pravé tyči Toureho brány, který si vybral špatnou stranu.
     
    90+2
    Gabun právě vstřelil branku!
    Gabun postoupí! BONAVENTURE SOKAMBI TATY nacentroval míč tak šikovně, že zmátl brankáře Toureho, který si míč srazil za svá záda. Taty se svými spoluhráči poděkoval za obrat v hodině dvanácté nebesům.
     
    86
    Gabun právě vstřelil branku!
    A Gabun přece jen vyrovnává za pět minut dvanáct. Mbinguiův roh uklidil hlavičkou do brány AARON CHRISTOPHER APPIDANGOYE. A Gabun je rázem velmi blízko postupu!
     
    65
    Mauretánie právě vstřelila branku!
    Obrana Gabunu se nechala unést útočením a zapomněla na zadní vrátka. Voullany našel MOULAYEHO KHALILA, který šel sám na bránu. Nepomohl ani výběh Mota za pokutové území. Mauretánie se dostává do vedení.
     
    7
    Gabun právě vstřelil branku!
    Gabun vzápětí vyrovnává. Moulele zleva odcentroval míč před soupeřovu bránu a tam jej bezprostředně před čárou hlavičkoval do brány DUVAL NZEMBI. Mauretánci reklamovali ofsajd, sudí jejich protest nevyslyšel a stav utkání je bleskurychle vyrovnán.
     
    4
    Mauretánie právě vstřelila branku!
    Druhou vyloženou šanci už Mauretánie proměňuje. MOULAYE KHALIL obral o balon stopera Moueleho, šel sám na branku přičemž míč napálil přesně do šibenice. Následně svůj gól oslavil velmi svérázným tanečkem se spoluhráči u rohového praporu.

    Václav Petrů

    Branky: 4. Khalil, 65. Khalil – 7. Nzembi, 86. Appidangoye, 90+2. Taty, 90+4. Taty

    Karty:   12. Veraji (MAU) – 59. Kabi (GAB)


    Mauritánie: Toure- Veraji, Baghayoko (C), Yakoub Ba, Khalil, Traoré (57. El Voullany), Niass, Fall, El Id, Aziz Lo (54. Coulibaly),
    Náhradníci: Souleymane- Sakho, Wade, Sy, Coulibaly, Amadou, El Voullany, Samb, Lekhnevier, Denna, Elkory, Moussa

    Gabon: Moto- Appidangoye, Mouele (14. Mba), Obame, Kabi, Ewouta, Cousin (C) (64. Taty), Mbingui, Nzembi (79. Mayoungou), Avebe, Obame
    Náhradníci: Ngouerange, Mounguengui, Kemba, Mayongou, Mpaga, Essono, Mba, Younga, Yackouya, Taty, Mba, Mouketou

    Rozhodčí: Camille- Yacin, O´ Michael
    bahis siteleri