Montreal – Washington 0:5 (kon.) | Tampa – Colorado 5:2 (kon.) | Columbus – Buffalo 2:5 (kon.)
Winnipeg – Toronto 5:4 (po pr.) | Dallas – Pittsburgh 3:0 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 0:3 (kon.)
San Jose – Minnesota 3:2 (po pr.) | New Jersey – NY Rangers 3:7 (kon.) | Detroit – Florida 4:5 (0:1 po s.n.)
konec
Tampa Bay Lightning
5:2 (0:0, 3:2, 2:0)
Colorado Avalanche
Neděle 26.01.2014, 01:00 • Tampa Bay Times Forum • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:
    Radko Gudas (TBL) 0+0, 0 střel, čas na ledě 20:58
    Ondřej Palát(TBL) 0+1, 3 střely, čas na ledě 18:15
    Jan Hejda (COL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 23:21
    Zadák Andrej Šustr (TBL) a slovenský forvard Richard Pánik (TBL) do utkání nezasáhli. (03:45:37)
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Tyler Johnson (TBL) 3+0
    2. Ondřej Palát (TBL) 0+1
    3. Victor Hedman (TBL) 0+3
     
    Je dobojováno. Colorado bylo ve třetí části zpočátku lepším celkem. Postupně však Tampa přidala, z čehož pramenily další dva přesné zásahy, které rozhodly o vítězství domácích v poměru 5:2. Výborným výkonem se prezentoval útočník Tampy Tyler Johnson, který vsítil svůj první hattrick v NHL. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 29:27
    Vhazování: 29:33
    Hity: 20:16
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Blesky stále kombinují, avšak zatím neúspěšně. Laviny nechtějí připustit další branku ve své síti.
     
    58:35
    Kotouč je ve sředním pásmu, Tampa se sama vyhnala špatnou přihrávkou. Domácím to ale nemusí příliš vadit, mají slibný náskok.
     
    57:55
    Bude se vylučovat. Za hru vysokou holí putuje na trestnou lavici Erik Johnson (COL). O vítězi duelu je pravděpodobně již rozhodnuto.
     
    57:35
    Carle znovu testoval pozornost hostujícího brankáře. Nyní ale ruský gólman v dresu Lavin zasáhl na výbornou. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    56:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    Galapředstavení TYLERA JOHNOSNA pokračuje. Agilní forvard tečoval tvrdou Hedmanovu ránu od modré, což znamená také první hattrick v NHL. Varlamov neměl proti této ráně nárok. Asistence: Victor Hedman, Sami Salo.
     
    54:38
    Tampa právě vstřelila branku!
    Velký šok pro Colorado. Zvýšená aktivita nese Tampe kýžené ovoce. Lehké nahození St. Louise doklepl nad beton bezmocného Varlamova podruhé v dnešním duelu TYLER JOHNSON. Asistence: Martin St. Louis, Victor Hedman.
     
    54:15
    Matt Duchene sjel do pásma, načež zhruba dva metry za modrou čarou z vynikající střelecké pozice vypálil. Dobře mířený příklep ale Bishop vyrazil pravým betonem, za což si vysloužil potlesk publika.
     
    53:55
    Tampa navíc vysunula napadání, což činí hostům značné potíže.
     
    52:50
    Veškeré dění se stále odehrává spíše v obranném pásmu Avalanche. Tampa zatím zvládá utkání po taktické stámce velmi dobře.
     
    51:48
    Další zásah Varlamova, Tampa přidala a začala se prezentovat útočnějším dojmem. Vyslyšeli snad domácí otřepanou frázi, jenž praví, že nejlepší obrana je útok?
     
    51:11
    Po několika minelách defenzivy Avalanche doputoval touš až do náruče připraveného Varlamova. Po hvizdu sudího se strhla menší potyčka, kterou ale řídící dvojice nechává bez trestů.
     
    50:41
    Mitchellův jedovatý projektil z mezikruží Bishop zlikvidoval reflexním vykopnutím pravého betonu. Následně se domácí celek vydal do protiúoku, který končí pohotovým zásahem Varlamova. Pobyt v útočném pásmu ale Bolts stačí. Komerční přestávka.
     
    49:30
    Zakázané uvolnění Tampy. Domácí působí ve třetí třeině velmi rozpačitě, jako by mocné Blesky svazovala nervozita pramenící z těsného vedení.
     
    48:33
    Ondřej Palát se po odrazu kotouč od mantinelu objevil u pravé tyči, kde se ihned pokusil zakončovat. Semjon Varlamov si ale tuto nebezpečnou situaci pohlídal a kotouč schoval do rukavice.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 28. Johnson (Hedman, Palát), 29. Barberio (Filppula, Killorn), 39. Filppula (Brown, Kučerov), 55. Johnson (Louis, Hedman), 57. Johnson (Hedman, Salo) – 39. Mitchell (Landeskog, Barrie), 40. Barrie (MacKinnon, Parenteau)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Lindbäck) – Salo, Hedman, Gudas, Carle, Barberio, Brewer – St. Louis, T. Johnson, Palát – Purcell, Filppula, Killorn – Brown, Thompson, Kučerov – Aulie, Crombeen, Malone
    Colorado Avalanche: Aittokallio (41. Varlamov) – E. Johnson, Hejda, Barrie, Holden, Benoit, Wilson – Mitchell, Stastny, Landeskog – McGinn, Duchene, O'Reilly – Parenteau, MacKinnon, Talbot – Bordeleau, Cliche, McLeod

    Rozhodčí: O'Rourke, Rehman – Murphy, Grant

    Diváci: 19 204
    bahis siteleri