Montreal – Washington 0:5 (kon.) | Tampa – Colorado 5:2 (kon.) | Columbus – Buffalo 2:5 (kon.)
Winnipeg – Toronto 5:4 (po pr.) | Dallas – Pittsburgh 3:0 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 0:3 (kon.)
San Jose – Minnesota 3:2 (po pr.) | New Jersey – NY Rangers 3:7 (kon.) | Detroit – Florida 4:5 (0:1 po s.n.)
konec
Tampa Bay Lightning
5:2 (0:0, 3:2, 2:0)
Colorado Avalanche
Neděle 26.01.2014, 01:00 • Tampa Bay Times Forum • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:55
    Bude se vylučovat. Za hru vysokou holí putuje na trestnou lavici Erik Johnson (COL). O vítězi duelu je pravděpodobně již rozhodnuto.
     
    56:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    Galapředstavení TYLERA JOHNOSNA pokračuje. Agilní forvard tečoval tvrdou Hedmanovu ránu od modré, což znamená také první hattrick v NHL. Varlamov neměl proti této ráně nárok. Asistence: Victor Hedman, Sami Salo.
     
    54:38
    Tampa právě vstřelila branku!
    Velký šok pro Colorado. Zvýšená aktivita nese Tampe kýžené ovoce. Lehké nahození St. Louise doklepl nad beton bezmocného Varlamova podruhé v dnešním duelu TYLER JOHNSON. Asistence: Martin St. Louis, Victor Hedman.
     
    54:15
    Matt Duchene sjel do pásma, načež zhruba dva metry za modrou čarou z vynikající střelecké pozice vypálil. Dobře mířený příklep ale Bishop vyrazil pravým betonem, za což si vysloužil potlesk publika.
     
    48:33
    Ondřej Palát se po odrazu kotouč od mantinelu objevil u pravé tyči, kde se ihned pokusil zakončovat. Semjon Varlamov si ale tuto nebezpečnou situaci pohlídal a kotouč schoval do rukavice.
     
    Colorado střídá brankáře, Sami Aittokallia nahradí Semjon Varlamov.
     
    39:03
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak to je skutečně heroický ávěr prostřední části v podání Avalanche. Po několika nenadálých odrazech kotouče se do dobré pozice dostal TYSON BARRIE. Obránce Avalanche neváhal a přesnou střelou do levého horního rohu domácí brány snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: Nathan MacKinnon, P.A. Parenteau.
     
    38:33
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují. Velmi tvrdou ránu od modré tečoval za Bishopova záda JOHN MITCHELL, který si tak připisuje pátou branku sezony. Asistence: Gabriel Landeskog, Tyson Barrie.
     
    38:04
    Tampa právě vstřelila branku!
    Blesková akce Tampy končí třetí brankou. VALTTERI FILPPULA naskočil z hráčské lavice, ujal se buku a efektním, ale hlavně efektivním blafákem rozvlnil síť za brankářem Colorada. Asistence: J.T. Brown, Nikita Kučerov.
     
    37:10
    Martin St. Louis vs. Sami Aittokallio potřetí. Ani tentokráte ale kapitán Blesků se svým bekhendovým blafákem neuspěl.
     
    34:08
    Utkání má grády, Martin St. Louis se objevil již podruhé v dnešním utkání ve zcela ideální pozici. Po pravé straně přebruslil obránce hostí a vypálil nad lapačku Bishopa. Ten ale dokázal zasáhnout.
     
    31:53
    Laviny nebyly daleko od vstřelené branky, uháněli do přečíslení dvou na jednoho, které se rozhodl řešit individuálně Gabriel Landeskog. Kapitán Avalanche ale rozezněl pouze pravou tyč Bishopovy klece.
     
    28:48
    Tampa právě vstřelila branku!
    Blesky přidávají druhou branku, strážce coloradské svatyně nyní nemá čisté svědomí. Nahození MARKA BARBERIA si našlo přesn cestu mezi pravou rukou a tělem Aittokallia. Asistence: Valtteri Filppula, Alex Killorn.
     
    27:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Hedman pálil velmi nebezpečně od modré, tato rána nadělala Aittokalliovi velké potíže. Před brankářem hostí se poté nejlépe zorientoval a pomocí svého důrazu dopravil puk za brankovou čáru TYLER JOHNSON. Asistence: Victor Hedman, Ondřej Palát.
     
    23:47
    Matt Duchene se zčistajasna zjevil před Bishopem, přičemž měl spoustu času na zakončení. Forvard hosté zvolil pokus do pravéh horní části branky, kterou ale Bishop pomocí své rukavice pokryl.
     
    21:22
    Opět se bude vyloučovat, Tyler Johnson (TBL) obdržel dvě minuty za hru vysokou holí. Další přesilová hra pro Avalanche.
     
    18:34
    Colorado bude hrát přesilovou hru. Mark Barberio (TBL) se provnili držením.
     
    09:18
    Ošklivé vražení na hrazení hlavní arbitr O'Rourke okamžitě trestá. Menší trest si odjíždí odsedět B.J. Crombeen (TBL).
     
    08:29
    Martin St. Louis se v poslední vteřině přesilové hry ocitl u pravé tyče nikým nehlídán, čehož ihned využil k zakončení. Aittokallio se ale stihl přemístit a přízemní ránu zlikvidovat.
     
    06:29
    Tampa Bay bude hrát další přesilovou hru, tentokráte se Laviny provinily hákováním. Na lavici hanby putuje opět P.A. Parenteau. Duel bude pokračovat po krátké komerční přestávce. Zatím sledujeme poměrně kvalitní utkání, kterému ale chybí výraznější brankové příležitosti. Uvidíme, kterak se bude vyvíjet nadále.
     
    01:45
    Bude se vylučovat, Tampa si zahraje přesilovou hru. Za nedovolené bránění je potrestán P.A. Parenteau (COL).

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 28. Johnson (Hedman, Palát), 29. Barberio (Filppula, Killorn), 39. Filppula (Brown, Kučerov), 55. Johnson (Louis, Hedman), 57. Johnson (Hedman, Salo) – 39. Mitchell (Landeskog, Barrie), 40. Barrie (MacKinnon, Parenteau)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Lindbäck) – Salo, Hedman, Gudas, Carle, Barberio, Brewer – St. Louis, T. Johnson, Palát – Purcell, Filppula, Killorn – Brown, Thompson, Kučerov – Aulie, Crombeen, Malone
    Colorado Avalanche: Aittokallio (41. Varlamov) – E. Johnson, Hejda, Barrie, Holden, Benoit, Wilson – Mitchell, Stastny, Landeskog – McGinn, Duchene, O'Reilly – Parenteau, MacKinnon, Talbot – Bordeleau, Cliche, McLeod

    Rozhodčí: O'Rourke, Rehman – Murphy, Grant

    Diváci: 19 204
    bahis siteleri