Montreal – Washington 0:5 (kon.) | Tampa – Colorado 5:2 (kon.) | Columbus – Buffalo 2:5 (kon.)
Winnipeg – Toronto 5:4 (po pr.) | Dallas – Pittsburgh 3:0 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 0:3 (kon.)
San Jose – Minnesota 3:2 (po pr.) | New Jersey – NY Rangers 3:7 (kon.) | Detroit – Florida 4:5 (0:1 po s.n.)
po prodl.
Winnipeg Jets
5:4 (2:0, 2:3, 0:1 - 1:0)
Toronto Maple Leafs
Neděle 26.01.2014, 01:00 • MTS Centre, Winnipeg (kapacita 15004 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:44
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí si nakonec z dnešního utkání odnesou velmi cenné dva body! DUSTIN BYFUGLIEN si s pukem na holi nabruslil do útočné třetiny a z mezikruží parádní střelou vymetl všechny pavučiny v šibenici! Asistence: Andrew Ladd a Michael Frolík.
     
    58:27
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs se nakonec přeci jen dočkali! Bogosian dvakrát nedokázal dostat puk do bezpečí, James van Riemsdyk ho pak přiklepl PHILU KESSELOVI, který překvapil Pavelce střelou z ostrého úhlu! Asistence: James van Riemsdyk.
     
    36:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky, nenápadná střela TIMA GLEASONA končí především díky smolné teči Jacoba Trouby přesně mezi nohami Ondřeje Pavelce! Asistence: Carter Ashton a Cody Franson.
     
    29:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Bláznivá část zápasu pokračuje, tentokrát se mění skóre na straně Toronta. Nazem Kadri navezl kotouč do útočného pásma, kde jej přenechal TROYI BODIEMU, který se prosadil nepříliš svižnou střelou. Asistence: Nazem Kadri a Morgan Rielly.
     
    28:13
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A rázem přichází další branka v podání domácích! Po vyhraném vhazování v útočném pásmu se puk dostal na modrou čáru k ZACHU BOGOSIANOVI, který se prosazuje lehkým nahozením od modré čáry. Nutno dodat, že velkou práci odvedl před brankou clonící Michael Frolík! Asistence: Bryan Little a Andrew Ladd.
     
    27:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hráči Jets ale puk rychle navezli zpátky do útočné třetiny, po pár přihrávkách se puk dostal k Enstromovi, jehož střílená přihrávka našla před brankou přesně připravenou čepel BRYANA LITTLA, který nasměroval puk do branky! Asistence: Tobias Enstrom a Dustin Byfuglien.
     
    26:13
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Po dvou slibných, leč neúspěšných příležitostech Jamese van Riemsdyka se hosté přeci jen prosazují! DION PHANEUF dostal nabito na modrou čáru a tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě, včetně dnes skvěle chytajícího Pavelce! Asistence: Phil Kessel.
     
    06:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tryskáči jdou do dvoubrankového trháku, diváci v hale šílí! Hostům se sice povedlo poprvé v oslabení osvobodit, Jacob Trouba ale rychle načal nový útok, přihrávkou vybídl k úniku BLAKA WHEELERA, který se protáhl po levé straně až před branku, kde pak našel mezeru mezi Reimerovými nohami! Asistence: Jacob Trouba a Ondřej Pavelec.
     
    03:10
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení hned ze své první střely v zápase! Tim Gleason nedokázal z rohu kluziště dobře rozehrát, puku se zmocnil Evander Kane, který jej rychle přiťukl MARKU SCHEIFELEMU, který se prosadil střelou zápěstím z mezikruží! Asistence: Evander Kane a Blake Wheeler.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 4. Scheifele (Kane, Wheeler), 7. Wheeler (Trouba, Pavelec), 28. Little (Enstrom, Byfuglien), 29. Bogosian (Little, Ladd), 63. Byfuglien (Ladd, Frolík) – 27. Phaneuf (Kessel), 30. Bodie (Kadri, Rielly), 37. Gleason (Ashton, Franson), 59. Kessel (van Riemsdyk)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Montoya) – Bogosian, Enstrom, Stuart, Trouba, Pardy, Ellerby – Ladd (C), Little, Frolík – Kane, Scheifele, Wheeler – Setoguchi, Jokinen, Byfuglien – Thorburn, Wright, Peluso
    Trenér: Paul Maurice.

    Toronto Maple Leafs: Reimer (od 29. Bernier) – Gunnarsson, Phaneuf (C), Franson, Gleason, Gardiner, Rielly – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Lupul, Kadri, Kuljomin – Raymond, Holland, Bodie – Ashton, McClement, Orr
    Trenér: Randy Carlyle.

    Rozhodčí: Meier, St. Pierre – Cvik, Gibbs

    Diváci: 15004 (vyprodáno)
    bahis siteleri