Orlová – Poruba 2011 2:9 (kon.) | Technika Brno – SHK Hodonín 3:7 (kon.) | Břeclav – Nový Jičín 2:4 (kon.)
Prostějov – Val. Meziříčí 6:3 (kon.) | Frýdek-M. – Opava 4:5 (kon.) | Milevsko – Sokolov 1:4 (kon.)
Nymburk – Kobra 4:3 (kon.) | Kolín – Klatovy 6:1 (kon.) | Vsetín – Přerov 3:1 (kon.)
Bílina – Žďár n/S 1:6 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 7:3 (kon.) | Děčín – Jindř. Hradec 3:2 (kon.)
Mor. Budějovice – Řisuty 5:1 (kon.) | Pelhřimov – Klášterec nO 7:3 (kon.)
konec
HC Děčín
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Sobota 01.02.2014, 18:002. liga skupina Západ
Partner:
     
    48:33
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak to byla opravdu paráda v podání MICHALA OLIVERIUSE, který si doslova hostujícího brankáře vychutnal. Chvíli před ním posouval puk na své hokejce z jedné strany na druhou a poté nečekaně vystřelil. Puk následně rozvlnil levý růžek Bláhovy klece. Asistence: Martin Tvrzník.
     
    24:04
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Na druhé straně se už ale puk v brance ocitl, a to v té domácí. Vajgar nakonec svou přesilovku těsně před jejím koncem dokázal využít a je opět vyrovnáno. GEORG MAVROJANIDIS svou přízemní střelou překonává Volkeho. Asistence: Aleš Skokan, Adam Přibyl.
     
    17:03
    Děčín právě vstřelil branku!
    Po vhazování v pásmu hostí roztočili Medvědi doslova kolotoč a výsledkem je tak vedoucí branka Děčína. TOMÁŠ FAIGL se dostal k puku, popojel si, aby si vytvořil ještě lepší střeleckou pozici a poté se zblízka nemýlil. Medvědi tak otáčejí stav skóre ve svůj prospěch. Asistence: Milan Stezka, Ondřej Chládek.
     
    11:32
    Děčín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Obrovský závar před hostující brankou už končí gólem. MARTIN TVRZNÍK se dobře postavil před branku hostí a dokázal tečovat puk po střele Oliveriuse za záda Bláhy a srovnává tak s Vajgarem krok. Asistence: Michal Oliverius, Martin Motejlek.
     
    06:29
    Vajgar právě vstřelil branku!
    To už ale neplatí. Volke proti rozjetému Vajgaru neměl šanci a musí poprvé lovit puk ze své sítě. LUBOŠ VOŘÍŠEK dostal překrásnou přihrávku ke kruhům a okamžitě vystřelil. Svým projektilem tak rozvlnil domácí branku a posílá hosty do vedení. Asistence: Stanislav Jasečko a Kohút.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. Tvrzník (Oliverius, Motejlek), 18. Faigl (Stezka, Chládek), 49. Oliverius (Tvrzník) – 7. Voříšek (Jasečko, Kohút), 25. Mavrojanidis (Skokan, Přibyl)


    HC Děčín: Volke (Lavinger) – Procházka, Motejlek, Kaltenböck, Stezka, Vegner, Molnár – Tvrzník, Oliverius, Zika – Faigl, Chládek, Racek – Drnec, Šetka, Vacek – Nikl, Strnad, Fojt
    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Bláha (Kubeš) – Jasečko, Procházka, Tržil, Kohút, Štěpán, Pekárek, Brabec, Bárta, Přibyl, Kotrla, Skokan, Mavrojanidis, Kocar, Voříšek, Dvořák, Tomšík

    Rozhodčí: Horinek – Hynčica, Kilian
    bahis siteleri