Orlová – Poruba 2011 2:9 (kon.) | Technika Brno – SHK Hodonín 3:7 (kon.) | Břeclav – Nový Jičín 2:4 (kon.)
Prostějov – Val. Meziříčí 6:3 (kon.) | Frýdek-M. – Opava 4:5 (kon.) | Milevsko – Sokolov 1:4 (kon.)
Nymburk – Kobra 4:3 (kon.) | Kolín – Klatovy 6:1 (kon.) | Vsetín – Přerov 3:1 (kon.)
Bílina – Žďár n/S 1:6 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 7:3 (kon.) | Děčín – Jindř. Hradec 3:2 (kon.)
Mor. Budějovice – Řisuty 5:1 (kon.) | Pelhřimov – Klášterec nO 7:3 (kon.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
7:3 (4:1, 2:1, 1:1)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Sobota 01.02.2014, 18:00 • Elektromont aréna, Vrchlabí • 2. liga skupina Západ
Partner:
     
    57:45
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hosté v závěru utkání ještě kosmeticky upravují výsledek. Situaci dva na jednoho dobře sehrála dvojice Šulc – LUKÁŠ TONDR, přičemž druhý jmenovaný protlačil kotouč mezi Pavelkovy betony. Asistence: Jan Šulc.
     
    45:27
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Tohle je debakl, hosté už jen velmi těžko něco udělají s konečným výsledkem. Fořt našel skvělou přihrávkou před brankou MARTINA FILIPA, jenž už zakončoval do odkryté klece. Asistence: Patrik Fořt a Tomáš Oppelt.
     
    37:09
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    JIŘÍ JAKUBEC se rychlou stahovačkou zbavil obránce hostí a dostal se do prostoru mezi kruhy, odkud prostřelil brankáře Jelínka mezi betony a zvyšuje tak vedení domácích už na 6:2! Asistence: Patrik Fořt a Martin Filip.
     
    25:06
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hosté ovšem krátce po vstřelené brance domácích opět snižují! MARTIN ŽĎÁRSKÝ propálil Pavelku. Asistence: Tomáš Liška.
     
    24:58
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    LADISLAV GENGEL dostal přesnou přihrávku a sám před Příhodou zakončoval z první a jeho střela skončila nad levým ramenem jabloneckého brankáře. Asistence: Tomáš Bláha a Březina.
     
    12:12
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Další branka v síti Jablonce! PATRIK FOŘT v samostatném úniku zvolil forhendové řešení a zasunul kotouč mezi Jelínkovy betony. Asistence: Martin Filip a Ondřej Hamerský.
     
    08:14
    Vlci právě vstřelili branku!
    Vlci snižují! Diváci ve zdejší Elektromont aréně mohou prozatím sledovat opravdu pěkný hokej s mnoha brankami. JAN ŠULC prostřelil Pavelku a dostává Jablonec opět do zápasu. Asistence: Kamil Bříška a Lukáš Tondr.
     
    07:12
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A pozor, je to už 3:0! Domácí využívají další přesilovou hru, když opět Martin Filip střílenou přihrávkou vybídl ke skórování DAVIDA VONDRÁČKA, který už pouze nastavil hůl a kotouč zaplul do prázdné branky. Asistence: Martin Filip a Ondřej Hamerský.
     
    05:30
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Vrchlabští se v krátkém časovém intervalu dostávají do dvoubrankového vedení! Martin Filip našel přihrávkou zpoza branky mezi kruhy volného ONDŘEJE HAMERSKÉHO, jenž prostřelil brankáře Jelínka mezi betony. Asistence: Martin Filip a Patrik Fořt.
     
    03:42
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí se po krásné akci ujímají vedení! Jakubec efektní stahovačkou obešel obránce soupeře a přihrál MARTINOVI FILIPOVI, který si forhendovým blafákem položil Jelínka a poté zakončoval už do prázdné brány. Asistence: Jiří Jakubec a David Vondráček.

    Branky a nahrávky: 4. Filip M. (Jakubec, Vondráček), 6. Hamerský (Filip M., Fořt), 8. Vondráček (Filip M., Hamerský), 13. Fořt (Filip M., Hamerský), 25. Gengel (Bláha, Březina), 38. Jakubec (Fořt, Filip M.), 46. Filip M. (Fořt, Oppelt) – 9. Šulc (Bříška, Tondr), 26. Žďárský (Liška), 58. Tondr (Šulc)


    HC Stadion Vrchlabí: Pavelka (Jeschke) – Vondráček, Hamerský, Poskočil, Klement, Kolář, Lenoch, Pulec – Jakubec (C), Filip M. (A). Fořt, Jirků, Šťastný, Filip D., Březina, Bláha (A), Gengel, Marek, Oppelt. Trenér: Pavel Biegl.
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Příhoda) – Mrázek, Pilař, Mrkvička (A), Čechura, Zeman, Abrahám, Šulc (C), Zedek, Bříška, Tondr, Žďárský, Peřina, Liška, Brokeš, Mulač, Frk, Hric. Trenér: Jiří Kubsch.

    Rozhodčí: Battěk – Nepomucký, Šmika
    bahis siteleri