NY Rangers – NY Islanders 4:1 (kon.) | Carolina – St. Louis 3:1 (kon.) | Detroit – Washington 4:3 (1:0 po s.n.)
Nashville – New Jersey 3:2 (po pr.) | Winnipeg – Vancouver 4:3 (kon.) | Boston – Edmonton 4:0 (kon.)
Montreal – Tampa 1:2 (po pr.) | Colorado – Buffalo 7:1 (kon.) | Los Angeles – Philadelphia 0:2 (kon.)
po prodl.
Nashville Predators
3:2 (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)
New Jersey Devils
Sobota 01.02.2014, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:29
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté prožívají velmi krutý závěr utkání. Po vyrovnání v samostném závěru musí zkousnout také branku v prodloužení. SHEA WEBER napálil odražený kotouč přesně k pravé tyči branky Devils. Asistence: Colin Wilson.
     
    61:20
    Michael Ryder uháněl zcela sám na Huttona, který jeho bekhendový blafák efektním, ale hlavně efektivním rozklekem zlikvidoval.
     
    59:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Domácím se podařilo z nastoleného tlaku vyrovnat. Josiho ránu vytěsnil Schneider pouze k DAVIDU LEGWANDOVI, který s nějvětší pravděpodobnosté posílá utkání do prodloužení. Asistence: Roman Josi, Seth Jones.
     
    58:51
    Preds odvolávají brankáře!
     
    52:09
    Před Schneiderem došlo k menší rozmíšce, za kterou jsou potrestáni Colin Wilson (NSH) a Steve Bernier (NJD). Uvidíme tak hru ve čtyřech. Které z družin bude sedět více?
     
    48:30
    Craigh Smith procestoval až do útočného pásma, kde si sjel do středu hrací plochy a tvrdým příklepem rozezněl břevno Scheniderovy svatyně.
     
    38:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Dokonalý obrat v podání New Jersey. JAROMÍR JÁGR ukázal svou extratřídu. Muž s číslem "68" na zádech vybruslil zpoza brány a přesnou střelou mezi levý beton a lapačku Huttona vsítil vedoucí branku. Asistence: Patrik Eliáš, Travis Zajac.
     
    37:04
    Obrovská šance Preds nekončí brankou. Smith obdržel ideální přihrávku, kterou se snažil zužitkovat střelou z voleje. Schneider se ale přemístil a učebnicovým semaforem vymazal útočníka Nashvillu.
     
    34:59
    Nashville si zahraje přesilovou hru. Daniel Zubrus (NJD) je potrestán za podražení. Jak domácí naloží s touto početní výhodou?
     
    33:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté se přece jenom dočkali. PATRIK ELIÁŠ přejel modrou čáru, načež střelou nad lapačku překonal Huttona. Gólman Preds si na ránu sáhl, avšak to mu nebylo nic platné, touš pouze změnil směr a docestoval za brankovou čáru. Asistence: Jaromír Jágr, Travis Zajac.
     
    31:51
    Clowe se ocitl sám před Huttonem, avšak tváří v tvář brankáři domácích neuspěl, selhal na připravené lapačce. Následně se Nashville osvobodil.
     
    27:25
    Gabriel Bourque uháněl zcela sám na Schneidera, kterého ale ranou do horní části branky nepřekvapil. Toto může forvarda domácích mrzet, neboť měl na zakončení poměrně dost času.
     
    25:56
    Na trestnou lavici putuje domácí borec. Colton Sissons (NSH) se provnil držením. New Jersey tak má dobrou příležitost k vyrovnání utkání.
     
    22:10
    Přesilovou hru okusí také domácí. Za nedovolené bránění je potrestán Anton Volčenkov (NJD). Poradí si Nashville s touto výhodou?
     
    14:53
    Bude se poprvé v utkáné vylučovat, a to na straně Predators. Na trestnou lavici putuje za hru vysokou holí Craig Smith (NSH). Jak hosté naloží s touto příležitostí?
     
    14:24
    Michael Ryder se vynikajícím způsobem proháčkoval až před Huttona, kterého ale bekhendovým blafákem nepřekvapil.
     
    06:45
    Nashville právě vstřelil branku!
    Gólman Devils při zpracování kotouče upadl za brankou, díky čemuž se dostali k puku domácí. SHEA WEBER poté tvrdou ranou od modré s pomocí pravé tyče rozsvítil červené světlo za Schneiderem. Preds se zaslouženě ujímají vedení. Asistence: Patrick Hörnqvist.
     
    05:26
    Nashville uháněl po chybě New Jersey ve středním pásmu do přečíslení tří na dva, které se nakonec rozhodl řešit individuálně mladičký obránce Seth Jones, což se neukázalo jako šťastné. Touš zamířil pouze do připraveného strážce svatyně.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 7. Weber (Hörnqvist), 60. Legwand (Josi, Jones), 62. Weber (Wilson) – 33. Eliáš (Jágr, Zajac), 39. Jágr (Eliáš, Zajac)


    Nashville Predators: Hutton (Dubnyk) – Weber, Josi, Jones, Del Zotto, Ellis, Ekholm – Hörnqvist, Fisher, Nystrom – Smith, Legwand, Spaling – Back, Wilson, Bourque – Sissons, Gaustad, Clune
    New Jersey Devils: Schneider (Brodeur) – Greene, Fayne, Volčenkov, Salvador, Židlický, Merril – Jágr, Zajac Zubrus – Bruner, Gionta, Eliáš – Ryder, Henrique, Clowe – Bernier, Carter, Gelinas

    Rozhodčí: Hasenfratz, Morton – Miller, McElman

    Diváci: 17 207
    bahis siteleri