Česká Lípa – Florbal Ústí 6:1 (kon.)
konec
FBC 4CLEAN Česká Lípa
6:1 (3:0, 1:0, 2:1)
Florbal Ústí
Čtvrtek 06.02.2014, 20:00 • SH Česká Lípa • 1. liga mužů
     
    59:15
    Jansa střílel ze středu hřiště, ale trefil jen gólmana.
     
    58:51
    Avizované vyloučení na straně hostů. Za sekání byl na dvě minuty vyloučen Leoš Nergl, a proto Česká Lípa dohraje toto utkání v početní výhodě.
     
    54:50
    Jakub Jirsa našel před brankou volného Radka Bezoušku, ten ale trefil pouze ruku Stránského. Velké štěstí pro Ústí nad Labem.
     
    50:53
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    O vítězi tohoto duelu je téměř rozhodnuto. Radovan Vnuk vyvezl míček na útočnou polovinu, natáhl na sebe tři hráče, načež si všiml na středu hřiště volného DAVIDA MARHANA. Ten ihned bez zpracování propálil Stránského střelou k levé tyči. Asistence: Radovan Vnuk.
     
    49:44
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují znovu na rozdíl čtyř branek! V rohu na polovině soupeře přiťukl míček Jansa JAKUBU JIRSOVI, který projel s míčkem až před bránu na střed hřiště, odkud následně tahem poslal míček k tyči. Asistence: Dominik Jansa.
     
    44:10
    Vyloučení na straně hostů. Česká Lípa si zahraje dvouminutovou přesilovku po vyloučení Jiřího Horáka za hrubost.
     
    40:47
    Tyč! Česká Lípa měla velké štěstí. Útočník se řítil proti Ponomarevovi z levé strany, ale trefil jen bližší tyč.
     
    40:17
    Ústí právě vstřelilo branku!
    Další využitá přesilovka, tentokráte se poprvé radují hosté. Naloženo dostal na pravé straně JIŘÍ HORÁK, který ihned bez zpracování napálil míček do sítě za Ponomareva. Asistence: David Stammer.
     
    19:25
    Jakub Jirsa šel vstříc Stránskému, ale neuspěl.
     
    18:35
    Vyloučení! Česká Lípa bude hrát oslabení po vyloučení Štěpána Motejzíka, který se provinil sekáním. Ústí si zahraje dvouminutovou přesilovku.
     
    21:01
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Geniální zaúřadování zkušeného útočníka! Po volném úderu z levé strany se ŠTĚPÁN MOTEJZÍK nikterak nerozmýšlel, jednoduše poslal míček do bližší šibenice. Bez asistence.
     
    19:58
    Tyč! Jakub Karel se ujal míčku na středu hřiště, po čemž si vyjel na levou stranu a vypálil. Stránský na míček nedosáhl, ale měl štěstí, neboť se míček odrazil od vzdálenější tyčky.
     
    18:30
    Famózní práce Jakuba Jirsy! Českolipský útočník uťal soupeřovu akci a ujal se míčku, načež sám vyvezl míček na polovinu soupeře, kde si pohrál s obranným triem a zakončil, ale naneštěstí pro domácí byl připraven pohotový Stránský.
     
    17:15
    První přesilovka pro hosty! Na trestnou lavici usedl kapitán domácích Lukáš Mlejnek, který se provinil sekáním a odsedí si dvouminutový trest.
     
    13:41
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    A je tam i třetí! Dlouhého pasu se zmocnil DOMINIK JANSA, který šel posléze sám proti Stránskému. Jeho kličku do pravé strany gólman hostů vytušil, a proto výtečně zasáhl. Jansa se ale ihned poté natáhl a míček doklepl do odkryté branky přehozením brankáře. Asistence: Radovan Vnuk.
     
    10:02
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Druhá přesilovka využita! Domácí florbalisté obléhali branku soupeře, následně si ŠTĚPÁN MOTEJZÍK vyjel s míčkem a prosmýkl se kolem dua obránců, načež z levé strany poslal míček pod břevno. Asistence: Jan Merlíček.
     
    09:14
    Domácí rozehrávali volný úder z levé strany, ale ztratili míček. Ústí přešlo vpřed, ale Štěpán Slaný ubránil soupeře a získal míček. Ihned poté pelášil s míčkem po pravé straně, jenže záhy David Stummer, útočník hostů, nepochopitelně vyběhl proti domácímu obránci a ošklivě jej poslal za mantinel. Česká Lípa zahraje další přesilovou hru.
     
    04:24
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Česká Lípa využila přesilovou hru, konkrétně když Milan Tichý našel volného JANA MERLÍČKA, který po střele tahem z levé strany překonal Stránského. Asistence: Milan Tichý.
     
    04:05
    Štěpán Slaný pálil po nahrávce Milana Tichého do takřka prázdné branky, ale jeho ránu odrazil obránce.
     
    03:19
    Ústí nad Labem mělo velké štěstí! Nejprve byl k vidění závar před bránou, následně střílel Tichý, ale nepřesně.
     
    02:33
    Máme tu první vyloučení. Za sekání byl vyloučen Dan Tržil, který si odpyká dvouminutový trest. Českolipští mají výhodu přesilové hry.
     
    01:45
    Jakub Jirsa střílel nehlídaný ze středu hřiště, jeho ránu odrazil pohotový Stránský.

    Branky a nahrávky: 5. Merlíček (Tichý), 11. Motejzík (Merlíček), 14. Jansa (Vnuk), 22. Motejzík, 50. Jirsa (Jansa), 51. Marhan (Vnuk) – 41. Horák (Stammer)


    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Ponomarev (Knol) – Bezouška, Vnuk, Marhan, Motejzík, Mlejnek (C), Novák, Podrabský, Tichý, Karel, Merlíček, Jansa, Slaný, Jirsa.
    Trenéři: Jiří Stožický, Michal Pazdera.

    Florbal Ústí: Stránský (Hlava) – Bečvář, Filipec, Grosse, Svoboda, Vondráček, Stummer, Kučaba, Nergl, Sattler, Tržil, Nikolič, Procházka, Glatz, Žaloudek, Brom, Horák (C), Jiránek.
    Trenér: Tomáš Syryčanský.

    Rozhodčí: Ondřej Sochůrek a Roman Šuvada

    Diváci: 222
    bahis siteleri