Test1 – Test2 0:0 (*23:59) | Kortrijk – Anderlecht 2:2 (kon.) | Oostende – Gent 0:0 (kon.)
Leuven – Mechelen 0:0 (kon.) | Lokeren – Charleroi 3:1 (kon.) | Mons – Lierse 1:5 (kon.)
Cercle Bruggy – Waasland-Beveren 0:0 (kon.)
konec
RAEC Mons
1:5 (1:0)
Lierse SK
Sobota 08.02.2014, 20:00 • Stade Charles Tondreau, Mons • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    Je za námi utkání plné překvapivých zvratů a především krásné fotbalové podívané. Domácí šli do vedení v šestatřicáté minutě, kdy se prosadil Tim Matthys. Vedení domácím fotbalistům vydrželo až do devětapadesáté minuty, kdy na 1:1 srovnal Mbaye Diagne. O necelou minutu později však tento fotbalista přidal další branku, čímž strhl vedení na stranu svého týmu. Mons na tyto slepené branky reagoval dvojitým střídáním, ovšem pět minut na to museli domácí příznivci přihlížet dalšímu gólu hostů. Dvoubrankové vedení totiž svým barvám zařídil Anthony Watt. Domácí byli po tomto gólu velice frustrovaní a tíhu okamžiku nedokázal unést Lorenzi, který nevybíravým způsobem poslal k zemi hostujícího Losadu, za což si od hlavního sudího vysloužil červený karetní trest, po němž logicky putoval předčasně do sprch. Výhody početní převahy hosté patřičně využili, když se podruhé v utkání trefil Anthony Watt a po něm již v probíhajícím nastevení přidal svůj třetí přesný zásah v tomto střetnutí Mbaye Diagne. Lierse SK tak zcela rozstřílel domácí RAEC Mons a ze Stade Charles Tondreau si odváží tři body za vysoké vítězství 5:1. (22:09:11)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Lierse právě vstřelilo branku!
    A rozklad domácího týmu pokračuje i nadále! Již ve druhé minutě nastavení přidává pátou branku svého týmu MBAYE DIAGNE, který tak v tomto utkání nasázel hattrick.
     
    88
    Hosté ještě střídají, autora dvou gólů Watta nahradí debutant v týmu Liersu Limbombe.
     
    86
    Lierse právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je ANTHONY WATT, který přihrávku Bourabii dokázal přetavit v gól a rovněž se v tomto utkání trefuje podruhé.
     
    81
    Lorenzi zezadu nedovoleně zastavil rozběhnutého Losadu a za svůj netaktní faul dostává od hlavního rozhodčího rovnou červenou kartu. Po tomto vyloučení to hráči Monsu budou mít opravdu velmi složité.
     
    77
    Zajímavou standardní situaci zahrávali hráči Monsu. Matthys poslal míč kolem bránící zdi a vyboxovat jej musel až Berezovský.
     
    75
    Domácí využívají posledního střídání, ze hřiště odchází Jarju a opačným směrem putuje Zola.
     
    75
    Do dobré střelecké pozice se dostal také Bourabia, s jeho pokusem si ale Saussez poradil.
     
    75
    Domácí mužstvo ve druhém poločase ještě ani nevystřelilo na branku a tlak hostujícího Liersu je stále obrovský.
     
    72
    Lierse právě vstřelilo branku!
    Domácím ale nepomohlo ani dvojité střídání. Do domácí branky se totiž trefuje také ANTHONY WATT, který zvyšuje náskok svého týmu.
     
    67
    Ve stejném čase odchází ze hřiště také Mununga a na trávník vbíhá Chatelle.
     
    67
    Domácí trenér na tyto branku samozřejmě reaguje střídáním, ze hřiště posílá Soumaha a na jeho místo přichází Eriksson.
     
    67
    Domácí jsou pochopitelně zaskočeni, co že se to vlastně stalo. Naopak příznivci hostujícího celku jsou ve velké euforii umocněné dalšími ofenzivními výpady svého týmu.
     
    60
    Lierse právě vstřelilo branku!
    Hosté dokonce dvěma slepenými góly otáčejí vývoj utkání! I druhou branku Liersu střílí útočník MBAYE DIAGNE a rázem je to 1:2 z pohledu domácího týmu. Proti této bezchybné střele byl Saussez naprosto bez šance.
     
    59
    Lierse právě vstřelilo branku!
    A vyrovnání opravdu přichází! Autorem branky je MBAYE DIAGNE, který povedenou ranou překonal domácího brankáře Sausseze.
     
    56
    Hosté z Liersu jsou po výměně stran rozhodně aktivnějším týmem než tomu bylo v prvním poločase. Uvidíme, zda se svěřencům trenéra Menza podaří vsítit vyrovnávací branku.
     
    49
    Tony Watt si na útočné polovině dlouho pohrával s míčem, až ho o něj nakonec domácí obrana připravila a znemožnila mu tak jakékoliv zakončení.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 36. Matthys – 59. Diagne, 60. Diagne, 72. Watt, 86. Watt, 90+2. Diagne

    Karty:   20. Soumah (MNS) – 17. Ghaly (LRS)   81. Lorenzi (MNS)


    RAEC Mons: Saussez – Spungin, Van Gijseghem, Lorenzi, Monteyne – Le Postollec, Soumah (67. Eriksson), Diandy – Matthys – Jarju (75. Zola), Mununga (67. Chatelle)
    Náhradníci: Werner, Dussenne, Zola, Chatelle, Timmermans, Eriksson

    Lierse SK: Berezovský – Swinkels, Jääger, Corstjens, Hoefkens – Wils (45. El Messaoudi), Ghaly, Losada, Bourabia – Watt (88. Limbombe), Diagne
    Náhradníci: Goris, El Messaoudi, Frans, Traoré, Hazurov, De Jonghe, Limbombe

    Rozhodčí: C. Dierick – K. Dhondt, Y. Dullaert
    bahis siteleri