Litvínov – Znojmo 3:5 (kon.) | Hattrick Brno – FBC Start98 10:4 (kon.)
konec
SK Bivoj Litvínov
3:5 (0:1, 2:2, 1:2)
TJ Znojmo LAUFEN CZ
Neděle 09.02.2014, 15:00 • SH SPORTaS s.r.o. u Koldomu Litvínov • 1. liga mužů
     
    57:11
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ale pozor, máme tu hodně rychlou odpověď. JAROSLAV KROPÁČEK zkusil střelu přes obránce a Sekanina dnes po třetí kapituluje. Asistence: Daniel Hulič.
     
    56:44
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    A nejspíš máme rozhodnuto! Po neuvěřitelném domácím tlaku vystartoval Žižka s TOMÁŠEM KUCHARIČEM do rychlého protiútoku, který byl zastaven faulem. Následovala standardní situace, ze které druhý jmenovaný překonává Hrušku. Asistence: Josef Žižka.
     
    43:05
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Brankář Sekanina vyhodil dlouze balónek. Ten nabral směr čepele PETRA SLÁMY, který z první propaluje Hrušku a kompletuje tedy hattrick. Asistence: Michal Sekanina.
     
    36:11
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Tak toto je neskutečný kolaps obrany Litvínova. PETR SLÁMA přidává druhou branku v oslabení! A střídačka domácích dává na jevo své emoce. Asistence: Daniel Částek.
     
    35:57
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Výborně sehrané oslabení sledujeme v podání Znojma. Pavel Palát našel PETRA SLÁMU a je z toho branka v oslabení. Asistence: Pavel Palát.
     
    34:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    JAROSLAV KROPÁČEK se uvolnil a toho si všiml Hulič, který mu ukázkově nahrál a první jmenovaný překonává Sekaninu. Asistence: Daniel Hulič.
     
    28:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tentokrát to již vzal DANIEL HULIČ na sebe a je z toho srovnávací branka. Prakticky sprintoval přes celé hřiště a poté z dobré pozice trefil přesně levý roh Sekaninovy branky. Bez Asistence.
     
    13:13
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    A máme tu první gól dnešního utkání! Nádhernou individuální akci převedl Kucharič, který na sebe natahal všechny bránící litvínovské hráče a na JOSEFA ŽIŽKU zírala zcela prázdná brána. Asistence: Tomáš Kucharič.

    Radek Francouz


    Hledáme zpravodaje pro tým SK Bivoj Litvínov. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Znojmo LAUFEN CZ. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 29. Hulič, 35. Kropáček (Hulič), 58. Kropáček (Hulič) – 14. Žižka (Kucharič), 36. Sláma (Palát), 37. Sláma (Částek), 44. Sláma (Sekanina), 57. Kucharič (Žižka)


    SK Bivoj Litvínov: Hruška, Kohout – Werner, Kropáček, Řeháček, Chládek, Hocelík, Hulič, Hertl, Plomer, Černý, Skořepa, Mandelbaum, Vebr, Skalitz, Pecháček, Skuhrovec K., Skuhrovec M.
    TJ Znojmo LAUFEN CZ: Sekanina, Čižmar – Rada, Palát, Dokulil, Bartůněk, Jedlička, Sláma, Herman, Částek, Kučera, Spousta, Zejda, Pánek, Žižka, Kucharič.

    Rozhodčí: Petr Michálek, Oskar Novák.

    Diváci: 75
    bahis siteleri