Dopolední program žen (kon.) | Dopolední program mužů (kon.)
Odpolední program žen (kon.)
konec
Dopolední program žen

(CAN - JPN 8:6, CHN - SWE 7:6, GBR - KOR 10:8)

Sobota 15.02.2014, 06:00 • Ledová kostka, Soči • Zimní olympijské hry - Curling
Sledujte:
     
    10
    Ještě lépe si vedla také Muirheadová, která závěrečným kamenem dokázala získat pro svůj tým trojku a odvrátila tím blamáž, která by byla v tomto duelu s outsiderem. Velká Británie tak poráží Jižní Koreu 10:8.
     
    10
    Jonesová zvládla svůj poslední kámen bravurně. Vyrazila ten japonský a jedničkou potvrzuje 6. výhru pro svůj tým, který tak zatím jako jediný nepoznal hořkost porážky a jejich účast v semifinále je hodně pravděpodobná.
     
    10
    Čeká nás tedy hodně napínavý poslední end dnešního programu.
     
    9
    Nečekaný vývoj dostává zápas mezi Velkou Británií a Jižní Koreou, která nejenom že se dokázala vrátit do zápasu, ale ze stavu 3:7 se nyní před posledním endem dostala do vedení 8:7 a jsou velice blízko nečekanému vítězství.
     
    9
    Japonky i přesto zahrávají jedničku, s kterou nejsou moc spokojeni, protože prohrávají o bod a výhodu posledního kamene v posledním endu bude mít navíc Kanada.
     
    8
    Ač se to v úvodu endu nezdálo, tak Korejky přechytračily svého soupeře a připisují si na své konto další nečekanou, ale zaslouženou dvojku, i když se štěstím. Zápas se tak nečekaně vyrovnává.
     
    6
    Krásný curling se odehrává nyní mezi Švédskem a Čínou. Prytzové se sice podařilo rozrazit schrumáž kamenů na kruzích, ale čínské reprezentantky jsou díky poslednímu kameni hodně blízko k dalšímu bodovému zisku.

    Ondřej Jícha

    bahis siteleri