Michalovce – Zlaté Moravce 0:1 (kon.) | Č. Budějovice – Táborsko 1:0 (kon.) | Ružomberok – Podbrezová 2:0 (kon.)
Slovan Bratislava – Mattersburg 1:2 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
0:1 (0:1)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Pátek 21.02.2014, 10:30 • Národné tréningové centrum, Poprad • Přípravný zápas
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase tohto zápasu sme už gól nevideli, no Michalovčania a aj Zlatomoravčania sa snažili ofenzívne presadiť. Mierne aktívnejší boli Zlatomoravčania, no tým robil gólman Raška poriadne problémy.

    Zlatomoravčania si teda po dnešnom výkone pripísali na svoje konto tesnú výhru a môžu začať jarnú časť Corgoň ligy s pohodou na svojich kopačkách. Michalovčania majú na programe ešte zopár prípravných stretnutí.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z NTC Poprad.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (12:16:06)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Aktívny Podhorin vybojoval voľný kop na pravej strane z veľkej vzdialenosti a je to pravdepodobne posledná šanca pre Michalovce. Po Podhorinovom centri sa však k lopte dostali len Zlatomoravčania.
     
    90+1
    Vaniš odcentroval loptu z ľavej strany pred michalovskú bránu, no tam stál pozorný gólman Raška, ktorý ju zachytil vo svojom náručí.
     
    90
    Kovaľ si tentokrát na pravej strane nerozumel so svojim spoluhráčom s číslom 5 a ten už prihrávku do behu nedokázal došprintovať.
     
    89
    Po peknom centri z priameho kopu od Bolinhu sa k hlavičkovému zakončeniu na ľavej strane dostal Vaniš, no jeho projektil smeroval len nad michalovskú bránu.
     
    88
    Po pravom krídle sa rýchlo presúval Bernáth, ktorý bol na pravej hranici pokutového územia faulovaný a Zlatomoravčania majú k dispozícii priamy kop!
     
    87
    Rohový kop hráčom Michaloviec veľmi nevyšiel, keďže po dobrom centri z pravej strany sa k lopte dostal len pozorný gólman Kuciak.
     
    86
    Michalovský hráč s číslom 5 sa veľmi dobre presúval po pravom krídle, no napokon bol na hranici pokutového územia zastavený pozorným Chrenom. Na rad prichádza roh pre Michalovce.
     
    85
    Kuciak sa dostal do šprintérskeho súboja proti michalovskému hráčovi Hamuľakovi, no zlatomoravecký gólman bol napokon úspešnejší a loptu odkopol do bezpečia.
     
    84
    Po nepresnom centri od Janiča sa k lopte dostal gólman Kuciak, ktorý dobrou krátkou prihrávkou na svojich obrancov upokojuje tempo hry.
     
    83
    Po rýchlom úniku cez pravé krídlo v znení Kuncu sme videli nádherný center k vzdialenejšej žrdi, no tam si nezbehol ani jeden z jeho spoluhráčov, ktorý by mohol zakončovať.
     
    82
    Michalovčania sa snažia v závere tohto zápasu zabrať na plné obrátky, no zlatomoravecká defenzíva je zatiaľ pozorná.
     
    81
    Davaja hráči – zlatomoravecký futbalista s číslom 14 a michalovský Perez sa dostali do miernej potýčky v strede ihriska, po ktorej ich rozhodcovia poslali na striedačky!
     
    80
    Po nepresnom strieľanom centri od zlatomoraveckéo hráča s číslom 14 sa k lopte dostal až gólman Raška, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    79
    Michalovský tréner posiela po striedaní na trávnik novú posilu s číslom 23 – Robert Kovaľ.
     
    78
    Z ľavej strany tvrdo zakončoval aktívny Bernáth, no jeho delovka napokon skončila len zblokovaná nohami gólmana Rašku, ktorý si svoju svätyňu postrážil.
     
    77
    Chren odcentroval loptu z ľavej strany pred gólmana Rašku, no ten bol pozorný a loptu bez problémov zachytil vo svojej moci.
     
    76
    Zlatomoravecký gólman Martin Kuciak by mohol byť pokojne aj trénerom, keďže z vlastnej polovice ihriska dáva svojim spoluhráčom jasné pokyny, ako si svoj náskok udržať a prípadne ho aj navýšiť.
     
    75
    Po peknom centri z ľavej strany od Charizopulosa sa k hlavičkovému zakončeniu v centrálnej časti dostal hráč s číslom 20, ktorý však minul priestor michalovskej brány.

    Branky: 14. Babic


    MFK Zemplín Michalovce: Raška – Bolinha
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Bayón
    bahis siteleri