Martin – Žilina 3:4 (po pr.) | Nitra – Banská Bystrica 1:2 (1:2 po s.n.) | Poprad – Piešťany 6:3 (kon.)
Košice – Trenčín 4:1 (kon.) | Zvolen – Skalica 3:6 (kon.)
konec
HC Košice
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Úterý 25.02.2014, 18:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (20:10:19)
     
    59:38
    Trenčín dal gól!

    Hosťom sa to predsa len podarilo! FILIP MACEJKA prekonáva Staňu, ktorý takto 22 sekúnd pred koncom prišiel o čisté konto. Asistencia: Patrik Koyš.
     
    58:46
    Posledné zúfalé pokusy hostí. Tí sa snažia aspoň o čestný gól, ale pri pokuse o prenesenie hry sa dopustili iba zakázaného uvoľnenia.
     
    58:00
    Do konca tretej tretiny ostávajú už iba dve minúty. Na klzisku sa nedeje už vôbec nič a s najväčšou pravdepodobnosťou sa to už nezmení.
     
    57:19
    Košičania už oslavujú. Stali sa víťazom základnej časti extraligy, čo si pripomenuli grafikou na multimediálnej kocke. Otázkou ešte ostáva, či Staňa udrží čisté konto.
     
    56:59
    Zápas sa už iba dohráva. Na ľadovej ploche nevidíme nič zaujímavé a niektorí diváci už dokonca opúšťajú svoje miesta v hľadisku.
     
    56:02
    Hostia hrajú v plnom počte. Počas tejto hry v početnej nevýhode gól neinkasovali.
     
    55:32
    Domáci si trénujú strelecké zakončenia. Ďalší tvrdý príklep musel likvidovať už brankár Nagy, ktorý toho musí mať po dnešku už naozaj dosť.
     
    55:10
    Bicek sa poriadne napriahol na pravom kruhu! Ranu ako z dela však obetavo zblokoval jeden z jeho súperov, ktorý tak výrazne uľahčil Nagyovi prácu.
     
    54:46
    Košičania sú nasťahovaní v útočnom pásme a v ich podaní sledujeme veľký presilovkový kolotoč. Hostia majú čo robiť, aby dokázali vzdorovať pokusom Oceliarov a vytláčať ich aspoň k mantinelom.
     
    54:02
    Opäť sa vylučuje, tentokrát na strane hostí. Lipták oslabí svoj tím za držanie.
     
    53:47
    Košičnaia hrajú v plnom počte. Ubrániť sa dokázali bez akéhokoľvek zaváhania.
     
    53:09
    Košičania odmietajú súpera pustiť späť do pásma. Domáci hokejisti veľmi dobre vykrývajú stred klziska, cez ktorý trápiaci sa hostia nemajú šancu preniknúť.
     
    52:38
    Košickým hokejistom sa puk podarilo vytlačiť z vlastnej obrannej tretiny. Bránia sa zatiaľ bez akýchkoľvek vážnejších problémov.
     
    52:07
    Trenčín v úvode početnej výhody drží útočné pásmo a pokúša sa o čestný zásah v Staňovej sieti. Defenzíva domácich je ale veľmi organizovaná a nič podobné nepripúšťa.
     
    51:47
    Brániť sa budú aj domáci. na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Bartoš.
     
    51:16
    Dukla už medzičasom hrá v plnom počte. Ubrániť sa jej podarilo bez inkasovania gólu, aj keď s tým hostia mali značné problémy.
     
    50:49
    Až teraz sa hosťujúcim hráčom podarilo oslobodiť. Puk rýchlo vyhodili cez všetky čiary a odchádzajú striedať.
     
    50:26
    Košičania sú stále v pásme. Bartánus sa natlačil pred trenčiansku bránku a tečoval strelu z modrej čiary, ale iba do hru gólmana.
     
    49:46
    Košičania sa nasťahovali do útočnej tretiny a poriadne zatlačili svojho súpera. Spoza bránky skúšal prihrávať Sojčík, ale jeho puk do medzikružia neprešiel.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 11. Jenčík (Bartoš), 32. Macejko (Matúš Chovan), 33. Bartoš, 43. Štrbák (Spilar, Bartoš) – 60. Macejka (Koyš)


    HC Košice: Staňa – Klouček, Kolba, Štrbák (C), Deyl, Macejko, Cebák, Černák – Sojčík, Češík, Bicek (A) – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Bartánus, Hrnka, Borecký – Jokeľ, Matúš Chovan, Hinďoš
    HK DUKLA Trenčín: Nagy – Novajovský, Čerešňák, Nemčík, Bobček, Bednár, Habšuda, Hudec, Ryzák – Mikula, Petrovický, T. Komínek – T. Klíma, Troliga, Jánoš – Šimíček, Rusnák, Lipták – Macejka, M. Toman, Koyš

    Rozhodčí: Bundil, Jonák – Bogdaň, Jobbágy
    bahis siteleri