Everton – West Ham 1:0 (kon.) | Fulham – Chelsea 1:3 (kon.) | Hull City – Newcastle 1:4 (kon.)
Stoke – Arsenal 1:0 (kon.) | Sunderland – West Brom 2:0 (kon.) | Southampton – Liverpool 0:3 (kon.)
konec
Sunderland AFC
2:0 (2:0)
West Bromwich Albion
Sobota 01.03.2014, 16:00 • Stadium of Light, Sunderland • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    88
    Hrací plochu opouští Cattermole, který toho má dnes už dost. Na trávníku ho nahrazuje Giaccherini.
     
    78
    Na poslední minuty se na hřiště podívá Matěj Vydra. Hrací plochu opouští Berahino.
     
    69
    Sunderland se v posledních minutách usadil na soupeřově polovině a vyvíjel na něj tlak, avšak domácí tým ze své aktivity nic nevytěžil. Vůbec největší šanci na gól měl Vergini, jenž ze své kopačky vyslal dělovku, ale ta branku těsně minula.
     
    65
    West Bromwich chyboval v rozehrávce a do šance pustil domácí hráče. Na levé straně zabojoval o balon Colback a poté ho poslal před branku, kde se ke střele dostal Altidore, ale z bezprostřední blízkosti se mezi tři tyče netrefil.
     
    61
    Máme tu hned dvě změny v sestavě domácích: ze hry odchází Johnson a Wickham, místo nich naskakují Bridcutt a Altidore.
     
    57
    Domácí teď zaváhali a mohli být potrestáni, avšak hosté chybu nepotrestali. Na pravé straně se k míči dostal Dawson, jenž ze své kopačky vyslal skvělý centr před branku, kde chtěl vystřelit Anichebe, avšak nevyšel mu krok a do zakončení se nedostal.
     
    46
    Na straně WBA máme hned dvě změny v sestavě: do druhého poločasu nenastoupili Reid a Yacob, na hrací ploše je nahradili Dawson a Mulumbu.
     
    44
    V závěru prvního poločasu si na míč sáhl i brankář Mannone, který svým zákrokem podržel svůj tým a zabránil stoprocentnímu gólu. Střelou z větší vzdálenosti se prezentoval Berahino a nemyslel to vůbec špatně. Jeho pokus mířil do pravého spodního rohu branky, ale Mannone byl opravdu výtečný.
     
    31
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Parádní akci teď vymysleli domácí fotbalisté a vedou už 2:0. Přihrávku obdržel Larrson, který nic neřešil a do pokutového území poslal nadýchaný oblouček. Skvěle to udělal i autor branky FABIO BORINI, který napřáhl svoji kopačku a tvrdou střelou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci.
     
    13
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Na levém křídle odvedl kus práce Alonso, jenž obehrál své protihráče a poté ze své kopačky vyslal parádní přihrávku do pokutového území. Tam si naběhl JACK COLBACK, kterému parádně vyšel krok a nádhernou střelou překonal brankáře Fostera, který neměl nárok inkasované brance zabránit.
     
    8
    V obrovské šanci se ocitl Borini, jenž ze své kopačky vyslal jedovatý pokus, ale brankář Foster zasáhl výtečně a nebezpečnou střelu zneškodnil. Následovat bude rohový kop.

    Lucie Rapantová

    Branky: 13. Colback (Alonso), 31. Borini (Larsson)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:5.
    Sunderland AFC: Mannone – Alonso, Vergini, O´Shea (C), Brown – Cattermole (88. Giaccherini), Colback, Larsson – Borini, Wickham (61. Altidore), Johnson (61. Bridcutt).
    Náhradníci: Ustari – Bardsley, Ba, Giaccherini, Bridcutt, Altidore, Scocco.

    West Bromwich Albion: Foster – Brunt (C), McAuley, Lugano, Reid (46. Dawson) – Morrison, Dorrans, Berahino (78. Vydra), Anichebe, Yacob (46. Mulumbu) – Sessègnon.
    Náhradníci: Myhill – Olsson, Dawson, O'Neil, Mulumbu, Sinclair, Vydra.

    Rozhodčí: Mason ─ Bennett, Holmes
    bahis siteleri