Dortmund – Mönchengladbach 1:2 (kon.) | W. Brémy – Stuttgart 1:1 (kon.) | Hoffenheim – Mohuč 2:4 (kon.)
Braunschweig – Wolfsburg 1:1 (kon.) | Hertha – Hannover 0:3 (kon.) | Bayern – Leverkusen 2:1 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
2:4 (0:0)
1. FSV Mohuč 05
Sobota 15.03.2014, 15:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Mainz právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto, protože Mainz jde do vedení o dvě branky. Po chybě domácího obránce šli hosté do přečíslení, do vápna si naběhl SHINJI OKAZAKI, který zkušeně prostřelil Casteelse.
     
    76
    Mainz právě vstřelil branku!
    Velký obrat je dokonán, protože Mainz jde do vedení 3:2! Po centru z levé strany si na malé vápno naběhl SHINJI OKAZAKI, který se natlačil před obránce a hlavičkou překonal Casteelse.
     
    74
    Mainz právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno a začínáme od začátku. BENEDIKT SALLER se prodral do vápna domácích, ale tam si míč ukopl, jenže domácí hráč ho při odkopu trefil a kulatý nesmysl nakonec skončil za Casteelsem. Hodně šťastná branka, která se ale samozřejmě počítá.
     
    67
    Mainz právě vstřelil branku!
    Tak jsme se okamžitě dočkali, protože hosté snižují na rozdíl jedné branky. Na centr z pravé strany si naběhl MAXIM CHOUPO-MOTING, který ve skluzu překonal bezmocného Casteelse.
     
    53
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Ale pozor, protože domácí celek jde do vedení o dvě branky. ROBERTO FIRMINO si míč zpracoval krásně patičkou a poté ho z první poslal na branku Mainzu. Střela z hranice velkého vápna byla hodně povedená a Karius byl opět bezmocný.
     
    49
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    A je tu první branka, kterou vstřelil EUGEN POLANSKI. Domácí záložník si na hranici velkého vápna počkal na odražený míč a poté ho napálil za záda Kariuse, který byl proti této dělovce bez šance.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 49. Polanski, 53. Firmino (Johnson) – 67. Choupo-Moting (N. Müller), 74. Saller, 76. Okazaki (Choupo-Moting), 90+3. Okazaki (N. Müller)

    Karty:   39. Süle (HOF) – 73. Saller (MAI)

    Neproměněná penalta: 3. Salihović (HOF), mimo


    TSG 1899 Hoffenheim: Casteels – Beck (C) (87. Hamad), Vestergaard, Süle, Johnson (87. Elyounoussi) – Volland, Rudy, Firmino, Polanski, Salihović – Modeste (62. Karaman).
    Náhradníci: Grahl – Toljan, Hamad, Strobl, Elyounoussi, Karaman, Herdling.

    1. FSV Mohuč 05: Karius – Pospěch, Bell, Noveski (C), Park – Choupo-Moting, Moritz, Koo (72. Malli), Geis (59. Saller), Díaz (59. N. Müller) – Okazaki.
    Náhradníci: Krešić – Bungert, Saller, Malli, Soto, N. Müller, Polter.

    Rozhodčí: Siebert – Osmers, Seidel

    Diváci: 24 741
    bahis siteleri