Chelsea – Galatasaray 2:0 (kon.) | Real Madrid – Schalke 3:1 (kon.)
konec
Real Madrid
3:1 (1:1)
FC Schalke 04
Úterý 18.03.2014, 20:45 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    87
    Ronaldo přihrál na kraj Iscovi, který se dobře uvolnil a osamocen před Fährmannem se ukvapil při zakončení a hodně minul.
     
    83
    Tak jsem se zmýlil. Ihned vzápětí se do úniku dostala hvězda týmu Cristiano Ronaldo. Podařilo se mu překonat brankáře Fährmanna, ale v cestě za hattrickem mu stálo postavení levé tyče hostující branky.
     
    82
    Bale se ocitl osamocen před Fährmannem, ale po přihrávce Moraty těsně minul pravou tyčku branky!
     
    81
    Střídání v týmu FC Schalke 04: ze hřiště odchází Kaan Ayhan, přichází Anthony Annan.
     
    79
    Papadopulos atakoval Balea a nakonec to byl on, který skončil na zemi. Hráči Bílého baletu zahrají volný přímý kop. Hostující hráč si za tento počin vysloužil žlutou kartu.
     
    75
    Real právě vstřelil branku!
    Tak to je velmi rychlé a je v síti hostujícího týmu další branky. Po střele ÁLVARA MORATY, odrazil hostující brankář míč před prázdnou branku na Ronalda, který trefil horní tyčku. Poté se míč znovu odrazil k prvnímu jmenovanému, který dokopl míč za zmateného Fährmanna – 3:1!
     
    74
    Real právě vstřelil branku!
    A je tu další branka domácího týmu! Po obrání soupeře na své vlastní polovině se míč dostal na půlící čáru, kde jej převzal CRISTIANO RONALDO. Ten s míčem doběhl až na hranici pokutového území, kde poslal míč k bližší tyči branky – 2:1!
     
    70
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Sergio Ramos, přichází Daniel Carvajal.
     
    58
    A přeci jen se do rychlého protiútoku dostal Draxler, ale domácí Illarramendi nestíhal, a tak si pomohl faulem. Rozhodčí byl přímo u souboje a okamžitě vytasil žlutou kartu.
     
    58
    Střídání v týmu FC Schalke 04: ze hřiště odchází Benedikt Höwedes, přichází Kyriakos Papadopoulos.
     
    55
    Perfektní individuální akci po Ronaldově přihrávce předvedl v pokutovém území Isco! Dokázal si poradit s dvěma obránci, ale nakonec ztroskotal na výběhu hostujícího brankáře.
     
    51
    Rohový kop na druhé straně už byl nebezpečnější, když zakončoval Ronaldo! Jeho pokus na poslední chvíli zastavil Fährmann, který jej vyrazil pravou nohou mimo nebezpečí.
     
    46
    Střídání v týmu FC Schalke 04: ze hřiště odchází Klaas-Jan Huntelaar, přichází Adam Szalai.
     
    46
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Xabi Alonso, přichází Casemiro.
     
    45+2
    Meyer vyslal do samostatného úniku Draxlera, ale ten zaváhal a nezakončil! Nakonec však adresoval přihrávku do druhé vlny Huntelaarovi, ale ten zamířil vysoko nad branku.
     
    40
    Huntelaar si poradil s bránícím hráčem a dostal se do největší šance hostujícího týmu! Jeho střela k protilehlé tyči si cestu do branky nenašla a minula ji o několik desítek centimetrů. Huntelaar se ještě dožadoval postihu pro protihráče, ale rozhodčí zůstal klidným.
     
    35
    Morata se ocitl po krásné zadovce Ronalda sám před Fährmannem, ale ten rychlým výběhem překazil šanci na přesné zakončení.
     
    33
    Real Madrid se snaží o rychlou odpověď! Isco se k odhodlal k perfektní střele, ale tu pohledným zákrokem vyrazil Fährmann za branku.
     
    31
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Tak to byla poměrně laciná branka, kterou obdrželi hráči domácího týmu. Po rychlém výpadu až z poloviny hřiště se nikým nebráněn až do slibné střelecké příležitosti dostal TIM HOOGLAND a poněkud překvapil Casillas střelou k pravé tyči jeho branky – 1:1!
     
    26
    Ronaldo hledal před brankou volného Isca, ale tomu rychlým výpadem zamezil šanci Fährmann.
     
    21
    Real právě vstřelil branku!
    A je tu první branka utkání! Domácí si po územní převaze vypracovali první větší šanci, a ta končí brankou. Po dokonalém rozebrání hostující obrany se k míči před prázdnou brankou dostal CRISTIANO RONALDO a s dopravením míče do odkryté klece neměl vůbec žádný problém – 1:0!
     
    8
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Jesé, přichází Gareth Bale.

    Marek Indruch

    Branky: 21. Ronaldo (Bale), 74. Ronaldo, 75. Morata (Bale) – 31. Hoogland

    Karty:   58. Illarramendi (REA) – 79. Papadopoulos (SCH)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 14:5. Střely mimo: 8:7.
    Real Madrid: Casillas (C) – N. Fernández, Varane, Ramos (70. Carvajal), Coentrão – Isco, Alonso (46. Casemiro), Illarramendi – Jesé (8. Bale), Morata, Ronaldo.
    Náhradníci: J. Fernández – Pepe, Marcelo, Carvajal, Bale, Casemiro, di María.

    FC Schalke 04: Fährmann – Hoogland, Höwedes (C) (58. Papadopoulos), Matip, Kolasinac – Ayhan (81. Annan), Neustädter, Obasi, Meyer, Draxler – Huntelaar (46. Szalai).
    Náhradníci: Hildebrand – Papadopoulos, Max, Goretzka, K-P. Boateng, Annan, Szalai.

    Rozhodčí: Karasev – Golubev, Averianov – Mosakin

    První zápas: Schalke - Real Madrid 1:6
    bahis siteleri