NY Islanders – Minnesota 0:6 (kon.) | Columbus – Carolina 1:3 (kon.) | New Jersey – Boston 2:4 (kon.)
Pittsburgh – Dallas 5:1 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 4:8 (kon.) | Montreal – Colorado 6:3 (kon.)
Detroit – Toronto 3:2 (kon.) | Philadelphia – Chicago 3:2 (po pr.) | Calgary – Buffalo 3:1 (kon.)
Edmonton – Nashville 5:1 (kon.) | Anaheim – Washington 2:3 (kon.) | San Jose – Florida 2:3 (kon.)
konec
New York Islanders
0:6 (0:2, 0:1, 0:3)
Minnesota Wild
Středa 19.03.2014, 00:05 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:37
    de Haan (NYI) si ještě odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    56:34
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Po sérii střel, které Nilsson vyrazil už nestačil na dorážku MATTA MOULSONA, který si ještě potáhl kousek kotouč a ze spodní hranice kruhu překonal brankáře domácích, který byl ještě v rozkleku z předchozího zákroku. Moulson dává dnes svůj druhý gól. Asistence: Kyle Brodziak, Marco Scandella.
     
    55:20
    Czuczman (NYI) zahákoval unikajícího Coyla a to pro něj neznamená nic jiného než dvě minuty za hákování. Možnost pro hosty ještě navýšit skóre.
     
    51:39
    Menší trest si půjde odpykat Granlund (MNS) za podražení McDonalda.
     
    47:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JUSTIN FONTAINE si najel do pravého kruhu a z puntíku trefuje přesně bližší šibenici Nilssona a máme tu bůra! Bez asistence.
     
    46:20
    Rozhodčí přehlédl gól hostů! Svítí upozornění videorozhodčího a ze záznamu je zřejmé že branka bude platit!
     
    44:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Z trestné lavice naskočil CLAYTON STONER a ihned obdržel přihrávku od Koiva do samostatného úniku, forhendovým blafákem vymíchal Nilssona a zřejmě rozhoduje zápas. Asistence: Mikko Koivu
     
    44:20
    Clutterbuck ve vyložené pozici nezkrotil poskakující kotouč a promeškal tak možnost trefit odkrytý prostor Bryzgalovy branky, kterého tam bylo dost.
     
    42:48
    A jsou tu po dlouhé době dvě minuty. Odsedí si je za Stoner (MNS) za naražení na hrazení.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    36:02
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Pominville dlouho váhal za brankou Nilssona s rozehrávkou a když přišel správný moment, naservíroval gólovou přihrávku mezi kruhy, kam si najížděl MIKAEL GRANLUND a ten se z vyložené pozice nemýlil. Asistence: Jason Pominville, Zach Parise.
     
    31:34
    Okposo si najel s pukem do slibné střelecké pozice, mohutně napřáhl hokejkou a jeho tvrdou bombu Bryzgalov s obtížemi kryje!
     
    29:00
    Niederreiter se dostal do samostatného úniku. Prostoru měl dost a rozhodl se pro bekhendový blafák, který mu však Nillson přečetl a ukazatel skóre se v tuto chvíli měnit nebude!
     
    27:09
    Strait zblokoval střelu rukou a opustil ledovou plochu směrem do útrob šaten.
     
    15:57
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JARED SPURGEON si nataženou hokejkou říkal o přihrávku, kterou nakonec dostal na horní hranici pravého kruhu, odkud tvrdou bombou propálil vše co mu stálo v cestě, až se kotouč třepetal v síti. Asistence: Dany Heatley, Nino Niederreiter.
     
    13:28
    Prosser (MNS) dostává dvě minuty za faul loktem.
     
    12:23
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Fontaine se dostal k odraženému kotouči před brankovištěm a z otočky zkusil překvapit Nilssona. Ten jeho pokus vyrazil pouze na hůl MATTA MOULSONA, který už z bezprostřední blízkosti trefil odkrytý prostor branky domácích. Asistence: Justin Fontaine, Mikko Koivu.
     
    11:40
    de Haan pouze nahodil puk na Bryzgalova, ten měl však zakrytý výhled a s potížemi vytěsnil tečovaný kotouč do rohu. Ošemetná situace!
     
    09:08
    Lee se dostal k odraženému kotouči a z první ho napálil na Bryzgalova, jeho tvrdá rána z dobré pozice nakonec končí na výstroji hostujícího brankáře!
     
    01:17
    Lee (NYI) dostává menší trest za nedovolené bránění v brankovišti soupeře.

    Tomáš Kouba

    Branky a nahrávky: 13. Moulson (Fontaine, Koivu), 16. Spurgeon (Heatley, Niederreiter), 37. Granlund (Pominville, Parise), 45. Stoner (Koivu), 48. Fontaine, 57. Moulson (Brodziak, Scandella)


    New York Islanders: Nilsson (Nabokov) – Hamonic, Czuczman, Višňovský, Hickey, de Haan, Strait – Okposo, Nielsen, Lee, Clutterbuck, Nelson, Bailey, McDonald, Strome, Martin, Sundstrom, Cizikas, Halmo.
    Minnesota Wild: Bryzgalov (Kuemper) – Spurgeon, Suter, Brodin, Scandella, Ballard, Stoner – Pominville, Granlund, Parise, Niederreiter, Koivu, Moulson, Heatley, Coyle, Fontaine, McCormick, Brodziak, Cooke.

    Rozhodčí: Kimmerly, Jackson – Murray, Pancich
    bahis siteleri