NY Islanders – Minnesota 0:6 (kon.) | Columbus – Carolina 1:3 (kon.) | New Jersey – Boston 2:4 (kon.)
Pittsburgh – Dallas 5:1 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 4:8 (kon.) | Montreal – Colorado 6:3 (kon.)
Detroit – Toronto 3:2 (kon.) | Philadelphia – Chicago 3:2 (po pr.) | Calgary – Buffalo 3:1 (kon.)
Edmonton – Nashville 5:1 (kon.) | Anaheim – Washington 2:3 (kon.) | San Jose – Florida 2:3 (kon.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
3:2 (2:2, 0:0, 0:0 - 1:0)
Chicago Blackhawks
Středa 19.03.2014, 00:40 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:55
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Obrovská radost nyní vybuchla ve Philadelphii! CLAUDE GIROUX jako správný kapitán vzal odpovědnost na sebe a rozhodl dnešní zápas! Útočník Flyers se ujal kotouč ve středním pásmu, přejel modrou čáru a nekompromisní ranou do vzdálenějšího horního růžku připsal druhý bod na konto Philadelphie – 3:2! Asistence: Mark Streit.
     
    16:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A rázem začínáme znovu od nuly! Flyers si vytvořili velmi silný tlak v útočné třetině, velkou pochvalu si zaslouží Claude Giroux, který se skvěle vymotal zpoza branky, na kruzích našel najetého SCOTTA HARTNELLA, který nekompromisní dělovkou příklepem překonal bezmocného Rääntu – 2:2! Asistence: Claude Giroux a Matt Read.
     
    05:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Bláznivý začátek dnešního duelu pokračuje, na konci šesté minuty jsme byli svědky již tří branek! Gól Flyers byl však velmi šťastný! SCOTT HARTNELL zpoza branky trefil na brankovišti stojícího Krugera, od jehož brusle skončil kotouč nečekaně v síti Blackhawks – 1:2! Asistence: Braydon Coburn.
     
    03:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A rázem je situace pro Philadelphii ještě složitější! Převaha Blackhawks vrcholí druhou vstřelenou brankou. Puk se dostal na prostor kruhů k nikým nehlídanému DUNCANU KEITHOVI, který tvrdou ranou příklepem propálil vyjetého Emeryho – 0:2! Asistence: Jonathan Toews a Marián Hossa.
     
    02:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    První přerušení ihned znamená úvodní branku v síti Philadelphie! Zmatků v domácí obraně dokonale využil ANDREW SHAW, který se dostal k dorážce z bezprostřední blízkosti a neomylně doklepl puk do odkryté poloviny branky Flyers – 0:1! Asistence: Michal Handzuš a Patrick Sharp.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 6. Hartnell (Coburn), 17. Hartnell (Giroux, Read), 65. Giroux (Streit) – 3. Shaw (Handzuš, Sharp), 4. Keith (Toews, Hossa)


    Philadelphia Flyers: Emery (Mason) – Timonen, Coburn, Grossman, Streit, Schenn L., MacDonald – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, Schenn B., Lecavalier – Downie, Couturier, Read – Raffl, Hall, Rinaldo
    Chicago Blackhawks: Rääntä (Crawford) – Seabrook, Keith, Hjalmarsson, Oduya, Brookbank, Leddy – Hossa, Toews, Versteeg – Kane, Handzuš, Bickell – Regin, Shaw, Sharp – Smith, Kruger, Bollig

    Rozhodčí: O´Rourke, Rooney – Gibbs, MacPerson
    bahis siteleri