NY Rangers – Arizona 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Los Angeles 2:3 (kon.) | Tampa – Ottawa 3:4 (0:1 po s.n.)
Boston – Montreal 1:2 (0:1 po s.n.) | Dallas – Winnipeg 2:1 (kon.) | Calgary – San Jose 2:1 (1:0 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Tampa Bay Lightning
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:0)
Ottawa Senators
Úterý 25.03.2014, 00:30 • Tampa Bay Times Forum, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Ottawa Senators.
    Protože ani Steven Stamkos svojí střelou zápěstím nepřekonal Lehnera a gólman Ottawy chytá všechny tři pokusy hráčů Tampy Bay, vítězí v nájezdech Senátoři po parádní trefě JASONA SPEZZY do levého horního rohu nad lapačku Bishopa.
     
    45:44
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí jsou znovu plně v zápase po tom, co sudí vyhodnotili jako regulérní gól STEVENA STAMKOSE. Kanadský kanonýr před Lehnerem tečoval bruslí puk a gólmana hostů jej překonal. Asistence: Ondřej Palát, Ryan Callahan.
     
    33:26
    Tampa právě vstřelila branku!
    Půlminuty před koncem přesilové hry využívají domácí početní výhodu. Po kombinaci Paláta s Filppulou poslal VICTOR HEDMAN od modré puk za záda Lehnera, který s jeho střelou mohl jen těžko něco dělat, protože toho příliš neviděl. Asistence: Valtteri Filppula, Ondřej Palát.
     
    28:56
    Ottawa právě vstřelila branku!
    To je velký šok pro domácí hokejisty. Ottawa během 44 vteřin střílí dva góly a ujímá se dvoubrankového vedení. Karlsson poslal puk za branku Bishopa, kde se jej ujal Stone. Z levé strany našel před brankou KYLE TURRISE, který hned nevystřelil, ale popotáhl si puk do středu a následně překonal Bishopa trefou do odkryté části klece. Asistence: Mark Stone, Erik Karlsson.
     
    28:12
    Ottawa právě vstřelila branku!
    I když se hosté na chvíli dostali ven z pásma, znovu si nabruslili před branku Bishopa. Karlsson vystřelil od modré, před Bishopem se dostal k odraženému puku Michálek, který přenechal kotouč JASONU SPEZZOVI. Kapitán Ottawy se prosazuje dorážkou u pravé tyče domácí klece. Asistence: Milan Michálek, Erik Karlsson.
     
    05:07
    Tampa právě vstřelila branku!
    Ottawa se z vítězství ale příliš dlouho neradovala. Johnson zavezl po pravé straně puk do obranného pásma Senators, z pravého kruhu našel mezi kruhy najíždějícího NIKITU KUČEROVA, který střelou zápěstím bezpečně překonal Lehnera. Asistence: Tyler Johnson, J. T. Brown.
     
    03:57
    Ottawa právě vstřelila branku!
    První gól zápasu je tu, po přihrávce Greeninga vypálil z prostředí mezi kruhy ERIK KARLSSON a otevírá gólový účet dnešního zápasu. Bishop neměl šanci na puk si sáhnout. Asistence: Colin Greening.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Kučerov (Johnson, Brown), 34. Hedman (Filppula, Palát), 46. Stamkos (Palát, Callahan) – 4. Karlsson (Greening), 29. Spezza (Michálek, Karlsson), 29. Turris (Stone, Karlsson), rozh. náj. Spezza


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Lindbäck) – Hedman, Salo, Carle, Gudas, Brewer, Kostka – Johnson, Stamkos, Purcell – Palát, Filppula, Callahan – Brown, Killorn, Kučerov – Malone, Thompson, Pyatt. Trenér: Jon Cooper.
    Ottawa Senators: Lehner (Anderson) – Methot, Karlsson, Phillips, Ceci, Cowen, Gryba – Michálek, Spezza, Hemský – MacArthur, Turris, Stone – Hoffman, Zibanejad, Condra – Greening, Smith, Neil. Trenér: Paul MacLean.

    Rozhodčí: 19 Gord Dwyer, 34 Brad Meier – 90 Andy MaElman, 77 Tim Nowak

    Diváci: 18.486
    bahis siteleri