Novosibirsk – Magnitogorsk 2:3 (kon.) | Ufa – Barys 3:2 (po pr.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:3 (1:2, 0:1, 1:0)
Metallurg Magnitogorsk
Úterý 25.03.2014, 13:00 • Ice Sports Palace Sibir • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Hostující Mozjakin je vyloučen za hrubost. Poslední minuta tak bude patřičně krušná pro hostující celek.
     
    58:51
    Není na co čekat! Domácí odvolávají brankáře a zkusí to v šesti bruslařích!
     
    56:01
    Přeci jenom se nakonec ale bude vylučovat. Malenkich (MET) vidí trest 2 + 10 min OT za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    50:36
    Pěkná individuální akce domácího Šumakova! Ten se z levého křídla dokázal natlačit až před hostující bránu, zakončil ale jen do výstroje roztaženého Košečkina.
     
    47:01
    Sibir právě vstřelil branku!
    Defenzivní hra ve třetí třetině se hostujícímu týmu neoplácí a domácí stahují náskok soupeře na rozdíl jediné branky. K vyraženému puku se na hranici brankoviště dostal nikým neatakovaný DIMITRIJ KUGRYŠEV a pohotově ho doklepl do prázdné brány hostí. Vjačeslav Bělov, Jarno Koskiranta.
     
    38:21
    Střela Koskiranty z levého křídla. Ten si ale ještě před tím pomohl nedovoleným zákrokem a putuje na trestnou lavici. Pykat bude za nedovolené bránění. Konec druhé třetiny se tak ponese v duchu přesilové hry hostí.
     
    29:37
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují své vedení na 3:1! Po křižném pasu trefil na levém kruhu puk z první SERGEJ MOZJAKIN a svým druhým gólem v utkání navyšuje šance hostí na nejrychlejší možný postup do konferenčního finále. Stále ale zbývá ještě polovina zápasu a nic není rozhodnuto. Asistence: Jevgenij Grigorenko, Chris Lee.
     
    27:41
    Přesilovka hostí je u konce. Vyloučen je Osala za vysokou hůl.
     
    27:35
    Domácí útočník Kvartalnov je vyloučen za sekání.
     
    24:45
    Domácí Ožiganov je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    24:15
    A třetí tutovka domácích v řadě. Alexejev našel před bránou volného Koskirantu, kterého však vychytal mrštný Košečkin.
     
    23:41
    Další velká šance domácích! Romanov byl chvíli sám na levém kruhu pro vhazování, jeho okamžitá střela ale trefila jen beton Košečkina!
     
    22:53
    Obrovská šance domácího Butuzova! Ten našlápl přímo středem, prosmýkl se mezi dvěma obránci Metallurgu, sám proti Košečkinovi ale se svoji střelou neuspěl.
     
    19:49
    Za faul kolenem je vyloučen hostující Chabarov. Přesilovka pro Sibir.
     
    19:02
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté se v samém závěru první třetiny ujímají znovu vedení! SERGEJ MOZJAKIN se na modré čáře zbavil svých strážců a utrhl se do samostatného nájezdu proti brankáři Koskinenovi. A nemýlil se, brankáře Sibiru propálil nad vyrážečkou a vrátil svému týmu vedení! Asistence: Jevgenij Birjukov.
     
    14:07
    Vyloučen je hostující Osala (MET) ze nevyhovující výstroj, chvíli totiž hrál bez přilby. Domácí tak po svém oslabení začínají přesilovou hru.
     
    11:58
    Další přesilovka pro hostující celek. Za podražení je vyloučen Šumakov (SIB).
     
    09:32
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí celek se nakonec dokázal na delší dobu usadit v útočném pásmu a v přesilové hře srovnává stav utkání na 1:1! Na modré čáře se k puku dostal IVAN LEKOMCEV, který se do puku opřel a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Alexander Kutuzov.
     
    07:50
    Za podražení je vyloučen hostující Lee. Druhou přesilovku v zápase si zahrají i domácí.
     
    05:42
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Překrásná kombinace hostujícího celku znamená vedoucí branku Metallurgu. Kovář zatáhl puk do útočného pásma, nabruslil si na pravé křídlo, místo střely však ještě dokázal přihrát na druhou stranu. Tam si do volného prostoru najel DANIS ZARIPOV, který nikým neatakovaný neměl problém doklepnout puk do volné části domácí brány. Asistence: Jan Kovář, Bogdan Potěchin.
     
    02:05
    První přesilovka je zde. Za hákování je vyloučen domácí Romanov.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 10. Lekomcev (Kutuzov), 48. Kugryšev (Bělov, Koskiranta) – 6. Zaripov (Kovář, Potěchin), 20. Mozjakin (Birjukov), 30. Mozjakin (Grigorenko, Lee)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen – Bělov, Martjonov, Kutuzov, Lekomcev, Alexejev, Ožiganov, Karavajev – Monya, Lehtera, Enlund – Kugryšev, Kopejkin, Koskiranta – Šumakov, Gubin, Sannikov – Romanov, Kvartalnov, Ignatuškin, Butuzov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin – Antipin, Birjukov, Těreščenko, Chabarov, Lee, Ibragimov, Malenkich – Mozjakin, Zaripov, Kovář – Pare, Kazjonov, Potěchin – Platonov, Kosov, Junkov – Timkin, Brent, Osala, Grigorenko.

    Rozhodčí: Kiseljov, Bulanov – Dedjulja, Balodis

    Diváci: 7.400
    bahis siteleri