Omsk – Minsk 3:2 (kon.)
konec
Avangard Omsk
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
HC Dinamo Minsk
Sobota 05.04.2014, 12:00 • Omsk Arena • KHL - Pohár naděje
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tomu se říká vypálit někomu rybník! Žádné prodloužení zřejmě nebude. ALEXANDER PEREŽOGIN obdržel při přečíslení tři na dva přihrávku na mezikruží od Ljamina a jeho střela skončila za zády Milčakova. Asistence: Kirill Ljamin.
     
    54:37
    Další Materuchinova rána z podobné pozice už byla o poznání nebezpečnější, útočník Minsku trefil břevno.
     
    52:51
    Trenér Dinama Minsk Lubomír Pokovič cítí šanci na gól a bere si oddechový čas.
     
    52:51
    Dvě minuty za držení dostal Jevgenij Nurislamov (OMS).
     
    45:36
    Po dlouhé době si v početní převaze zahraje Dinamo Minsk. Roman Berdnikov (OMS) nedovoleně přidržel pronikajícího soupeře a odjíždí si odpykat dvě minuty na lavici hanby.
     
    42:36
    Rozproudit třetí třetinu může přesilová hra, kterou dostávají domácí. Minsk už podruhé v dnešním utkání špatně vystřídal a střídačka běloruského mužstva dostala dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    35:30
    Teď mě, stejně jako diváky, pořádně zmátl domácí Kirill Ljamin, který nedokázal trefit úplně odkrytou klec!
     
    32:40
    Rozhodčí vyloučil ve druhé třetiny prvního hráče. Jevgenij Nurislamov (OMS) si při zastavení pronikajícího Dadonova pomohl nedovoleným háčkem a oslabí své mužstvo.
     
    27:31
    Kirill Rasskazov obdržel od Baranky v přečíslení ideální přihrávku, svou ránu však poslal mimo Milčakovovu bránu.
     
    22:34
    Milčakova překvapila přihrávka Kosticyna na Sjomina, ruský útočník se ocitl ve stoprocentní šanci, když hostující brankář ležel na ledě. Sjomin sice kotouč zvedl, ale trefil jen tyčku.
     
    20:33
    Avangard právě vstřelil branku!
    To je začátek třetiny, jaký si každý fanoušek domácího mužstva asi představoval. SERGEJ ŠIROKOV vybruslil do útočného pásma, přes Lukáše Krajíčka se dostal do mezikruží, odkud kotouč poslal neomylně pod víko. Bez asistence.
     
    17:17
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté svou přesilovou hru využívají a dostávají se poprvé v sérii do vedení. Nogačjovovu střelu od modré tečoval mezi Šilinovy betony SERGEJ DROZD. Asistence: Jevgenij Nogačjov, Alexander Materuchin.
     
    16:45
    Domácí svou přesilovou hru nevyužili, nyní dostávají šanci hosté, dvě minuty za držení dostal Kirill Rasskazov (OMS).
     
    16:40
    Zbyněk Irgl navíc mohl hosty dostat do vedení, ocitl se sám před bránou, ani na dvakrát však Šilina nepřekonal.
     
    14:16
    A pozor, Minsk bude hrát ve třech mužích! Hosté špatně vystřídali a na ledě se rázem ocitlo pět mužů běloruského celku, což je při oslabení příliš mnoho.
     
    13:50
    Hosté budou hrát podruhé v dnešním zápase oslabení, dvě minuty za podražení obdržel Roman Kolenčukov (MIN)
     
    13:38
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté se po takřka 135 minutách této série poprvé prosazují. Alexej Kaljužnyj našel na vzdálenější tyči stojícího ALEXANDERA MATERUCHINA, který z otočky bekhendem překonal ležícího Šilina. Asistence: Alexej Kaljužnyj, Zbyněk Irgl.
     
    09:28
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí svou první přesilovou hru využívají a otevírají účet utkání. Sergej Širokov naservíroval kotouč jako na zlatém podnosu NIKITU PIVCAKINOVI, který se do odkryté klece nemýlil. Asistence: Sergej Širokov, Sergej Kosticyn.
     
    08:37
    První přesilovou hru si zahrají domácí, brankář Milčakov vyhodil kotouč zpoza brány do hlediště, trest za zdržování si za něj odpyká Jegor Voronov (MIN).
     
    03:16
    První přesilovou hru utkání si zahrají hosté, Denis Kuljaš (OMS) dostal dvě minuty za podražení.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 10. Pivcakin (Širokov, Kosticyn), 21. Širokov, 60. Perežogin (Ljamin) – 14. Materuchin (Kaljužnyj, Irgl), 18. Drozd (Nogačjov, Materuchin)


    Avangard Omsk: Šilin (Karlsson)- Kuljaš, Pivcakin, Baranka, Blaťák, Nurislamov, Ljamin, Poleščuk, Kuzmenko- Sjomin, Kosticyn, Širokov- Perežogin, Kalinin, Popov- Žerebcov, Zubkov, Ivanov- Rasskazov, Kazjonov, Berdnikov
    HC Dinamo Minsk: Milčakov (Haugen)- Krajíček, Goroško, Šinkevič, Nogačjov, Usenko, Filičkin, Zozon- Kaljužnyj, Materuchin, Irgl- Surový, Pavlovič, Jefimenko- Zacharov, Drozd, Kolenčukov- Voronov, Dadonov, Voronov, Protasenja

    Rozhodčí: Naumov, Dejev- Nazarov, Matjuša

    Diváci: 9070
    bahis siteleri