Ottawa – Montreal 4:7 (kon.) | New Jersey – Washington 2:1 (kon.) | Columbus – Chicago 3:4 (kon.)
Florida – Calgary 1:2 (kon.) | Detroit – Buffalo 3:2 (kon.) | Arizona – Edmonton 2:3 (0:1 po s.n.)
Anaheim – Nashville 2:5 (kon.) | Boston – Philadelphia 5:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 0:4 (kon.)
NY Islanders – Washington 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Boston Bruins
5:2 (1:0, 1:2, 3:0)
Philadelphia Flyers
Sobota 05.04.2014, 19:05 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Bruins právě vstřelili branku!
    Ve hře bez brankáře dostávají letci pátý gól. CHRIS KELLY se zhostil tohoto úkolu a dopravil puk do prázdné brány. Asistence: Loui Eriksson, Zdeno Chára.
     
    54:25
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté se zapomněli v útočném pásmu a domácí ujeli ve čtyřech na dva obránce. Puk šel po ose Smith-Krug-Lucic. MILAN LUCIC vystřelil a jeho střela končí až za Emerym. Asistence: Torey Krug, Loui Eriksson.
     
    53:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    Krásně sehrané buly od domácích hráčů! Bergeron vyhrál vhazování přesně na hůl JOHNYHO BOYCHUKA, který střelou příklepem zamířil přesně k tyči a dává prozatím rozdílovou branku. Asistence: Patrice Bergeron.
     
    36:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují. JAY ROSEHILL předvedl důraz na brankovišti a dorazil střelu Raffla za záda Raska. Asistence: Michael Raffl, Andrew MacDonald.
     
    34:55
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nerozhodný stav dlouho nevydržel. David Krejčí dokázal obrat Coburna za hostující bránou a přihrát přímo na hůl MILANA LUCICE, který z první trefil šibenici. Asistence: David Krejčí, Loui Eriksson.
     
    34:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Mark Streit dlouho váhal na modré čáře zda vystřelit, když už se odhodlal ke střele, minul bránu, ale puk se odrazil přímo k WAYNE SIMMONDSOVI, který dorazil do prázdné brány. Asistence: Mark Streit, Claude Giroux.
     
    15:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID KREJČÍ založil akci ve středním pásmu, našel volného Erikssona, který z mezikruží napálil kotouč do Emeryho, puk se odrazil zpět k českému šikulovi, který už jednoduše zasunul kotouč do odkryté brány. Asistence: Loui Eriksson, Milan Lucic.

    Slavomír Jansa

    Branky a nahrávky: 16. Krejčí (Eriksson, Lucic), 35. Lucic (Krejčí, Eriksson), 54. Boychuk (Bergeron), 55. Lucic (Krug, Krug), 60. Kelly (Eriksson, Chára) – 35. Simmonds (Streit, Giroux), 37. Rosehill (Raffl, MacDonald)


    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Chára, Hamilton, Krug, Boychuk, Miller, Meszároš – Lucic, Krejčí, Iginla – Marchand, Bergeron, Smith – Kelly, Eriksson, Caron – Paille, Campbell, Thornton.
    Philadelphia Flyers: Emery (Mason) – Timonen, Coburn, Grossman, Streit, Schenn L., MacDonald – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, Schenn B., McGinn – Raffl, Couturier, Read – Hall, Lecavalier, Rinado.

    Rozhodčí: Herbert, Pochmara – Henderson, Murphy

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri