GA Eagles – Heerenveen 0:2 (kon.) | Cambuur – Arnhem 4:3 (kon.) | Twente – Kerkrade 3:0 (kon.)
konec
SC Cambuur Leeuwarden
4:3 (2:2)
SBV Vitesse Arnhem
Sobota 12.04.2014, 19:45Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    69
    Cambuur právě vstřelil branku!
    Jsme svědky skvělého utkání! Cambuur se znovu ujímá vedení! MARTIJN BARTO zůstal u penaltového puntíku zcela osamocen a nabínutou šancí nepohrdl, Velthuizen nestačil zareagovat.
     
    64
    Cambuur právě vstřelil branku!
    Je znova vyrovnáno! Na dlohu míč si dobře za obranu naběhl BARTHOLOMEW OGBECHE, udělal brankáři kličku do strany a poslal míč do prázdné brány.
     
    57
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Arnhem zase vede! BERTRAND ISIDORE TRAORÉ se dostal k míči v pokutovém území a tvrdou střelou do horní části branky posílá Arnhem do vedení!
     
    39
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Arnhem vyrovnává! Pröper ukázkovou kolmicí vyslal do úniku CHRISTIANA ATSUHO, ten si následně posunul míč na levačku a přesnou střelou k tyči srovnává!
     
    29
    Cambuur právě vstřelil branku!
    Tak to jsou věci! Lukoki poslal do pokutového území centr, adresátem měl být Mané, jenže k míči se dostal arnhemský KELVIN LEERDAM, jenž chtěl míč odhlavičkovat do bezpečí, bohužel pro hosty si balón omylem srazil do vlastní sítě.
     
    25
    Cambuur právě vstřelil branku!
    A máme rychle vyrovnáno! Domácí zahrávali standardní situaci na polovině soupeře. Na centr si naskočil nejvýše MARTIJN BARTO, který svou hlavičkou nedal Velthuizenovi žádnou šanci.
     
    21
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Teď se potvrdilo pravidlo nedáš, dostaneš! Atsu zahrával rohový kop, na který si sice nikdo nenaskočil, míč ale doputoval ke KELVINU LEERDAMOVI, který jej v pádu se štěstím dostal do sítě.

    Vojtěch Konečný

    Branky: 25. Barto, 29. Leerdam (vla.), 64. Ogbeche, 69. Barto – 21. Leerdam, 39. Atsu, 57. Traoré


    SC Cambuur Leeuwarden: Nienhuis (73. Zeinstra) – Pereira, van der Laan, Dijkstra, Droste – van Moorsel, Barto, Bakker – Manu (61. Shcepers), Ogbeche (89. Hemmen), Lukoki
    Náhradníci: Mulders, van Brakel, Feldballe, Hemmen, de Vries, Zeinstra, Schepers

    SBV Vitesse Arnhem: Velthuizen – van Aanholt, van der Heijden, Kashia, Leerdam – Labyad (70. Qazaishvili) , Vejinovic, Pröper – Ibarra, Traoré (81. Đurđević), Atsu
    Náhradníci: Room, Achenteh, Mori, Đurđević, Havenaar, Lucas Piazon, Qazaishvili

    Rozhodčí: Blom – Steegstra, Simons – Berben
    bahis siteleri