Estonsko – Belgie 6:1 (kon.) | Island – Izrael 4:3 (1:0 po s.n.) | Austrálie – Srbsko 0:1 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:5 (0:0, 2:2, 1:3)
BK Mladá Boleslav
Úterý 15.04.2014, 18:00 • ČEZ Stadion, Kladno • Baráž o extraligu
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté si berou své dvoubrankové vedení. Musil přihrál na volného MILANA MIKULÍKA, který střelou do prázdné branky potvrzuje výhru Mladé Boleslavi. Asistence: Pavel Musil.
     
    49:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav si bere své vedení zpět. MICHAL BROŠ rozjel po pravé straně přesnou střelou zavěsil pod horní růžek. Dobré by bylo podotknout, že Broš si v dnešním utkání vstřelil tři branky, tedy hattrick. Bez asistence.
     
    43:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak tohle bude ještě drama! Náhodný gól, je ale taky gól. MARTIN LÁTAL objel branku a poté střelou z ostrého úhlu prostřelil Cikánka, který nechápe kudy puk prošel. Asistence: Jan Starý, Boris Žabka.
     
    41:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Perfektní práce Kladna! Rytíři otáčejí průběh utkání na svoji stranu. Eberle nahrál před branku, kde byl volný MICHAL DRAGOUN, a ten střelou pod horní tyč překonává hostujícího brankáře. Asistence: Jan Eberle a David Růžička.
     
    37:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kde se tu, tu se tu, vzala vyrovnávací branka! Patera vyhrál vhazování a poslal puk na Hořavu, který to ještě vylepšil a poslal kotouč na PETRA TENKRÁTA, který prostřelil hostujícího brankáře. Asistence: Miloslav Hořava a Pavel Patera.
     
    36:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se přeci jen prosazuje. Bílek přihrál na modrou, kde byl připraven Kaberle, a ten tvrdou ranou prostřelil vše co mu stálo v cestě. Nakonec to byl ale VOJTĚCH ŠILHAVÝ, který tečoval puk za záda hostujícího brankáře. Asistence: Tomáš Kaberle a Vítězslav Bílek.
     
    30:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A Boleslav jde do dvoubrankové vedení. Pojkar se dostal k puku a od modré nahrál na zcela volného MICHALA BROŠE, který z levého kruhu střelou z první prostřelil Cikánka. Asistence: David Pojkar, Tomáš Klimenta.
     
    25:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A máme tady úvodní branku utkání! Boleslav nakonec využívá dvojnásobnou přesilovou hru a dostává se tak do vedení 0:1. Musil nahrával z levého kruhu za branku, odkud se puk odrazil na Výborného, a ten přesnou přihrávkou našel MICHALA BROŠE, který z mezikruží prostřelil Cikánka. Asistence: David Výborný, Pavel Musil.

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 37. Šilhavý (Kaberle, Bílek), 38. Tenkrát (M.Hořava, Patera), 42. Dragoun (Eberle, Růžička) – 26. Broš (Výborný, Musil), 31. Broš (Pojkar, Klimenta), 44. Látal (Starý, Žabka), 50. Broš, 60. Mikulík (Musil)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Chábera) – Gutwald, Kaberle, Majeský, P.Hořava, Kolařík, Růžička, Procházka – M. Hořava, Patera, Tenkrát – Eberle, Machač, Dalecký – Kuchler, Dragoun, Strnad – Bílek, Zagrapan, Šilhavý
    BK Mladá Boleslav: Valent (Will) – Pojkar, Toman, Ovčačík, Jindra, Žabka, Bohunický – Mikulík, Výborný, Pabiška – Lenc, Broš, Klimenta – Látal, Musil, Starý – Jarůšek, Vrbata, Kubica – Podsedníček

    Rozhodčí: Mikula, Souček – Blüml, Ondráček

    Diváci: 1740
    bahis siteleri