Česko – Norsko 6:2 (kon.)
konec
SC Marimex Kolín
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
HC Baník Sokolov
Středa 16.04.2014, 18:07 • Zimní stadion Kolín • Kvalifikace o Chance ligu
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:45
    Baník právě vstřelil branku!

    Po chybě kolínské obrany JAROMÍR KVERKA dostal zpět do vedení svůj tým. Stav utkání 2:3.
    Asistence: Jan Tomeček
     
    45:11
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Kozlové využili přesilovku 4 na 3 a vyrovnávají! Tedy až na druhý pokus, ten první jim překazil sudí jelikož ihner rozpažil, že puk není za brankovou čarou, ale ten druhý vyšel bravurně! Vyrovnávající branku na 2:2 střílí PETR MORKES!
    Asistence: Jiří Kadlec.
     
    41:06
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Přeci jenom se Kozlům podařilo dostat kotouč do branky Habala! Toto prokletí prolomil MARTIN MEJZR a hned v úvodu snižuje stav na 1:2!
    Asistence: Petr Pýcha
     
    38:51
    Baník právě vstřelil branku!

    Hosté si svojí suverenitu ve druhé periodě potvrdili druhým gólem! Kotouč za Sejpalovy záda poslal TOMÁŠ SÝKORA a zvýšil tak stav utkání na 0:2!
    Asistence: Miroslav Hudák, Tomáš Rohan
     
    8:38
    Baník právě vstřelil branku!

    Nedáš – dostaneš! Kozlové si vytvořili velký tlak u Habala, ale ani jedna střela neposlala puk za jeho záda, proto za to byli potrestáni rychlým únikem hostí a zároveň přesnou muškou do kozlí branky! Autorem úvodní branky tohoto klání se stal TOMÁŠ ROHAN. A signalizovaný trest se neukládá. Stav utkání 0:1.
    Asistence: Jaromír Kverka

    Tereza Nedbalová

    Branky a nahrávky: 42. Mejzr (Pýcha), 46. Morkes (Kadlec) – 9. Rohan (Kverka), 39. Sýkora (Hudák, Rohan), 58. Kverka (Tomeček)


    SC Marimex Kolín: Sejpal (Moravec) – Valášek, Pácal, Pýcha, Skokan, Hanzl, Barták, Chaloupka – Ježek, Kadlec "A", Morkes "A" – Šifta, Mejzr, Malý "C" – Jankovský, Šafránek, Zumr – Marvánek, Semirád, Kočí – Kadlec
    HC Baník Sokolov: Hruška (Habal) – Parýzek, Ruprecht, Tomeček, Šik, Rohan, Schusser, Novák, Račanský, Kašpar "A", Říha, Sýkora, Rohan, Kverka, Vaněk, Dobřemysl "C", Hudák, Boušek "A", Švec

    Rozhodčí: Pražák, Schmejkal – Kreuzer, Polonyi
    bahis siteleri