Německo U18 – SR 18 1:4 (kon.) | Česko U18 – Dánsko U18 9:2 (kon.)
po prodl.
Colorado Avalanche
5:4 (1:1, 1:3, 2:0 - 1:0)
Minnesota Wild
Pátek 18.04.2014, 03:45 • Pepsi Center, Denver • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    66:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! Muž, který dostal Colorado do prodloužení v něm i rozhodl. Domácí dlouho tlačili Minnesotu v jejich obranné třetině a zpoza brány našel MacKinnon PAULA STASTNYHO, který propálil Bryzgalova. Asistence: Nathan MacKinnon, Tyson Barrie
     
    61:25
    Pominville trefuje tyč!
     
    59:47
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A domácí se dočkali! PAUL STASTNY dokázal zachytit odražený puk od zadního mantinelu a z ostrého úhlu překonal přesouvajícího se Bryzgalova. Asistence: Erik Johnson a Nathan MacKinnon.
     
    59:20
    Pominville zblokoval střelu Johnosona z mezikruží.
     
    58:28
    Patrick Roy využil přerušení k nákresu dalších taktických pokynů, ovšem hráči jsou zády k němu... ale nyní již lavička Colorada bere time-out, čas na poslední pokyny!
     
    57:04
    Domácí to zkouší v šesti, Varlamov na střídačce, branka Colorada prázdná!
     
    49:06
    Na trestnou lavici odchází domácí Holden a hostující Cooke, oba za hrubost. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    47:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Ale po návratu vyloučeného Veilleuxe přece jenom hosté inkasují, Ryan O'Reilly vybruslil do mezikruží, odkud bekhendem nahazuje na branku. Tam je u levé tyčky připraven JAMIE MCGINN, který pohotovou střelou dostává puk za záda Bryzgalova. Asistence: Ryan O'Reilly.
     
    45:04
    Veilleux (MIN) je vyloučen na dvě minuty a domácí si zahrají přesilovou hru.
     
    38:41
    A vylučuje se, na trestnou lavici usedá domácí Cliche za podražení, hosté dohrají druhou třetinu v početní převaze.
     
    38:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Výtečně forčekující Niederreiter s Cookem dostali domácí obranu pod tlak, ta chybuje, puk od zadního mantinelu posílá před branku do nebezpečného prostoru Cooke a KYLE BRODZIAK, který pálí z mezikruží, překonává bezmocného Varlamova. Asistence: Matt Cooke a Nino Niederreiter.
     
    36:08
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Defenziva Avalanche "zaspala", hlavně díky špatnému střídání domácích se po levé straně, po přesném pasu Brodina, dostává před Varlamova ERIK HAULA, který ruského gólmana ve službách Colorada překonává střelou mezi betony, z bezprostřední blízkosti. Asistence: Jonas Brodin.
     
    34:12
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A má slova potvrzuje další akce Avalanche, kdy Barrie vyvezl puk z vlastní třetiny, před útočnou modrou nahrává MacKinnonovi, který v útočném pásmu, z levé strany, vybízí ke střele RYANA O'REILLYHO od modré. Tomu "to" sedlo parádně a Bryzgalov byl proti této dělovce bezmocný, je vyrovnáno! Asistence: Nathan MacKinnon a Tyson Barrie.
     
    32:24
    Vylučuje se na obou stranách, na trestnou lavici putuje domácí Erik Johnson za hrubost, ale také hostující Zach Parise, bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    31:05
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Dlouho to hostům netrvalo a díky přesné RYANA SUTERA od modré, se Wild dostávají do vedení, byť se zdálo, že tam před Varlamovem ještě tečoval Coyle, branka připsána právě Suterovi. Využitá přesilová hra. Asistence: Mikko Koivu, Zach Parise.
     
    30:33
    Ale dlouho se v plném počtu nehrálo, tentokrát si při vyloučení domácího Jana Hejdy (podražení) zahrají přesilovou hru hosté. Následuje komerční přestávka.
     
    28:11
    Za posunutí branky dostává dvouminutový trest M. Koivu, domácí si zahrají přesilovou hru.
     
    27:12
    Moulsoun nachází v útočném pásmu Pominvilleho, který je sám na pravé straně před Varlamovem, pálí, skvělý zákrok domácího gólmana, to byla vyložená šance hostů!
     
    24:17
    Parenteau pronikl ve spolupráci s MacKinnonem před Bryzgalova, kterého zkouší překonat z bezprostřední blízkosti, skvělý zákrok gólmana Wild, který přerušuje hru.
     
    15:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Parise se dokázal natáhnout před brankou po odraženém puku, po předchozí střele Scandelly od modré a ještě ho přihrát na pravou stranu, kde si najíždí CHARLIE COYLE, pro kterého již nebylo těžké trefit odkrytou branku Colorada, Varlamov se nestihl přemístit. Asistence: Zach Parise a Marco Scandella.
     
    13:14
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Elitní formace nyní "uzamkla" svého soupeře před jeho brankou, GABRIEL LANDESKOG se tam po přihrávce Stastnyho zpoza branky dostal k dorážce na hranici brankoviště a pohotovou tečí trefuje odkrytou část branky Wild. Asistence: Paul Stastny a Jamie McGinn.
     
    05:59
    A znovu se vylučuje, Steve Kozari přerušuje hru a na trestnou lavici tentokrát půjde Nathan MacKinnon, který také dostává trest za nebezpečnou hru vysokou holí, ovšem jsou to "jen" dvě minuty.
     
    05:05
    A pozor, vylučuje se, hostující McCormick dostává dvojnásobný trest za nebezpečnou hru vysokou holí, to znamená, že si na trestné lavici pobude čtyři minuty!

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 14. Landeskog (Stastny, McGinn), 35. O'Reilly (MacKinnon, Barrie), 48. McGinn (O'Reilly), 60. Stastny (Johnson, MacKinnon), 67. Stastny (MacKinnon, Barrie) – 16. Coyle (Parise, Scandella), 32. Suter (M. Koivu, Parise), 37. Haula (Brodin), 39. Brodziak (Cooke, Niederreiter)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Hejda, Johnson, Barrie, Guenin, Holden, Benoit, – McGinn, Stastny, Landeskog – MacKinnon, O'Reilly, Parenteau – Mcleod, Cliche, Bordeleau – Carey, Talbot, Malone
    Minnesota Wild: Bryzgalov (Curry) – Scandella, Brodin, Stoner, Prosser, Suter, Spurgeon – Parise, M. Koivu, Coyle – Moulson, Granlund, Pominville – Cooke, Brodziak, Niederreiter – Veilleux, McCormick, Haula

    Rozhodčí: Kozari, Morton – Brisebois, Murray
    bahis siteleri