Sokolov – Frýdek-Místek 0:1 (kon.) | Třinec – Zlín 2:2 (kon.) | Táborsko – Bohem. Pr. 3:2 (kon.)
konec
FK Třinec
2:2 (0:0)
FC Zlín
Sobota 19.04.2014, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Zlín mohl zvrátit výsledek na svou stranu! Přesný centr Hubáčka našel hlavu Poznara, který orazítkoval břevno třinecké branky! Míč na horní tyč možná jemně tečoval gólman Paleček.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty, což je ve fotbale ještě dostatek času na vstřelení branky. Naposled střídá i Třinec, přichází Petr Lisický místo Martina Motyčky.
     
    90
    Dedič byl po přihrávce Cepláka také v ofsajdu, hra je zastavena a Zlín střídá. Kapitán Lukáš Železník předal pásku Hubáčkovi a do hry jde Zdeněk Kroča.
     
    83
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kubáň rozehrál standardní situaci z poloviny hřiště, dokopl až před branku Dostála, tam hlavičkoval neúspěšně Čelůstka, ale míč se odrazil k RENÉ DEDIČOVI, jenž jej nekompromisně uklidil k levé tyči – 2:2!
     
    75
    Střídají i domácí. Na závěrečné minuty vystřídá útočníka Tomáše Gavláka jeho krajan René Dedič.
     
    75
    Trenér Pulpit sahá ke druhé změně v dnešním utkání. Lukáše Motala nahrazuje na hrací ploše Robert Matějov.
     
    73
    A hosté budou hrozit z brejků! Pazdera prodloužil hlavou na Železníka a ten postupoval ze strany sám na Palečka! Bránit spěchal domácí Vomáčka, ale střele kapitána hostí nezabránil! Paleček vyrazil na roh!
     
    69
    Poprvé střídají i domácí, kteří reagují na vývoj skóre. Ze hřiště byl stažen Roman Haša, po zranění se vrací Radek Gulajev.
     
    67
    Zlín právě vstřelil branku!
    A Zlín se opět ujímá vedení! Hubáčkův roh domácí fotbalisté ubránili, ale ke zkušenému obránci se míč po chvilce vrátil, přesný centr nalezl na vzdálenější tyči hlavu MICHALA MALÉHO a ten překonal Palečka podruhé – 1:2!
     
    64
    Slezané mohli jít dokonce do vedení! Ceplák rozehrál další standardní situaci výborně a Dostálovi pořádně zavařil! Zlínský brankář vyrazil jen před sebe a třinecký Hupka z bezprostřední blízkosti přestřelil!
     
    61
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vzápětí je vyrovnáno! Ceplák zatáhl míč po levém křídle a odcentroval před branku. Dlouhý oblouček našel na hranici pokutového území PETRA JOUKLA a ten se trefil nejlépe, jak mohl! Míč zaplul ke vzdálenější tyči a Dostál byl bez šancí – 1:1!
     
    58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zničehonic je tady gól v třinecké síti! Paleček nerozehrál ideálně, míč si na ose hřiště zpracoval Motal, narazil na Vomáčku, ale balon se odrazil k TOMÁŠI POZNAROVI, jenž měl dostatek času zamířit přesně ke vzdálenější tyči – 0:1!
     
    53
    Lubomír Kubica (ZLN) vletěl ve vzdušném souboji do zad třineckému Hašovi, po zásluze byl odpískán faul a Kubicovi udělena první žlutá karta zápasu.
     
    46
    Hosté nastupují do druhého poločasu s jednou změnou, za Ladislava Benčíka nastoupil mladý Tomáš Jeleček.
     
    23
    Dlouhé vhazování z rukou Matouška prodloužil hlavou na Cepláka Hupka, ale slovenský záložník v ideální pozici netrefil zlínskou branku! To byla zatím největší příležitost zápasu.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 61. Joukl, 83. Dedič – 58. Poznar, 67. Malý

    Karty:   53. Kubica (ZLN)


    FK Třinec: Paleček – Matoušek, Vomáčka (C), Čelůstka, Kubáň – Joukl, Motyčka (90+1. Lisický), Hupka, Ceplák – Haša (69. Gulajev), Gavlák (75. Dedič). Trenér: Karel Kula.
    Náhradníci: Bruk – Velner, Gulajev, Kyselý, Lisický, Voves, Dedič.

    FC Zlín: Dostál – Malý, Kubica, Hubáček, Hájek – Pazdera, Motal (75. Matějov), Elšík, Benčík (46. Jeleček) – Železník (C) (90. Kroča), Poznar. Trenér: Martin Pulpit.
    Náhradníci: Žukowski – Jeleček, Kroča, Jasenský, Červenka, Chwaszcz, Matějov.

    Rozhodčí: Jiří Jech – Petr Kotalík, Jan Machálek

    Diváci: 612
    bahis siteleri