Freiburg – Mönchengladbach 4:2 (kon.) | Augsburg – Hertha 0:0 (kon.) | Braunschweig – Bayern 0:2 (kon.)
Dortmund – Mohuč 4:2 (kon.) | W. Brémy – Hoffenheim 3:1 (kon.) | Hamburg – Wolfsburg 1:3 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
4:2 (2:1)
1. FSV Mohuč 05
Sobota 19.04.2014, 15:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    79
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Nařízený pokutový kop proměnil nekompromisní střelou k levé tyči MARCO REUS a byť Karius vystihl směr střely, míč vyrazit nedokázal, skvěle kopnutá penalta.
     
    57
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak i v úvodu druhého poločasu nám "to tam padá"! Volný kop z levé strany rozehrál Marco Reus, na míč si naběhl ve vápně ŁUKASZ PISZCZEK, který hlavou míč přizvedl a ten skončil i vzdálenější tyče hostující branky, domácí opět vedou.
     
    54
    Mainz právě vstřelil branku!
    Dvě velké chyby domácích v rozehrávce, ovšem ta Nuri Şahina byla "výstavní", turecký internacionál doslova "namazal" ŠINDŽI OKAZAKIMU ve vlastní šestnáctce, k údivu všech svých spoluhráčů! Okazaki pak s míčem u nohy ještě udělal kličku vyběhnuvšímu Langerakovi a z úhlu, z pravé strany, zakončil do prázdné branky, je vyrovnáno!
     
    18
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Po chybě hostů v rozehrávce, ve středu hřiště, se míč dostává k Mchitarjanovi, na levou stranu, arménský legionář si však ve vápně ještě všiml lépe postaveného ROBERTA LEWANDOWSKIHO, kterému adresuje přesnou přihrávku a pro Lewandowského nebyl problém zakončit, zvlášť poté, co Karius padl k zemi.
     
    14
    Mainz právě vstřelil branku!
    No vida! Hosté vyrovnávají z ojedinělého protiútoku, kdy se dostal míč před pokutovým územím Dortmundu k ŠINDŽI OKAZAKIMU, který nečekal na nic, vypálil a míč se ještě odrazil od paty bránícího hráče, čímž změnil směr a zasahující gólman Langerak byl naprosto bez šance.
     
    6
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Domácí rozehráli rohový kop z levé strany, míč se tam v nepřehledné situaci odrazil na hranici pokutového území k volnému MILOŠI JOJIĆOVI, jenž se z voleje "opřel" do střely a míč končí v bráně hostů.

    Martin Dvořák

    Branky: 6. Jojić, 18. Lewandowski (Mchitarjan), 57. Piszczek (Reus), 79. Reus (pen.) – 14. Okazaki, 54. Okazaki

    Karty:   8. Jojić (DOR) – 39. Okazaki (MAI)   78. Bungert (MAI)


    Borussia Dortmund: Langerak – Piszczek, Papastathopulos, Hummels (C), Durm – Kirch, Şahin, Jojić (81. Hofmann), Mchitarjan (80. Großkreutz), Reus (84. Aubameyang) – Lewandowski.
    Náhradníci: Alomerović – Friedrich, Sarr, Hofmann, Aubameyang, Schieber, Großkreutz.

    1. FSV Mohuč 05: Karius – Bell (46. Parker), Bungert, Noveski (C), Pospěch – Geis, Moritz (46. Saller), Díaz, Malli (76. Koo) – Okazaki, Choupo-Moting.
    Náhradníci: Krešić – Svensson, Fathi, Saller, Koo, Parker, Soto.

    Rozhodčí: Schmidt – Walt, Voss
    bahis siteleri