Česko U18 – Švýcarsko U18 4:2 (kon.) | Kanada U18 – Rusko U18 2:3 (0:1 po s.n.) | USA U18 – Finsko U18 4:3 (kon.)
Německo U18 – Švédsko U18 3:9 (kon.)
konec
Německo U18
3:9 (0:3, 1:4, 2:2)
Švédsko U18
Úterý 22.04.2014, 18:30 • Imatra Spa-Arena, Imatra • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:30
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    3:9! Švédský nápor ukončil gólovou střelou WILLIAM NYLANDER. Dočkáme se i desítky? Asistence: Axel Holmström a Oskar Lindblom.
     
    45:23
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tre Kronor potřebovali na využítí přesilovky 10 sekund. Od modré vypálil GUSTAV FORSLING a trefil se náramně. Proske neměl šanci. Asistence: William Nylander a Adrian Kempe.
     
    44:33
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němečtí mladíci sympaticky bojují a přesilovou hru využili ke snížení na 3:7! MANUEL WIEDERER se dostal až před Olssona a poslal kotouč za jeho záda. Asistence: Manuel Todam a Kai Wissmann.
     
    41:30
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci vstoupili do třetí části aktivně a jsou za to odměněni gólem. Po střele Konopatzkiho se dorážkou z bezprostřední blízkosti prosadil MAXIMILIAN KAMMERER. Asistence: Stefan Loibl a Christian Konopatzki.
     
    33:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Kanonáda pokračuje. Christoffer Ehn se prokličkoval až před Proskeho, který jeho střelu vyrazil, ale RASMUS ANDERSSON již doklepával volný kotouč do odkryté klece – 1:7. Asistence: Christoffer Ehn a Kevin Elgestal.
     
    32:58
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A je to 1:6! SEBASTIAN AHO skóruje podruhé v zápase, když jeho střela zazvonila o brankovou konstrukci a od ní se kotouč odrazil do sítě. Asistence: Gustaf Franzen.
     
    31:01
    Německo právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita a německý výběr tak koriguje na 1:5! Ránu Kammerera pohotově tečoval MANUEL WIEDERER a Olssonovi nezbylo nic jiného, než vytáhnout kotouč ze sítě. Asistence: Maximilian Kammerer a Kai Wissmann.
     
    25:14
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A hned po buly střílí Švédové další gól! Na konci přečíslení 2 na 1 stál HENRIK TORNQVIST, který zvyšuje již na 0:6. Asistence: Jacob Forsbacka Karlsson a Kim Rosdahl.
     
    24:05
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Ránu Muzita Bagendy stačil vyrazit Proske, ale jeho spoluhráči nedokázali dostat kotouč do bezpečí, takže tlak soupeře pokračoval a střela WILLIAMA LAGESSONA si již cestu do sítě našla. Asistence: William Nylander a Axel Holmström.
     
    14:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Velké chyby se nyní dopustil německý gólman Fiessinger, který si srazil do vlatní sítě poměrně nevinně vyhlížející pokus OSCARA LINDBLOMA. Tre Kronor vedou už 0:3. Asistence: William Nylander a Axel Holmström.
     
    11:21
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tohle Němci prostě nemohli ustát! Obléhání jejich svatyně ukončil nechytatelnou bombou obránce SEBASTIAN AHO, který se tak trefuje ve svém prvním zápase na šampionátu – 0:2. Asistence: Gustaf Franzen a Kim Rosdahl.
     
    7:06
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové se ujímají vedení! AXEL HOLMSTRÖM se dostal ke střele a vymetl horní růžek Fiessingerovy svatyně. Asistence: Oskar Lindblom a Adam Ollas Mattsson.
    Marken.cz

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 32. Wiederer (Kammerer, Wissmann), 42. Kammerer (Loibl, Konopatzki), 45. Wiederer (Todam, Wissmann) – 8. Holmström (Lindblom, Mattsson), 12. Aho (Franzen, Rosdahl), 15. Lindblom (Nylander, Holmström), 25. Lagesson (Nylander, Holmström), 26. Tornqvist (Forsbacka Karlsson, Rosdahl), 33. Aho (Franzen), 34. Andersson (Ehn, Elgestal), 46. Forsling (Nylander, Kempe), 51. Nylander (Holmström, Lindblom)


    Německo U18: Fiessinger (21. Proske) – Rogl, Kurz (A), Quaas, Trinkberger, Schutz, Wissmann, Haase, Kaisler (A) – Kircher, Eder (C), Kolb – Loibl, Wiederer, Kammerer – Koziol, Todam, Konopatzki – Edfelder, Mayenschein. Trenér: Jim Setters
    Švédsko U18: Olsson (Söderström) – Lagesson, Englund (A), Ollas Mattsson, Pettersson, Forsling, Andersson, Aho – Franzen (C), Kempe, Karlsson (A) – Holmström, Nylander, Lindblom – Rosdahl, Forsbacka Karlsson, Tornqvist – Ehn, Ottosson, Elgestal – Muzito Bagenda. Trenér: Anders Eriksen.

    Rozhodčí: Hicks (GBR), Wehrli (SUI) – Browne (CAN), Penkivech (USA)

    Diváci: 1200
    bahis siteleri