Švýcarsko – Česko 1:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
5:1 (1:1, 0:0, 4:0)
St. Louis Blues
Neděle 27.04.2014, 21:20 • United Center, Chicago • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Velká paráda v podání domácích. Brankář Bluesmanů chtěl odjet před malou chvílí na střídačku, aby jeho tým zkusil hru v šesti, ale k tomu už nedojde. Chicago předvedlo učebnicové přečíslení dva na jednoho, při kterém Shaw naservíroval puk DUNCANU KEITHOVI před prázdnou klec. Kanadský obránce tak brankou korunoval svůj dnešní fantastický výkon. Asistence: Andrew Shaw a Marcus Krüger.
     
    47:30
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks míří do druhého kola play-off! Ránu od modré v podání Keitha dokázal fantasticky tečovat ANDREW SHAW a puk se ocitl za Millerem dnes už počtvrté. Blackhawks jsou tak už jen krůček od postupu do dalšího kola vyřazovacích bojů. Asistence: Duncan Keith a Michal Rozsíval.
     
    42:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A máme tu druhou branku v krátkém sledu v síti Blues! PATRICK SHARP prokázal skvělý tah na branku, když přebruslil obránce Shattenkirka a poté překonal jednou rukou i ležícího Millera. Obránce Bluesmanů stihl ještě Sharpa faulovat, ale trestné střílení už tedy zapotřebí není. Asistence: Patrick Kane.
     
    40:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks se významně přibližují vítězství v dnešním utkání a tím pádem i v celé sérii! Keith našel pěkným krosem JONATHANA TOEWSE, který si chytře počkal a poté nikým neatakovaný vypálil v dobré pozici do pravého horního růžku branky. Domácí tak využívají přesilovou hru. Asistence: Duncan Keith a Brent Seabrook.
     
    16:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jako blesk z čistého nebe tu máme branku Bluesmanů! Steen obkroužil branku a našel přihrávkou T.J. OSHIEHO v předbrankovém prostoru. Americký útočník v rychlosti plácl do puku a k jeho překvapení se najednou rozsvítilo červené světlo, značící vstřelenou branku. Kotouč totiž Crawfordovi propadl a poté se odrazil zpět pod něj. Asistence: Alexander Steen a Jay Bouwmeester.
     
    04:12
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí se po krátké době dostávají do vedení! Velkou měrou se na brance podílel obránce Seabrook, který si vyměnil s Keithem puk na modré a pak ho ideálně poslal na Millera. Ještě před brankářem Blues změnil dráhu střely BRYAN BICKELL a stává se tak střelcem důležité první branky. Asistence: Brent Seabrook a Duncan Keith.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 5. Bickell (Seabrook, Keith), 41. Toews (Keith, Seabrook), 43. Sharp (Kane), 48. Shaw (Keith, Rozsíval), 58. Keith (Shaw, Krüger) – 17. Oshie (Steen, Bouwmeester)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Seabrook, Keith, Hjalmarsson, Oduya, Rozsíval, Leddy – Hossa, Toews, Bickell – Kane, Smith, Sharp – Shaw, Krüger, Saad – Nordström, Handzuš, Bollig
    St. Louis Blues: Miller (Elliot) – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Jackman, Polák, Leopold – Oshie, Backes, Steen – Tarasenko, Sobotka, Schwartz – Roy, Berglund, Ott – Reaves, Lapierre, Porter

    Rozhodčí: Dwyer, O'Halloran – Brisebois, Murray
    bahis siteleri