Celta Vigo – Valladolid 4:1 (kon.)
konec
Celta de Vigo
4:1 (2:0)
Real Valladolid
Pondělí 28.04.2014, 22:00 • Estadio Balaídos, Vigo • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    75
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Přece jenom se hosté dočkali. Na centr z levé strany naskočil pohotový MANUCHO, který jej hlavou usměrnil do levého honího růžku domácí branky. Zvrat v utkání je stále v nedohlednu.
     
    49
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Jako v noční můře. Přesně si musí hostující celek připadat v úvodu druhého poločasu. Z levé strany putoval centr do velkého vápna, kde si balon do vlastní brány srazil STEFAN MITROVIČ.
     
    46
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Domácí pokračují v naprosté dominanci. Madinda posunul elegantní patičkou NOLITOVI, který dobře mířenou placírkou propálil Jiméneze. Pokud hosté mysleli na zvrat v utkání, nyní se jejich úkol stává ještě obtížnějším.
     
    39
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Tak to je velká smršť v podání ekipy v modrém. Velmi dobrý pas do běhu zužitkoval CHARLES nejlépe, jak mohl. Útočník Realu poslal balon přesně k pravé tyči hostující svatyně. Orellana předvedl podruhé v krátkém sledu vynikající cit pro přihrávku.
     
    38
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš. I tentokráte se otřepané pravidlo potvrdilo do nejmenších detailů. Když neuspěl v dobré pozici Guerra, vydali se do protiútoku domácí. Po vynikající přihrávce Orellany neměl se zakončením k levé tyči problém NOLITO. Zasloužené vedení Viga.

    Libor Kucza

    Branky: 38. Nolito (Orellana), 39. Charles (Orellana), 46. Nolito (Madinda), 49. Mitrović (vla.) – 75. Manucho (Ó. González)

    Karty:   56. Rafinha (CVG) – 21. Rubio (RVL), 42. Rueda (RVL), 45+1. Bergdich (RVL), 83. Guerra (RVL)


    Celta de Vigo: R. Yoel – Mallo (C) (21. Aurtenetxe), Fontàs, Castro, Cabral – Rafinha (60. Augusto Fernández), Madinda, Krohn-Dehli – Nolito, Charles (67. Bermejo), Orellana.
    Náhradníci: S. Álvarez – Aurtenetxe, I. López, Oubiña, Augusto Fernández, Bermejo, Mina.

    Real Valladolid: Jaime Jiménez – Rukavina, Rueda, Mitrović, Peña – Bergdich (72. Jeffrén), Rossi, Ó. González, Rubio (64. Pérez), D. Larsson (46. Manucho) – Guerra.
    Náhradníci: Mariño – Valiente, Omar, Pérez, Osorio, Manucho, Jeffrén.

    Rozhodčí: Teixeira – Lamsfús, García

    Diváci: 17 115
    bahis siteleri