Finsko – Rusko 2:1 (kon.) | Česko – Švédsko 3:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
1:5 (0:0, 1:2, 0:3)
Los Angeles Kings
Čtvrtek 01.05.2014, 04:10 • SAP Center, San Jose • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:58
    Jake Muzzin (LAK) však následně poslal puk přímo do hlediště, a tak dostává hostující obránce dvě minuty za zdržování hry. Toto bude možná poslední šance pro domácí hokejisty.
     
    46:15
    San Jose bude hrát další přesilovou hru, když je vyloučen Mike Richards (LAK), jenž si odpyká dvě minuty za hákování. Tohle je už čtvrtý trest za hákování pro Kings v dnešním utkání.
     
    36:09
    Je tu další vyloučení na hostující straně a opět to jsou dvě minuty za hákování, když je tentokrát vyloučen Lewis (LAK).
     
    31:43
    Na trestnou lavici nakonec míří Dwight King (LAK), který dostává dvě minuty za hákování, a tak je tu už třetí přesilová hra Sharks.
     
    28:13
    Sharks budou hrát svou druhou přesilovou hru v utkání. Na trestnou lavici putuje Marián Gáborík (LAK), jenž dostává dvě minuty za hákování.
     
    24:44
    Je tu však další vyloučení na domácí straně. Logan Couture (SJS) dostává dvě minuty za faul loktem, ale domácí útočník se hodně vzteká a nechápe tento trest.
     
    22:50
    Přesilovka San Jose končí o pár vteřin dříve, protože je na trestnou lavici poslán Tommy Wingels (SJS), který dostává dvě minuty za hákování.
     
    21:06
    Domácí hokejisté budou navíc hrát svou první přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za nedovolené bránění poslán na trestnou lavici Slava Vojnov (LAK).
     
    11:09
    Je tu první vyloučení v utkání. Dan Boyle (SJS) oslabuje svůj tým, když dostává dvě minuty za hru vysokou holí, a tak budou hrát Kings svou první přesilovou hru v utkání.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 21. Irwin (Hertl, Sheppard) – 25. Doughty (Carter, Gáborík), 39. Kopitar (Williams, Clifford), 45. Toffoli (Pearson, Muzzin), 58. D. Brown (Kopitar), 60. Pearson (Lewis)


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Stuart, Braun, Hannan, Demers, Irwin, Boyle – Pavelski, Thornton, Burns – Marleau, Couture, Nieto – Hertl, Sheppard, Wingels – Torres, Desjardins, M. Brown.
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Regehr, Vojnov, Greene, Martinez – Gáborík, Kopitar, D. Brown – Pearson, Carter, Toffoli – King, Stoll, Williams – Clifford, Richards, Lewis.

    Rozhodčí: Jackson, O´Rourke – Murphy, Murray

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri