ILHK Hr. Králové – Roller Storm 5:11 (kon.) | IHC Pardubice – Slavia Praha 2:5 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 6:7 (po pr.)
Uh. Hradiště – IHC Olomouc 4:7 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Kladno 4:7 (kon.) | IHC Pardubice – IHC Prague Rats 2:7 (kon.)
IHC Přerov – Brno 2:10 (kon.) | Uh. Hradiště – Uh. Brod 9:3 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
5:11 (1:1, 2:3, 1:1, 1:6)
IHC Roller Storm Praha
Sobota 03.05.2014, 12:00STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    45:38
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Přestřelka ve čtvrté čtvrtině pokračuje, za výrazně delší konec provazu tahá nováček extraligy z Prahy. O čtvrté využití přesilovky Roller Stormu se postaral ZDENĚK PETRÁŠ – 5:11. Bez asistence.
     
    45:06
    Další přesilovka pro hosty, za podražení je vyloučen gólman Michal Vich.
     
    44:53
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Hosté zaokrouhlují účet zápasu na deseti gólech, což je pro Hradec velmi nelichotivý stav. Tentokrát překonal Michala Vicha FILIP BÍLEK – 5:10. Asistence: Martin Paghrác.
     
    44:10
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Další využitá početní výhoda, tato disciplína dnes tvoří výsledný rozdíl mezi oběma soupeři. Pavel Würtherle našel na druhé straně pásma ŠIMONA ANTONČÍKA, který už střílel do prázdné brány – 5:9. Asistence: Pavel Würtherle, Daniel Kolář.
     
    43:17
    Navíc je tu početní výhoda pro hosty, hradecký Bohdan Višňák je vyloučen za hákování.
     
    42:36
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Radost ale domácím barvám nevydržela dlouho, hosté už zase vedou o tři branky. Bleskurychlou kombinaci zakončil za záda bezmocného Vicha DOMINIK BÍLEK – 5:8. Asistence: Zdeněk Petráš.
     
    41:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vzápětí ovšem přichází gól naděje. Bohdan Višňák narýsoval krásný pas JIŘÍMU ŠIMONÍČKOVI, který překonal Meravého u bližší tyčky – 5:7. Asistence: Bohdan Višňák.
     
    41:20
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Teď už to budou mít domácí hokejisté hodně těžké, Roller Storm sahá po vítězství. V brejku se sice kotouč od hradecké hokejky vznesl do vzduchu, ale to nezabránilo ŠIMONU ANTONČÍKOVI, aby ho šťastně poslal pod horní tyčku – 4:7. Asistence: Dominik Bílek.
     
    39:44
    Hra po gólu nabrala skvělý spád a oba týmy už mohly skórovat. Gólmani ale drží současný stav.
     
    38:23
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Hosté dávají domácím v přesilovce lekci z produktivity, využití jim trvalou pouhých čtrnáct sekund. Z levé strany střílel DOMINIK BÍLEK a Vichovi, jenž měl zakrytý výhled, propadl kotouč do sítě – 4:6. Asistence: Filip Bílek.
     
    38:09
    A je tady po delší době přesilovka pro Roller Storm. Aleš Půlpán si odpyká minutu a půl za nedovolené bránění.
     
    35:32
    Zdeněk Petráš míří už počtvrté k trestoměřičům, teď je to za sekání. Sedmá přesilovka pro Hradec.
     
    32:51
    Hosté dlouho nevydrželi v plném počtu, teď je tu další oslabení. Filip Bílek je vyloučen za hákování a Hradec bude opět sahat po vyrovnání.
     
    30:50
    Hradečtí měli k dispozici další ponechanou výhodu, teď už je tu verdikt. Zdeněk Petráš je vyloučen za podražení, domácí mají velkou šanci vyrovnat.
     
    29:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Místo tříbrankového vedení je na světě kontaktní gól domácích barev. Ondřej Fiedler vybídl křižným pasem ke skórování JIŘÍHO ŠIMONÍČKA, proti němuž se Meravý přesouval marně – 4:5. Asistence: Ondřej Fiedler.
     
    29:28
    Milan Bláha si Vicha rozhýbal, ale pak zakončil do tyčky. Stav se nemění.
     
    29:28
    Hradečtí předvedli další obrovský kiks v rozehrávce, který se pak snažil hozením hokejky zachránit brankář Michal Vich. Trestné střílení pro Roller Storm!
     
    26:57
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Po hrubé chybě domácích je tu znovu o něco bezpečnější náskok pro hostující hráče. Kotouč vypíchl PAVEL WÜRTHERLE, který si v samostatném úniku věděl rady a Vicha překonal povedenou střelou mezi betony – 3:5. Bez asistence.
     
    25:51
    Skvělý zákrok Michala Meravého proti hradeckému duu Macháň – Šimoníček. Hostující gólman byl okamžitě u druhé tyčky.
     
    23:51
    Z vřavy před brankou se zrodilo vyloučení pro hradeckého Václava Pánka za hákování, Aleš Půlpán je navíc potrestán osobní "desítkou" za nesportovní chování.
     
    23:23
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Hosté předvedli bleskurychlou akci po útočném vhazování a berou si zpátky ztracené vedení! Michal Vich nestačil na zakončení PAVLA SEDLÁČKA – 3:4. Asistence: Zdeněk Petráš.
     
    22:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Hradec Králové si počkal na svou šanci, která přišla po chybě soupeře. Před Michalem Meravým zůstal úplně volný VÁCLAV PÁNEK, jenž zúročil své zkušenosti a neomylně zakončil za záda rozhozeného Meravého – 3:3. Bez asistence.
     
    19:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece se i domácímu týmu daří zužitkovat početní výhodu. Kombinaci zakončoval z pravé strany ALBERT POPLER, který našel místo u druhé tyčky a domácí snižují na rozdíl jednoho gólu – 2:3. Asistence: Lukáš Popela.
     
    18:55
    Hradečtí mají šanci zareagovat, Milan Bláha z týmu Roller Stormu je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    18:31
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Roller Storm poprvé odskakuje do dvoubrankového náskoku, postarala se o to bezchybně využitá přesilovka. Antončíkovu přihrávku z první napálil do sítě JAKUB CHOCHOLA, Michal Vich se přesouval marně – 1:3. Asistence: Šimon Antončík, Pavel Würtherle.
     
    17:51
    Tomáš Pištora obral svého soupeře o kotouč podle názoru sudích mimo rámec pravidel. Menší trest za nedovolené bránění, druhá přesilovka pro Pražany.
     
    16:43
    Tentokrát se Michal Vich zaskvěl zákrokem lapačkou proti švihovce Pavla Würtherleho.
     
    15:42
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Hradečtí musejí svých nevyužitých přesilovek litovat, nyní se totiž hosté vracejí do vedení. Právě vyloučený ZDENĚK PETRÁŠ dostal chvíli po svém návratu pas od Paghráce a povedenou střelou překonal Vicha podruhé – 1:2. Asistence: Martin Paghrác.
     
    13:57
    Třetí přesilovka pro hradecké mužstvo. Zdeněk Petráš je vyloučen za sekání.
     
    11:24
    Fiedler opustil trestnou lavici a hned se zapojil do kombinace, kterou zakončoval Aleš Půlpán. Puk ale zůstal mezi betony Meravého a nedoputoval za brankovou čáru.
     
    10:31
    Kombinaci Pražanů dvakrát zakončoval Filip Bílek, ale poprvé na Vicha nevyzrál a pak jeho střela přeletěla branku.
     
    09:42
    A je tu i první přesilovka pro Roller Storm. Ondřej Fiedler si odpyká menší trest za hákování, hosté se dostávají ke slovu.
     
    09:15
    Další gólová možnost pro Hradec Králové. Před Meravým byl sám Bohdan Višňák, ale svou střelu neprocpal mezi betony gólmana.
     
    08:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už se Východočechům povedlo skóre po zásluze vyrovnat. Parádní přihrávku za záda pražské obrany narýsoval Adam Svoboda, na jejím konci čekal ŠIMON MACHÁŇ, jenž puk neomylně pověsil do bližšího růžku branky – 1:1. Asistence: Adam Svoboda.
     
    07:37
    S koncem přesilovky byl blízko vyrovnání Aleš Půlpán, ze strany brankoviště ale nedokázal najít mezírku v postoji Michala Meravého.
     
    05:57
    Přichází ovšem druhá přesilovka pro domácí tým. Jakub Chochola je vyloučen za hákování.
     
    03:11
    Už je to tady, Zdeněk Petráš z týmu Roller Stormu je vyloučen na 1,5 minuty za sekání.
     
    00:18
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Tak to je pořádně rychlý start zápasu! Hned v úvodu vyslal Filip Bílek do sóla MARTINA PAGHRÁCE, který dlouhou forhendovou kličkou překonal Michala Vicha – 0:1. Asistence: Filip Bílek.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 9. Macháň (Svoboda), 20. Popler (Popela), 23. Pánek, 30. Šimoníček (Fiedler), 42. Šimoníček (Višňák) – 1. Paghrác (F. Bílek), 16. Petráš (Paghrác), 19. Chochola (Antončík, P. Würtherle), 24. Sedláček (Petráš), 27. P. Würtherle, 39. D. Bílek (F. Bílek), 42. Antončík (D. Bílek), 43. D. Bílek (Petráš), 45. Antončík (P. Würtherle, Kolář), 45. F. Bílek (Paghrác), 46. Petráš


    ILHK Hradec Králové: Vich (Lochman) – Višňák, Skočovský, Pánek, Pištora, Fiedler, Popela, Svoboda – Popler, Špok, Macháň, Půlpán, Šimoníček, Komárek, Vaněk. Trenér: Aleš Půlpán st.
    IHC Roller Storm Praha: Meravý – Kolář, F. Bílek, P. Würtherle, D. Bílek – Paghrác, Antončík, Petráš, Chochola, Bláha, Sedláček. Trenér: Pavel Arnošt.

    Rozhodčí: Pahulák, Veselý.
    bahis siteleri