Finsko – Česko 2:1 (2:0 po s.n.) | Švédsko – Rusko 2:0 (kon.)
po prodl.
Anaheim Ducks
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
Los Angeles Kings
Neděle 04.05.2014, 02:10 • Honda Center, Anaheim • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    72:07
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Dnešní utkání je u konce! Radují se hokejisté Los Angeles, když Kopitar zachytil kotouč mezi kruhy a střílenou přihrávkou našel u pravé tyče hůl hvězdy večera MARIÁNA GÁBORÍKA, který kotouč nasměroval do tyče, od které se odrazil do zad Hillera a poté zapadl do branky. Asistence: Anže Kopitar, Drew Doughty.
     
    59:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Los Angeles vyrovnává sedm sekund před koncem základní hrací doby. MARIÁN GÁBORÍK na brankovišti trefil ze vzduchu odražený kotouč a ten skončil za zády Hillera. Velká radost na hostující střídačce. Asistence: Mike Richards, Anže Kopitar.
     
    48:08
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim se dostává do vedení. Do útočného pásma zavezl kotouč Maroon, který následně převzal TEEMU SELÄNNE, jemuž se povedlo po kličce do bekhendu poslat kotouč pod betonem Quicka do branky. Jedná se o první branku tohoto finského veterána v letošním play-off. Asistence: Patrick Maroon, Ryan Getzlaf.
     
    11:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    V Anaheimu je velmi rychle vyrovnáno. Getzlaf zavezl kotouč podél pravého mantinelu do útočného pásma a dostal se s ním až k brance, kde si povytáhl Quicka hodně z branky a poté za ním předložil přihrávku před brankoviště na hůl MATTA BELESKEYHO, jenž měl jednoduchou pozici, aby uklidil kotouč do branky. Ryan Getzlaf, Cam Fowler.
     
    09:04
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové přesilovou hru využívají a dostávají se zaslouženě do vedení, když byli doposud aktivnějším týmem. Z pravé strany prostrčil Gáborík kotouč brankovištěm na ALECE MARTINEZE, který z velké blízkosti poslal kotouč k pravé tyči. Asistence: Marián Gáborík, Anže Kopitar.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 12. Beleskey (Getzlaf, Fowler), 49. Selänne (Maroon, Getzlaf) – 10. Martinez (Gáborík, Kopitar), 60. Gáborík (Richards, Kopitar), 73. Gáborík (Kopitar, Doughty)


    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Lovejoy, Fowler, Beauchemin, Lindholm, Fistric, Allen – Perry, Getzlaf, Beleskey – Selänne, Perreault, Maroon – Silfverberg, Koivu, Cogliano – Etem, Bonino, Smith-Pelly
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Doughty, Muzzin, Vojnov, Regehr, Greene, Martínez – Brown, Kopitar, Gáborík – Pearson, Carter, Toffoli – Williams, Stoll, King – Lewis, Richards, Clifford

    Rozhodčí: Peel, Rooney – Amell, Nansen

    Diváci: 17 393
    bahis siteleri