Real Sociedad – Granada 1:1 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
1:1 (0:0)
Granada CF
Pondělí 05.05.2014, 22:00 • Estadio Municipal de Anoeta (Donostia-San Sebastián). • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Granada právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš. Canales nejprve ve velké šanci přinutil Karnezise k parádnímu zákroku, brankář hostů ihned míč rozehrál a spoluhráči z rychlého protiútoku vyrovnali. V akci na jeden dotek se k míči dostal ODION IGHALO a poslal jej ke vzdálenější tyči, kam Bravo nedosáhl. Nutno ale říct, že hráč Granady stál v době přihrávky v ofsajdu a gól tak neměl platit, na což domácí ihned poukazovali, ale nepochodili.
     
    78
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Střelecké prokletí zápasu prolomeno. CARLOS VELA využil přihrávky z pravé strany, míč poslal prudkou ranou k pravé tyči a i když si Karnezis na balón sáhl, vytěsnit mimo tři tyče jej už nedokázal.

    Petr Frömel

    Branky: 78. Vela (de la Bella) – 90+3. Ighalo (F. Rico)

    Karty:   30. Seferović (RSC) – 43. Riki (GRN), 48. Recio (GRN), 58. Murillo (GRN), 90+5. Ighalo (GRN)   55. Recio (GRN)   57. M. González (RSC)


    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – C. Martínez, M. González, I. Martínez, de la Bella – Vela, Bergara, Pardo (82. Elustondo), Griezmann (74. Agirretxe) – Canales, Seferović (67. Castro).
    Náhradníci: Zubikarai – Elustondo, Prieto, Zurutuza, Castro, Granero, Agirretxe.

    Granada CF: Karnezis – Nyom (82. Foulquier), Ilori, Murillo, Angulo – F. Rico, Iturra (82. Ighalo), Recio – Riki (73. Buonanotte), El Arabi, Piti.
    Náhradníci: R. Fernández – Maínz, Coeff, Foulquier, Buonanotte, Fatau, Ighalo.

    Rozhodčí: F. Teixeira – V. Díaz, M. Torre.
    bahis siteleri