Slovácko B – Mikulovice 3:0 (kon.) | Zlín B – Olomouc B 3:1 (kon.) | Zábřeh – Opava 0:1 (kon.)
konec
1.FC Slovácko B
3:0 (1:0)
FK Mikulovice
Neděle 11.05.2014, 10:15 • Na Bělince, Kunovice • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    90
    Střídání v týmu FK Mikulovice: ze hřiště odchází Silveira, přichází Urbášek.
     
    90
    Velkou hrubici vytvořil rozehrávající Havlík, který přímo nahrál míč na kopačku Šustrovi, který ihned pelášil k brance, ale levou nohou vůbec domácí branku netrefil.
     
    82
    Pěkný fotbalový moment předvedli hráči Mikulovic. Po několika přihrávkách před velkým vápnem se ke střele odhodlal Eršil, jeho rána šla metr vedle pravé tyče. Brankář Melichárek situaci jen kontroloval.
     
    80
    První střídání Slovácka. Marka Kűbla nahradil Přemysl Hanák.
     
    75
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Fojtášek krásně posunul míč za hostující obranu k zcela volnému MARKOVI KÜBLOVI, který vybíhajícího brankáře Karabinu prostřelil přesně k tyči.
     
    71
    Sadílek krásně prodloužil balon mezi dvěma bránícími hráči Mikulovic a vybídl tak ke skórování Fojtáška, jeho křižná střela však v brance neskončila. Balon šel dva metry kolem pravé tyče.
     
    69
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Po přihrávce Sadílka se dostal balon se štěstím k Daníčkovi, jeho přízemní centr došel až na zadní tyč, kde se k míči doklouzal JAN BARTOŠ, který upravil skóre na 2:0.
     
    63
    Druhé střídání Mikulovic. Ficka nahradil Silveira.
     
    60
    Po chybě Trousila se před brankářem Melichárkem zjevil Petr Navrátil, jenže ten než se rozhoupal ke střele, domácí gólman mu vpadl pod nohy a balon chytil.
     
    46
    Mikulovice poprvé vystřídaly. Do druhého poločasu nastoupil Navrátil místo Kuděly.
     
    40
    Po centru Kűbla se na zadní tyči objevil z nenadání Fojtášek, který nedokázal ze dvou kroků dostal balon do branky Mikulovic.
     
    25
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Sadílek zahrával rohový kop, hosté však odvrátili balon za hranici vápna, míč však zůstal na kopačkách hráčů Slovácka, kteří toho dokázali využít ke vstřelení úvodní branky. Balon se dostal na pravou stranu, odkud nacentroval Daníček na zadní tyč, Trousil sklepl míč pro zcela volného LUKÁŠE SADÍLKA, který z první napálil balon do šibenice. Pro osmnáctiletého záložníka Slovácka je to první branka v mužském fotbale.
     
    16
    Po centru Šimka se dostal do zakončení Havlík, ale hlavou nestačil balon usměrnit za záda brankáře Karabiny, kulatý nesmysl jen mírně lízl.
     
    11
    Dohnálek si nadhodil před vápnem míč na střelu a vystřelil bombu, kterou brankář Melichárek vyrazil před sebe a dorážející Besta z ostrého úhlu překonal domácího brankáře. Jenže pomezní rozhodčí avizoval ofsajdové postavení bývalého brněnského hráče.
     
    6
    Mikulovice si vypracovaly první šanci zápasu. Zblízka pálil Dohnálek, brankář Melichárek jeho střelu lapil.

    Tomáš Kučera

    Branky: 25. Sadílek, 69. Bartoš, 75. Kűbl


    1.FC Slovácko B: Melichárek – Daníček, Šimko, Bartoš, Trousil, Ťok, Fojtášek, Sadílek, Havlík, Kűbl (80. Hanák), Mezlík
    Náhradníci: Fryšták – Hanák, Janečka, Machač, Břečka, Pilka

    FK Mikulovice: Karabina – Dohnálek, Pomp, Švancer, Šustr, Eršil, Švrček, Krčmařík, Besta, Kuděla (46. Navrátil), Ficek (63. Silveira, 90. Urbášek)
    Náhradníci: Urbášek, Silveira,Navrátil

    Rozhodčí: Kubica – Trávníček, Batík

    Diváci: 72
    bahis siteleri