Slovensko – Francie 3:5 (kon.) | Švýcarsko – Bělorusko 3:4 (kon.) | Česko – Kanada 3:4 (kon.)
Rusko – USA 6:1 (kon.)
konec
New York Rangers
3:1 (2:1, 1:0, 0:0)
Pittsburgh Penguins
Pondělí 12.05.2014, 01:10 • Madison Square Garden, New York • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    35:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci se po ubráněném oslabení vrací do dvoubrankového vedení. Velký důraz na brankovišti předvedl DERICK BRASSARD, který dokázal vybojovat kotouč a následně přehodil ležícího Fleuryho. Asistence: Benoit Pouliot, Kevin Klein.
     
    16:56
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nenápadná akce Pittsburghu končí kontaktní brankou. BRANDON SUTTER nahodil kotouč od pravého mantinelu na Lundqvista, který jej vyrazil pouze do Kleina, od něhož se kotouč smolně odrazil do branky. Asistence: Matt Niskanen, Olli Maatta.
     
    06:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    Lepší vstup do utkání si nemohli Jezdci přát. Hostující obrana propadla a toho dokázal využít CARL HAGELIN, který se nejprve dostal velmi snadno do útočného pásma, aby poté z levého kruhu střelou bekhendem prostřelil Fleuryho. Bez asistence.
     
    03:34
    Rangers právě vstřelili branku!
    V Madison Square Garden propukla obrovská radost. Jezdci se nejprve ubránili silnému tlaku Tučňáků a poté udeřili. K odraženému kotouči se dostal na brankovišti MARTIN ST. LOUIS, od něhož se kus černé gumy dostal do branky. Asistence: Derek Stepan, Anton Stralman.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 4. St. Louis (Stepan, Stralman), 7. Hagelin, 36. Brassard (Pouliot, Klein) – 17. Sutter (Niskanen, Maatta)


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, McDonagh, Staal, Stralman, Klein, J. Moore – Kreider, Stepan, Nash – St. Louis, Richards, Hagelin – Zuccarello, Brassard, Pouliot – Dorsett, D. Moore, Boyle
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Letang, Martin, Maatta, Niskanen, Scuderi, Bortuzzo – Stempniak, Crosby, Kunitz – Neal, Malkin, Jokinen – Vitale, Sutter, Bennett – Adams, Goc, Gibbons

    Rozhodčí: Joannette, Pollock – Driscoll, Miller

    Diváci: 18 006