Táborsko – Č. Budějovice 0:6 (kon.) | Třinec – Žižkov 1:0 (kon.) | Karviná – Varnsdorf 1:2 (kon.)
Zlín – Sokolov 5:0 (kon.) | Pardubice – Hr. Králové 0:1 (kon.) | Vltavín – Ústí n. L. 0:0 (kon.)
Bohem. Pr. – Frýdek-Místek 7:1 (kon.) | Vlašim – Most 0:4 (kon.)
konec
FC Zlín
5:0 (1:0)
FK Baník Sokolov
Středa 04.06.2014, 18:00 • Letná • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    90
    Zlín právě vstřelil branku!
    A v závěru utkání přichází i kýžený pátý gól do branky Sokolova. LUKÁŠ PAZDERA se ve vápně dostal k odraženému míči a spolehlivě jej poslal do Dvořákovy branky.
     
    87
    Lukáš Salachna se dostal do dobré příležitosti a šel sám na Dvořáka. Jeho zakončení do brankáře Sokolova nebylo gólové a do branky se nevlezla ani dorážka Štěpána Červenky.
     
    86
    Žlutou kartu za faul ve středu pole inkasoval zlínský záložník Lukáš Salachna.
     
    82
    Hosté naposledy střídají. Rostislav Šamánek odchází a střídá jej David Vaněček.
     
    80
    Sokolov se dostal na polovinu Zlína a vybojoval standardní situaci. David Kobylík odcentroval do šestnáctky a k zakončení z otočky se dostal Nemanja Kuzmanovič. Reflexivně zasáhl Krzysztof Žukowski, který vyrazil na rohový kop.
     
    78
    Robert Bartolomeu nestíhal soupeře a zastavil jej skluzem pouze za cenu faulu. Sudí Ochotnický mu navrch přidal i žlutou kartu.
     
    75
    Kapitán Lukáš Železník předává pásku Benčíkovi a střídá. Posledních patnáct minut si zahraje Pavel Malcharek.
     
    73
    A v síti Sokolova je i pátá branka, která ovšem neplatí. Robert Bartolomeu rozehrál standardní situaci a jeho ránu si v ofsajdu zpracoval Štěpán Červenka, který i zakončil a skóroval.
     
    72
    Hosté podruhé střídají. Vojtěch Machek míří do šatny a na jeho místo naskočí Petr Došlý.
     
    71
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí v posledním utkání sezony doslova válí. K ráně ze dvaceti metrů se dostal RÓBERT MATĚJOV, který střelu umístil přesně k levé tyči, kam Dvořák nedosáhl.
     
    68
    Salachna posunul k Červenkovi, který se dostal do zakončení. Čerstvý hráč na trávníku křižnou střelou donutil Dvořáka k zákroku a a poradil si i s dorážkou Železníka.
     
    65
    Marko Jordan, který vybojoval ve druhém poločase dvě penalty odchází. Na jeho místo naskočí Štěpán Červenka.
     
    60
    Za potlesku tribun odchází střelec první branky Zlína. Lukáše Holíka střídá Lukáš Salachna.
     
    55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Druhý pokutový kop se rozhodl kopat LADISLAV BENČÍK, který vypálil k levé tyči. Dvořák si na míč sáhl, ale nedokázal jej vyrazit. Benčík se poprvé prosazuje ve zlínském dresu.
     
    55
    Lukáš Hrubý za penaltový faul na Jordana vyfasoval rovnou červenou kartu a míří předčasně pod sprchy.
     
    54
    Marko Jordan unikl obraně Sokolova a byl znovu faulován! Zlín bude kopat další pokutový kop!
     
    53
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je to již o dvě branky. K penaltě se postavil zlínský kapitán LUKÁŠ ŽELEZNÍK, který střelou k pravé tyči překonal Dvořáka.
     
    52
    Nemanja Kuzmanovič za faul na Jordana v šestnáctce vyfasoval žlutou kartu.
     
    51
    První rohový kop Zlínu nevyšel, ale přišla druhá příležitost. Hubáček odcentroval do šestnáctky, kde byl stažen k zemi Marko Jordan a domácí mají šanci zvýšit vedení z penalty!
     
    50
    Lukáš Holík si doslova pohrál s obranou Sokolova, když prošel přes tři protihráče a nakonec i zakončil. Jakub Dvořák musel k zemi a vyrazil na rohový kop.
     
    48
    Tentokrát faulovali hosté a domácí měli slušnou pozici ke standardní situaci. Lukáš Železník se do míče opřel z velké dálky, ale sokolovskou svatyň minul. Vojtěch Machek je potrestán žlutou kartou.
     
    46
    Zlínští rozehráli druhou polovinu utkání, ale ihned je zastavil hvizd sudího, když Lukáš Železník ve vzdušném souboji neuhlídal své lokty. Za své počínání inkasoval žlutou kartu.
     
    45
    K zakončení z přímého kopu se odhodlal David Hubáček, který přestřelil zeď a Jakub Dvořák měl potíže se skákavou ránou. K dorážce se žádný z hráčů Zlína nakonec neprotlačil.
     
    41
    Chvíli se hosté radovali ze srovnání, ale nakonec přišla jejich radost vniveč. Matějov neuhlídal protihráče, který hlavičkou překonal Žukowského, ale nacházel se v ofsajdové pozici.
     
    39
    Hosté reagují na nepříznivý stav a střídají. Aleš Ivasko opouští předčasně hrací plochu a na jeho místo naskočí David Kobylík.
     
    38
    Po faulu Zlínských rozehrál Petr Glaser standardní situaci. První příležitost nebyla příliš nebezpečná, ale po několika odrazech si nakonec hosté vytvořili šanci. Domácí se štěstím odolali a neinkasovali.
     
    31
    Zlín právě vstřelil branku!
    A tentokrát to už vyšlo a Zlín jde zaslouženě do vedení. Robert Bartolomeu vysunul Marko Jordana, který situaci dva na jednoho našel neobsazeného LUKÁŠE HOLÍKA, který v jednoduché pozici pouze uklidil míč do prázdné branky Sokolova.
     
    30
    Defenzíva Sokolova je pod neustálým tlakem a znovu se brání. Další střelou se prezentoval Tomáš Hájek, který prověřil Dvořáka tvrdou ránou, leč mířila jen do středu branky. Dvořák s potížemi vyrazil před Jordana, který nebyl v dobré pozici pro zakončení.
     
    29
    Hubáček podruhé rozehrál na přední tyč, ale míč byl sražen na další roh. Třetí roh v řadě rozehrál David Hubáček nakrátko a po centru do šestnáctky se dostal na zadní tyči k zakončení Michal Malý. Obránce Zlína ve velké příležitosti jen těsně minul.
     
    25
    Hájek posunul na levou stranu k Bartolomeuovi, který si míč natáhl na střed a vrátil Tomáši Hájkovi. Zlínský záložník se tvrdě opřel do míče a Jakub Dvořák musel předvést efektivní zásah, aby míč vyrazil.
     
    16
    Po hrubce před vlastním vápnem přišel o míč Michal Malý. K zakončení se dostal Rostislav Šamánek, ale na poslední chvíli zakročil David Hubáček, který skluzem srazil jeho ránu.
     
    15
    Velkou šanci si krkolomně vytvořili Zlínští. Jordan se prodral do šestnáctky, ale míč mu uzmul Hájek, který se dral k zakončení. Po jeho kličce se balon dostal k Holíkovi, který už vypálil, ale jeho ránu ještě tečoval Železník. Míč skončil těsně vedle tyče!

    David Šimon

    Branky: 31. Holík, 53. Železník (pen.), 55. Benčík (pen.), 71. Matějov, 90. Pazdera

    Karty:   46. Železník (ZLN), 78. Bartolomeu (ZLN), 86. Salachna (ZLN) – 48. Machek (SOK), 52. Kuzmanovič (SOK)   55. Hrubý (SOK)


    FC Zlín: Žukowski – Pazdera, Malý, Hubáček, Benčík – Matějov, Hájek, Holík (60. Salachna), Bartolomeu – Jordan (65. Červenka), Železník (75. Malcharek)
    Náhradníci: Dostál, Kroča, Jasenský, Červenka, Salachna, Motal, Malcharek

    FK Baník Sokolov: Dvořák – Hruška, Vondráček, Hofmann, Hrubý – Čada, Ivasko (39. Kobylík) – Machek (72. Došlý), Šamánek (82 Vaněček), Glaser – Kuzmanovič
    Náhradníci: Krbeček, Došlý, Vaněček, Kobylík, Schůt, Dřížďal

    Rozhodčí: Ochotnický – Černý, Kotalík

    Diváci: 918
    bahis siteleri