Chorvatsko – Japonsko 5:2 (kon.) | Švédsko – Slovensko 12:1 (kon.) | Maďarsko – Austrálie 1:3 (kon.)
USA – Německo 4:1 (kon.) | Slovinsko – Brazílie 7:1 (kon.) | Česko – Kanada 5:6 (1:2 po s.n.)
Rakousko – Lotyšsko 3:4 (1:2 po s.n.) | Finsko – Velká Británie 7:2 (kon.)
konec
Finsko
7:2 (3:0, 3:1, 1:1, 0:0)
Velká Británie
Čtvrtek 05.06.2014, 20:20 • ČEZ Arena, Pardubice, Czech Republic • Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    31:50
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finsko využívá přesilovku! Po široké kombinaci se ke střele dostal JUHO JOKI-ERKKILA a trefil poloprázdnou branku – 7:2. Asistence: Markus Jokinen.
     
    29:31
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Britové snižují stav utkání! PHILIP HAMER se prodral před Taponena a mířenou ranou mezi betony spustil radost na britské sřídačce – 6:2. Asistence: Nathan Finney, Andy Sillitoe.
     
    22:21
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Tak to je milé překvapení! Britové vyhodili kotouč do pásma Finů, kde se od severského obránce kotouč odrazil na hůl JAMESE ARCHERA, který se trefil do levého horního rohu – 6:1. Asistence: Nathan Finney, Daniel Hutchinson.
     
    18:59
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové jsou již nedostižitelní! MARCO VURTALA využil volného prostoru před Birchem, kterého vystřelil prudkou ranou do horní poloviny branky – 6:0. Asistence: Sami Markkanen, Kim Strömberg.
     
    18:30
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Další branka Finů! MARKUS JOKINEN se dostal s kotoučem mezi kruhy a zavěsil na vyrážečku Bircha – 5:0. Asistence: Jouni Aalto, Tomi Penttinen.
     
    12:44
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové ihned přesilovou hru využívají! JOUNI AALTO vystřelil od modré čáry a kotouč propadl Birchovi mezi rukou a tělem – Markus Jokinen.
     
    05:04
    Finsko právě vstřelilo branku!
    MARKUS JOKINEN ujel v oslabení a překvapil Bircha jemným nahozením na britskou branku – 3:0. Asistence: Juho Joki-Erkkilä, Mikko Pukka.
     
    04:15
    Finsko právě vstřelilo branku!
    KIM STRÖMBER projel středem hřiště a vypálil na Bircha. Jeho střela mířila do tyče, od které se puk odrazil do zad britského brankáře a d obranky – 2:0. Asistence: Marco Virtala, Jesse Saarinen.
     
    00:16
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové okamžitě vedou! Ani jsem po zahájení utkání pomalu nestihl kouknout na hrací plochu až byl v síti Bircha gól. JUHO JOKI-ERKKILÄ projel okolo obránců a vystřelil nalapačku britského brankáře, který nestačil zareagovat – 1:0. Asistence: Tomi Penttinen, Markus Jokinen.

    Daniel Horažďovský

    Branky a nahrávky: 1. Joki-Erkkilä (Penttinen, Jokinen), 5. Strömberg (Virtala, Saarinen), 6. Jokinen (Joki-Erkkilä, Pukka), 13. Aalto (Jokinen), 19. Jokinen (Aalto, Pentinnen), 19. Virtala (Markkanen, Strömberg), 32. Joki-Erkkila (Jokinen) – 23. Archer (Finney, Hutchinson), 30. Hamer (Finney, Sillitoe)


    Finsko: Taponen (Hovi) – Penttinen, Aalto, Joki-Erkkilä, Lokinen – Pukka, Markkanen, Strömberg, Virtala – Saarinen, Partanen, Miettinen, Lohtander – Pellinen, Laakkonen.
    Velká Británie: Birch (od 25. Tanner) – Hamer, Shelton, Finney, Clarkson – Pearman, Jones, Walsh, Lowe – Archer, Hutchinson, Niamatali – Viney.

    Rozhodčí: Singer (GER), Kralj (SLO).
    bahis siteleri