Podbrezová – Dynamo 0:2 (kon.) | Ostrava – Trenčín 2:1 (kon.) | Senica – Machačkala 1:0 (kon.)
Mattersburg – B. Bystrica 2:3 (kon.) | Poysbrunn – Brno 1:11 (kon.)
konec
Poysbrunn Falkenstein
1:11 (1:5)
FC Zbrojovka Brno
Pátek 27.06.2014, 20:15 • Poysbrunn • Přípravný zápas
     
    To je od nás z Poysbrunnu všechno, přejeme příjemný zbytek páteční noci. (22:09:41)
     
    Dnešní druhé utkání v rámci oslav místního mužstva je tedy za námi. Domácí podali výkon na hranici svých sil, několikrát je podržel skvělý David Mrkvica, který chytal od 21. minuty, ani on však vysoké porážce nezabránil. Fotbalisté Zbrojovky byli po celý zápas jasně lepším mužstvem, ve druhém poločase svého soupeře prakticky k ničemu nepustili. Výborným výkonem se angažoval mladý Jan Sýkora, který zaznamenal hattrick a ve druhé půli plnil funkci kapitána.
     
    Konec zápasu.
     
    89
    Brno právě vstřelilo branku!
    Ještě jedna branka pro české mužstvo. Po narážečce se prosadil devatenáctiletý TOMÁŠ BRIGANT, který uzavírá účet dnešního utkání.
     
    86
    Hlasatel, stejně jako už několikrát v utkání, vyvolává jméno domácího brankáře Davida Mrkvici který si připsal další výtečný zákrok, tentokrát proti brněnskému špílmachrovi Zavadilovi.
     
    83
    A opět souboj Kroupa versus Mrkvica. Český gólman v dresu rakouského celku si však připsal další pohledný zákrok.
     
    82
    A opět Sýkora, tentokrát přiťukl míč Kroupovi, který mířil k tyči, výborný zákrok vytáhl Mrkvica.
     
    80
    Brno právě vstřelilo branku!
    A další zásah dvacetiletého JANA SÝKORY, který si tak připisuje hattrick. Mladý brněnský fotbalista zužitkoval přesnou přihrávku k přední tyči. Zbrojovka tedy zaokrouhlila svůj gólový účet.
     
    78
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí obrana byla příliš vytažená směrem dopředu, což Moravané trestají, JAN SÝKORA dostal přihrávku za obranu a svou velkou šanci přetavil v gól.
     
    78
    Zavadil ukázal své nesporné technické kvality, když nejprve obehrál domácího obránce a poté přeloboval gólmana Mrkvicu, jeho projektil však skončil na břevně. Je to škoda, protože se jednalo o jeden z nejkrásnějších fotbalových momentů dnešního večera.
     
    77
    Unikátní situace, domácí celek po dlouhé době překročil polovinu hřiště a dostal se do přečíslení tři na dva. Samotní hráči jako by byli překvapení z nastalé situace a celá akce skončila ofsajdem, v němž se nacházel Gruber.
     
    75
    A další obrovská šance Zbrojovky, domácí obrana otevřela vrátka dokořán a Fischer se řítil sám na gólmana, Mrkvica však zasáhl a zachránil domácí mužstvo od deváté branky.
     
    74
    Další akce Zbrojovky už byla o poznání nebezpečnější, David Pašek pálil zpoza šestnáctky jen těsně mimo pravou tyč domácí brány.
     
    73
    Roh zahraný nakrátko však hostům příliš nevyšel, jeden z hráčů poslal míč pánu bohu do oken.
     
    72
    Po rohovém kopu střílel Buchta, jeho střelu tečoval nad bránu jeden z bránících hráčů, další rohový kop pro jihomoravský celek.
     
    69
    Kroupa se dostal do šestnátcky, ve slibné pozici si však míč nezpracoval ideálně a o svou šanci přišel.
     
    68
    Fotbalisté Zbrojovky drtí svého soupeře ve druhém poločase ještě více než v tom prvním, nyní se to šance dostal Pašek, David Mrkvica však vytáhl reflexivní zákrok, český prvoligový tým tak bude alespoň rozehrávat rohový kop.
     
    64
    Brno právě vstřelilo branku!
    O další branku Zbrojovky v dnešním utkání se postaral JAN SÝKORA, ten pronikl do šestnáctky a míč poslal podél vybíhajícího brankáře Mrkvicy.
     
    64
    S Kramerem to nevypadá příliš dobře, domácí hráč v utkání nebude pokračovat.

    Václav Petrů

    Branky: 19. Barucija – 4. Stehlík, 14. Keresteš, 17. Jugas, 21. Surynek, 37. Šumbera, 51. Pašek, 59. Kroupa, 64. Sýkora, 78. Sýkora, 80. Sýkora, 89. Brigant

    Karty:   49. Schodl (POF)


    Poysbrunn Falkenstein: M. Boháč, (21.) Mrkvica; Hiller, Luckner, Schodl, D. Boháč, Kramer I, Stroff, Gruber, Nevídal, Karovic, Urban, Schweinberger, Kramer II, Randl, Barucija
    FC Zbrojovka Brno: První poločas: Doležal; Sedlák, Košťál, Jugas, Šumbera, Keresteš, James, Stehlík, Surynek, Varaďa, Hyčka.

    Druhý poločas: Veselý; Buchta, Malík, Schuster, Fischer, Zavadil, Brigant, Škoda, Sýkora, Kroupa, Pašek.
    bahis siteleri